0 oy
550 göst.
Diğer kategorisinde (613 puan) tarafından

Kızlar 7/24 evdeyim ne gelen var ne giden ailem 3 saat uzakta bana. Kimsem yok kaynanam gil var burda onllrda gelmez gitmez. Esim her gece annesi gilde yemn edrm patliyacam ya. Sabah 9 da gider aksam 7 gelir isten. Yemek yer daha sofra toplanmadan gider babasi gile gece 11 de gelir. 2 cocukla evde oturmaktan agliyorum artk cay keyfi olsun bi tatli bi cerez olsun yok yapmaz onu. Markete pazara falan hayatta gidemem bi kafeye gidip cay icemedik 4 yildir yaa. 22 yasindayim hakkim degil mi.

Her gun diyor pazar günü cikalim gezelim arabada tamam dedm ne heyacanla bekledm bu günü dün saat gece 4 d kadar film izledi ben uyumusum malum cocuk var 2 tane simdi de nekadar ettiysem uyanmiyo uyuyo siz olsaydinz napardnz

Simdi diyeceksiniz sende git babasi gile ben gidince esim beni oraya tek brakip gidiyo arkadasinin yanina

7 Cevaplar

0 oy
(6,200 puan) tarafından
Anasıyla kapatmış niye evlenmis bosuna
(613 puan) tarafından
Ya hic deme yemn edrm bak allah sahit her gece orda her gece
(6,200 puan) tarafından
İnsana bı ögk gelir ne biliyim her gün her gün
-Reklam-
0 oy
(3,823 puan) tarafından
Seni niye annesigile goturmuyoki  benim eşimde evden dışarı çıkmayı sevmediği için cikmiyo gezmek fialn yok 1 yıllık evliyim pek takmıyor kafaya zaten 40  gündür bebisle ilgilen gece gündüz karışık 
(613 puan) tarafından
Ama kendisinin evde oturması yetiyo sana dmei. Benimki hic evde dgl ki
(3,823 puan) tarafından
Hım evde durmuyomu Allah yardımcın olsun benimki  isden eve geliir direk  gezmek istemez sadece okadar
0 oy
(5,568 puan) tarafından
Neden yeni nesil gelinler aynı bende 22 yaşındayım.. eşim de aynı bem babası güle giderim o da arkadaşlarının yanına gider... hepsi aynı.. onlar hayatlarını yaşar biz ise evde sürünürüz.. tabi mi çocuklarımıza bakacaz.. tabi ki ev işlerimizi yapacaz ama gezmek eğlenmek bizim de hakkımız... 
tarafından
Ailesine yakın olduğunuz için öyle herkes aynı olmaz biz çok uzağız bi de ben görüşmüyorum bizden başka vakit geçireceği çıkacağı kimse yok etrafında o yüzden sürekli birlikte çıkarız geçenlerde arabayı sattık bugün araba kiraladı gezelim diye ama ailelere yakın olsaydık tek aktivitemiz ailelere gitmek olurdu sanırım
(5,568 puan) tarafından
Aynen öyle. Keşke uzak olsalardı.  Onun babası gil 20 dakika msafede bnmki de 45 dakika ama her hafta sonu onun babası gile gideriz
0 oy
tarafından

Ben niye ilkten boşamak istiyorum diye okudumki. :angel:

Rabbim sabir versin benim adamda sevmez gezmeyi ama evdende çıkmaz 

0 oy
tarafından
Senle gidince dışarı çıkıyorsa normalde de oraya gitmeyip başkayere gidiyor olabilir mi canım hiç sordunmu kaynanana sizdemi diye
(613 puan) tarafından
Sordum eltime gelir 10 dk takilir gider diyo
tarafından
İşte nereye gidiyor onu öğren canım bence mesele evde olmaması değil nereye gittiği
0 oy
(285 puan) tarafından
Seni en iyi ben anlarım canım benim eşim de hep annesigilde oda bir altimda oturuyorlar ama o başka yere gitmez hep orda aynı seninki gibi akşam 7 de gelir yemek yer daha sofra yerde çıkar gider uyuyacagi vakte kadar evi otel niyetine kullanıyorlar ana ana kuzuları buyuyememisler daha 
(613 puan) tarafından
Ne yapacağız biz böyle  nereye kadar böyle devam edecek
(285 puan) tarafından
Valla canım benim ipim çok incelmiş koptu kopuyor yani ben kendisine de söyledim böyle devam edersen bir ayı iki ay etmem die bir kaç gün kendini topladı sonra gene aynı kendisi bilir
0 oy
tarafından
İnan aynı durumdayım zaten dün kavga ettik bir de biz birlik otururuz İnan ki ben de çok bunaldım maalesef öküzün önde gideni TV karşısında oturur film izler benimki de çok düşüncesiz 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,198 göst.
12 Temmuz 2019 Aile kategorisinde paşammelegim (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 344 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde ftos_kym (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 234 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 449 göst.