0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Göbeğini icime cekmeye alismisim artik hep icime cekiyorum 4. aydayiz. Birde uyurken yüz üstü yatiyorum bu uyuma şeklini ne zaman degismem lazim kizlar?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Göbüş büyüyünce zaten yatamıyorsun ama artık kendini alıştır sola yatmaya 
-Reklam-
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Bende karnımı içeri cekememeye kadar alışkanlıktan çekiyordum ama bi zaman sonra daha çekemiyorsun..  hala alismadinmi artik alışman lazim
tarafından
Yok alisamadim ama farkettim karnim gerginlesmeye basladi sertlesti baya. Birde nirnal yedigimden daha az yiyorum yinede sisiyorum
(3,456 puan) tarafından
Yüz üstü yatmamaya çalış sağına veya soluna yat bacaklarının arasına yastık koy
0 oy
(2,177 puan) tarafından

ben vazgecemedim icime cekme huyumdan ama gobek nmoyle bi hizli buyudu ki uzun zamandir yuzustu donemiyorum alismak zorunda kalirsi  cunku tekmeleyerek uyandiriyo birileri :angel:

tarafından
Ne zaman tekmeler artik tekmelesin diye bakiyorum :)
(2,177 puan) tarafından
ben ilk 18de hissettin simdi cok sukur biraz daha duzenli hareketleri :) gecen azcik karnimin ustune donmusum tekmeleyerek uyandirdi resmen sıkstım dermis gibi
tarafından
:D :D benim 29 haftalik arkadasim var eliyle minicik vuruyo karbina bebekte icerden tekmeliyo hemen. Ne güzel yaa
(2,177 puan) tarafından
bizimki gicik bana tepki vermiyo :D hele babasinin iyice morali bozuluyo ona hic tepki vermiyo :D
0 oy
tarafından
Şimdi değiş bnce soluna yat cnku kan akışı ve bebeğe yediğin besinler daha yi gider ödem oluşmaz 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 227 göst.
12 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yuska (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 388 göst.
24 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Feyzaer1998 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,109 soru

23,981,527 cevap

326,523 kullanıcı

...