Doğum yapali 10 gün oldu eşim calisiyo ilk bebeğim gece yatmiyo kalk yat kalk yat deli gibi oluyorum eşime sarılıp bı uyuyamiyorum vakit ayiramiyorum emzirirken artık ağlıyorum diyorum keşke biraz daha geç yapsaydim 40imiz bı çıksa bizde dışarı çıksak babamizla vakit gecirsek eşim bazen arkadaslariyla nargileye gitmek istiyo 2 dir gönderiyorum sıkmak istemiyorum bugün yine istedi dedim eve gel yanlız hissediyorum kendimi dedim sizce kötü mü ettim oda tamam bitanem gelirim tabi dedi yani onuda düşünüyorum suçlu hissettim kendimi sanki onu sıkıyomusum gibi
Ilk zamanlar zor olur canim alışana kadar sabırlı ol :) Allah hayirli ömür versin yavrucuguna
Öncelikle Allah seni affetsin lohusa dönemindesin olur böyle şeyler bence. Ama resmen isyan etmişsin millet çocugu olsun diye neler yapıyor neler şahit oldum onlardan biri de benim diyebilirim 2.5 yıl sonra oldu benimki evlendikten. Her neyse olsun diye para felan harcadık tabi teferruat, gene olsa gene harcarım insanların dili bi yandan sen evinde teksin üzülüyorsun bi yandan. Geç yapsaydım diye bişey yok sen istediğin kadar düşün yada düşünme o vaktini biliyor. Çok şükür ki mahrum değilsin bir bebegin var yeni olduğu için olacaktır tabi böyle şeyler kendini teselli et 4 5 çocuklu kadınlar neler yapıyor bende yaparım diye kendini teselli et. Nice kötüleri var bizler daha en iyileriyiz...
Yok canım senin yanında olması daha iyi bence. Bak TM gelicm demiş. Eğer öyle olsa terslerdi
oluyor bazen eskiden ne guzek uyiyordum geziyordum iistedigim yere istedigim saatte cikiyordum diye dusunuyosun sonra sana bir guluyor bakiyor omre bedel geliyor Rabbim acilarini yyasatmasin evi dolduruyo
Ne güzel ki esin sana değer veriyor tamam gelirim demiş bence bu çok değerli birşey.. senin ihityacin varmış eşine çevirmişsin bu kötülük değil ki.. ozlenmek güzel bir duygu
Biraz sabır et canim benide ev çok sıkıyor sürekli biyerlere gitmek istiyorum ama malum çocuk olunca zor biraz ama senin bebiş küçük daha biraz büyüsün rahatlarsın biz iki aylıkken başladık gezmelere ama işte huysuz oluyorlar gittiğine gideceğine pişman oluyorsun o huzursuz olunca söyle bir 4 5 aylık olsun rahatlarsin tek olmak da zor ya ben kaynanamlarla oturuyorum üstelik görümcemde var onlar olmasa heralde napardim bilmem insan ilk zamanlarda illaki bir destek ariyor yanında kardeşin falan yokmu gelse kalsa biraz seninle vakit gecirse eşine de kızma onlarda çalışıp bunalıyor kafa dağıtmaya ihtiyaclari var ama süreklide değil tabi senide düşünmesi lazim
ayni piskolojideydim canim esim yatiyodu ben sabaha kadr bebgin basindaydim yatamiodum bende gidip eskisi gibi ona sarilip yatmak istiyodum ozluyodum ama cocuk birakmiodu sonra kirki cikinca iyi oldu insalah seninkide kirkindan sonda iyi olur az daha sabret
Neden sıkacan kı en dogal hakkın bu senin sen yıne gonderıyorsun ben gondermem benimle kalmak zorunda ben daralırım yoksa
1,491,840 soru
24,377,597 cevap
348,444 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın