Bugün renkli ultrason için gittik en uygun yeri buldum araştırdım eşime söyledim saat dörtte haber verdi dört buçukta randevumuz vardı. Normalde işinden zor izin alabilen biri. Her neyse kaynnayla aynı sokakta oturuyoruz. Hanımefrndiye haber vermeden gitik diye eşime sokakta anlatıyo da anlatıyo. Benim kapımın önüne oturmuş konuştuklarını tam anlayamadım. Eşim eve geldi başı çatlıyo. Ben de bağırdım onu ne ilgilensiriyo verdiğimiz para zoruna gidito dedim. Eşim beni uyardu sus tek cümle etme dedi ben de o ederken deseydin sus diye gücün bana yetiyo dedim. Saçımdan tuttu koluma defalarca yumruk attı ******. Annesi doldurşa getirmiş. Bağırdım diye sırf. Döverken canımın yanmasından istemsiz bağırdım çenemi tutup yukarı çekiyo. Kaynnaam dolduruşa getirmil. Anneme giderken haber vermiyomuşum onane ya. Eşim çıktı gitti ben saatlerdir ağla ağla helak oldum. Hamile halimle eşimi doldurdu beni dövdürttü ya. Kalbim paramparça eşim hep annesinin gazına geliyo. Geldiğimizde hiç sorun yoktu annesi kobuşana kadar. İğeniyorum o kadından özellikle de gaza gelen eşimden. Allahından bulsun. Eşim bana bide allahından bul diyo ben de annen bulsun dedim. Evimin huzurunu bozuyo dedim. Aileme anlatamam mahvolurlar babam bişi yapar sinir krizi geçirri diye korkuyorum