0 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebişlerinizin altını gece uyandıgnda değiştiriyormsnz ben bazen uykulu unutuyorm vicdan yapıyorum onu da bu arada sadece çiss kaka olss değiştiririm 

20 Cevaplar

0 oy
(30,408 puan) tarafından

Gece değişmiyorum hic 

tarafından
Çişii doluyor mu sabah kadar benm kızın baya dolmuş :D
(30,408 puan) tarafından
Oyle cok yapmiyor 1 ayliktan sonra gece hic acmadim.
-Reklam-
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Gece kala yapmaz cisi çok dolmussa değişiyorum geceleri gündüzde aynı ne zaman kaka yaparsa ne zaman çişini dolduruşa iyle degisiyorum
0 oy
tarafından
Kiz ben ilk doğduğunda gece her uyandığında degisiyordum uyumuyordu çocuk. Şimdi bakıyorum bezi çok doluysa ya da kaka yapmışsa degisiyorum yoksa değişmiyorum 
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Ilk 2 ay geceleri 1 2 kere değiştiriyordum 3 aylik artik doluysa 1 kere degistiriyorum gündüz 5 6 bazen daha fazla sa olabilir cisli oluyor genelde bir gün sagicam günde kaç kez degsitirdigimi ama unutuyorum;)
0 oy
tarafından
Gece sadece yatarken degistiririm sabah uyanana kadar durur 
0 oy
tarafından
Akşam 11gibi yaptarken değiştiriyorum sabah namaza kalkınca degistiriyom 6gibi mesela
0 oy
tarafından
Ben uyumadan önce değiştirıom

Sonra sabah uyanınca kirletio hmn değiştirıom
0 oy
(472 puan) tarafından
Eğer uykusu kaçmışsa değiştiriyorsun sadece süt içmek için uyanmışsa uykusunu bölmezdim tabi kak olunca değiştirilir mecbur gece hemen unutmadan değiştir sonra ihtiyaç olmaz zaten
0 oy
(4,148 puan) tarafından
En az uc defaa degistiriyorum banada fazla geliyo ama 
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Bir kere değiştiriyorum cunku bayağı dolduruyor eşim diyor değiştir diye kendimi onun yerine koyuyorum o islaklikla yatmak istemem
0 oy
(14,247 puan) tarafından
En Son gece 12 de değiştiriyorum sonrası sabah 6 da 
0 oy
(3,138 puan) tarafından
Gece hiç almam akşam 10.30 gibi uyur uyumadan son kez değiştiririm bi de sabah uyandığında
0 oy
tarafından
Gece değişmiyorum sabah kalkınca değişirim 
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Millet gece hiç değiştirmiyormuş yorumda yazan arkadaşlar alınmasın arkadaşlarım dedi. Benimki iki saatte bir mama yer ve her seferinde değişim ister. Gece de kaka olunca tutmuyorum ama çiş olunca değiştirmemeye alıştırmaya çalışıyorum. Yoksa uykusu açılıyor yoksa. Bir de eşim tutma çişli kalmasın diyor. Ortalama -10-12 bez kullanıyorum günde yani. 
0 oy
(12,761 puan) tarafından
Gece yatmadan bakarım gece hiç değiştirmem sabah kalkar kalkmaz degisirim
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Gece degistirmiyorum cnm bi uyansa hayatta uyumaz..suan 14 aylik..ama ilk aylarda degsitryodum
0 oy
tarafından
Yatarken değiştiriyorum gece degiştirmemişim hiç alışkanlık olur bebeğe 16 aylık
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Gece kalkmasını için sabah degistiriyorum ve önceden de gece degistirmezdim.Cunku bebekler gece gündüz ayrımı yapamıyor ve büyüyünce de gdceleri uyanır altını değiştirmek icin
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım gece dolmuyor bezi bazen hiç yapmıyor bile sabah uyandığında dolduruyo hatta şişiyor bez yeni takıyorum oda aynı oluyor sabahları baya çiş yapıyor sonrasında bakıyorum hafif dolmuşsa bile değiştiriyorum rahatsız oluyor kakada hiç durmuyor zaten anlıyorum günde 10 defa değiştiriyorum
0 oy
(622 puan) tarafından
Gece yatırmadan önce değiştiririm bidaha değişmem sabaha kadar zaten gece ikiside Pek yapmıyorlar

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,341 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Metmett (28 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 347 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 151 göst.

Kategoriler

1,496,319 soru

24,443,318 cevap

353,454 kullanıcı