Kızlar dün post açmıştım İzmire gitcek gibiyiz diye dün akşam eşimin abisi aradı gelin diye sabah gelelim falan desek de yok gelin hadi hemen şimdi para atıyoz dedi biz de bindik otobüse geldik kaynanam da burdaymış o baya olmuş geleli kanımla birlikte gelmişler depremde bile burdalarmış ben kaç defa aradım napıyon anne diye iyi evdeyim diye geçiştirdi burda olduğunu söylemedi ben de gelince vay hain kari seni dedim şakayla karışık güldü kızım kimseye söylemedik diğer çocuklar bilmiyo bi tek siz biliyonuz işi bozmaya kalkarlar dedi annemlere söylemiştim ben ara söyle bizden kimseye söylemesinler falan dedi öylelikle bakalım ev bakacaklar bugün bulunursa geri memlekete döncez eşya falan toplucaz şimdilik beraber oturalım dediler ama eşim istemiyo ben bakalım ne olacak. Bu arada gece gelirken çadırları gördük yıkılan evlerin yanından geçtik çok kötü oldum uzaktan kimse neyin ne olduğunu bilmiyo ben evde haberleri izlerken bile ağlayan biri olarak baya etkilendim Allah bi daha yaşatmasın kimseye inşallah