0 oy
561 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

O kadar kalabalik ki hastaneler igne atsan yere dusmez tiklim tiklim saatlerce sira gelmiyor cok acil bisey olmadikca gitmeyin kizlar Allah korusun virus bulasabilir eskisinden cok daha kalabalık çünkü mesafe falan hicbirsey yok :ermm:

16 Cevaplar

0 oy
(3,526 puan) tarafından
Artık kimse umursamıyor ki :(
tarafından
Malesef öyle canim   :(
-Reklam-
0 oy
(22,185 puan) tarafından
Hastaneye gitmeyeli aylar oldu

Rabbim düşürmesin 
tarafından
Aminn selmosum  :/
0 oy
tarafından
Korana bile artık korkutmuyor beni bu yalan dünyada 
tarafından
Aslinda tuhaf ama bende oyleyim nedense ama cocuklarimiz icin dikkat etmek zorundayiz  :/
tarafından
Hersey  çocuklarımız için zaten canım Rabbım korusun
tarafından
Aynen canim
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Dun biz gttik bizim hastane de toplasan 20 kisi anca acilde vardi covid icin disarda cadir kurulmus orda test oluyolar o yuzden hastane bostu ama biz mecburduk atesi dusmuyodu kizimin
tarafından
Anladım canim o mecbur tabi ama bizim birdakiler aşırı kalabalik nefes ter kokusu virbirine karismis  :(
0 oy
tarafından
Ohıoo millet mevlütler yapıyor menüler soruyor pozitif olanlar millete bulaşsın diye sokakta geziyor sende hastaneye gitmeyin virüs olursun diyorsun insanların umrunda mı virüs olmak bulaştırmak herkes önceki hayatını yaşar gibi takılıyor 
tarafından
Öyle malesef ama cocuklarimiz icin dikkat etmek zorundayiz
0 oy
tarafından
Keyfi olarak giden yoktur diye düşünüyorum zaten Allah düşürmesin de hastaneler avm ve marketlerden daha hijyenik bence 
tarafından
Yok ya ter kokusu nefes kokusu birbirine karismis acaip kalabalik cok acil olmayanlar saglik ocagina gidebilir  avm zaten 1 senedir gitmiyoruz
0 oy
(659 puan) tarafından
Kızımın akşamdan beri ara ara ateşi yukseliyo bende gitmek istemiyorum bizim burasıda çok karıştı napcami şaşırdım :(
tarafından
Saglik ocagina götür canim ayni inanki
(659 puan) tarafından
Ordada hemşire mecbura kalmadıkça gelme burasıda karışık demişti dha önce sağlık ocağındaki doktorda Corona çıktı ikisinde :(
tarafından
Aboo  :/ o zaman ara canim duruunu anlat ne yapman gerektigini soyler
0 oy
(12,574 puan) tarafından
Hastaneye gitmesen ne kız. Ben dogru duzgun bi yere gitmiyorum. Esimde ayni sekilde. Calismiyor hep evde. Ben pozitifim esim negatif suan
tarafından
Yaa cok gecmis olsun canim
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Aydan aya kontrole gidiyorum şimdilik rabbim düşürmesin kimseyi gitmek için zorda koymasın eşimin çalıştığı yerin çevresindekilerde virüs olmuş bizede gelicek diye çok korkuyorum  aspirin iyi geliyormuş hamile değilseniz için eşlerinize de içirin
tarafından
Valla bilmiyorum canim ben emziriyorum bide tansiyonum surekli yukseliyor aspirin kullanamam
(3,283 puan) tarafından
Doğrudur canım bende hamileyim içemem eşim için aldım bugün bakalım
tarafından
Ama dr a sorun kan sulandirici o herkes kullanamaz
(3,283 puan) tarafından
Doğru diyosun canım bende sormadan hemen gidip aldım
0 oy
tarafından
Ben de kombiyi açtım üşütüp hasta olacağımıza faturaya veririm diye düşündüm
tarafından
Cok doğru canim
0 oy
(29,058 puan) tarafından

En son dogumda gittim kalabalik bi yere sonrasi sakin bi yere gittim dahada gitmedim Rabbim kimsenin yolunu düşürmesin oraya derdi olanada derman versin insAllah 

tarafından
Aminnn aminn inşallah canim
0 oy
(130,229 puan) tarafından
Kiz herkez randevu saatinde gidip donse bisi olmaz
tarafından
Yok sevdos yinede asiri kalabalik
0 oy
tarafından
Mecbur olmayan kimse gitmez zaten bence :))) hangi ildesin bilmiyorum ama burda 1 tane var ben gidiyorum eskiden çok kalabalık olurdu geçen gittim resmen boş hastne çok hoşuma gitti sıra falan yok :) 
tarafından
Istanbuldayim valla o kadar kalabalik ki tıkış tıkış  cokta acil olmayan hani kaza yanik vs disinda sağlık ocagina gidebilir bence
0 oy
tarafından
Evet kalabalık biz özele gittik 2 saat bekledik korona testi olduk sonuç bekliyorum kaç kere aradım sonuç çıkmamış hala eşimin insafsz patronu da paranı kesicem gelmezsen diyo Allah kimseyi kimsenin eline dusurmesin
tarafından
Aminn aminn o kadar dogru ki
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Millet komşuculuk misafircilik oynuyor hala, kimsenin umurunda değil, ve mart ayında gelen yasaklar gelmeyecek diyorlar, sınırlama yok artık, yasak yok. Devletin politikası sürü bağışıklığı olacakmış. Sonumuz hayır olsun. Bundan sonra kim öle kim kala hesabı yapılıyor yani. 
tarafından
Yaa o ne demek yani sürü bagisikligi anlamiyorum oyle seylerden  :)
(1,629 puan) tarafından
Ölen ölsün kalan sağlar bizimdir kafası canım, korona bağışıklığı kim kazanır kim kazanmaz, yani herkes hasta olacak bu durumda. Saldım çayıra mevlam kayıra kafası, anlatabildim mi
tarafından
Yaaa  :((((
(1,629 puan) tarafından
Hah bugün yasak gelmiş ama neye yarar bilmiyorum, akşam 10dan sonra restoran sinema tiyatro salonu falan kapanacakmış ama 10a kadar herşey serbest
tarafından
10 dan sonra zaten pek kimse cikmaz ki  :(  neye yarar
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Her ay gidiyoruz maalesef 
tarafından
Valla hamileyken son aylar hic gitmedim
(2,270 puan) tarafından
Yok hamile değilim ben
tarafından
Her ay niye gidiyon o zaman
(2,270 puan) tarafından
Kızımın kontrolü için
tarafından
Hm iyi o zaman   :D

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 920 göst.
5 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 405 göst.
30 Ekim 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kadriyetaycur (1,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,241 göst.
16 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 846 göst.
23 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zuzum81 (906 puan) tarafından soruldu

408,633 soru

12,279,370 cevap

37,842 kullanıcı

Kategoriler

...