0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından

Kızlar hayatımda o kadar çok değişiklik oldu ki ondan mı yoksa her bebeğin yaşadığı bir uyku gerilemesi mi yaşıyor kızım inanın bilmiyorum. Yarın 10 aylık olacak. Yaklaşık 8. Ayına kadar 11 gibi uyur gece 1 defa uyanır sabah 9 -10 a kadar uyurdu. Şimdi kaçta uyursa uyusun gece 3 - 5 saatleri arasında uyanıp uyumuyor mızmızlanıyor oyun oynuyor emmekte istemiyor uykusu var esniyor. O kadar yıprandım ki her gece ağlatıyorum çocuğu sabah pişman oluyorum ağlıyorum gerçekten haketmediğimi düşünüyorum anneliği. sinirlerim gerildi haftalardır böyle. Ne yapıcam bu aylarda normal mi uyku eğitimi verdiniz mi bu aylarda nolur akıl verin :(:(

7 Cevaplar

+1 oy
(402 puan) tarafından
Bizde 10 aylık olmak üzereyiz aynı durumdayız artık sallamadan uyutuyorum eğitim gibi bişey ağlıyor biraz ama dalıyor bugün 2. Gün 15 dakkada uyudu çok şükür 
(402 puan) tarafından
You tube  videolarına baktım gerçekten sallamadan uyuyor bebek 20 dakika direniyor en fazla bende uyguladım bugün 2. Gün ağlıyor ama ben kararlı olunca bi yerden sonra dalıyor ve sallamaktan bi hal olmuştum artık gerçekten sallayarak uyuyan bebek uyumuyor bayılıyor sersem oluyo kendisi dalınca daha uzun uyuyo ve uyanınca neşeli uykusunu almış oluyo
(1,169 puan) tarafından
Ya bende çok istiyorum ama uyumuyor dönüyor kalkıp oturuyor çığlık atıyor uyutamıyorum sallamadan
(402 puan) tarafından
Biraz sabırlı olman lazım çok ağlarsa al kucağına biraz sakinleşir tekrar bırak yatağa taki pes edene kadar peki emzik kullanıyor mu
(1,169 puan) tarafından
Kullanıyor geceleri deniyorum ama kendini yırtıyor 5 dk ağlatıyorum ama mümkünatı yok alıp bıraksam daha çok zoruna gidiyor sesi kısılcak artık bağırmaktan bende ağlıyorum kötü anneyim diye
(402 puan) tarafından
Deneye deneye terbiye olacak pış pat yöntemi yapın
-Reklam-
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Diştendir o diş dönemi oğlumda sık uyanıyor canim egitim zor olur bu donemde
(1,169 puan) tarafından
6 tane diş çıkardı o dönemlerde neler yaptığını az çok biliyorum ilk hafta öyle düşündüm çünkü 1 hafta sürer sadece ama ay oldu artık
(2,099 puan) tarafından
Köpek azı dişler gelecektir onlar daha beter diyorlardı canim belki oyle biseydir
(1,169 puan) tarafından
Üstteki azı dişleri çıktı ama böyle bişey yaşamadım görünürde de yok bi diş ama bilmiyorum
0 oy
tarafından
Canım gece uyandığında hiç konuşma ışık açma oyun istesede oynama gece modundan çıkarma yani 
(1,169 puan) tarafından
Öyle yapıyorum babası uyumak istemiyor oyun oyna falan diyor bende buna alışıp gece oyun oynandığını sanmasın diyorum emzirip uykuya dalardı şimdi emiyor dalmıyor valla anlamadım
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın 

Bı anne vardı uyku eğitm vermıştı yavrusuna görür belkı 
(1,169 puan) tarafından
Sağolasın canım
0 oy
(590 puan) tarafından
Dis doneminde bir bozuldu uykusu simdi 1,5 yasinda hala duzelmedi gece 3 de yatoyor sabah 12 de kalkiyor ben en gec 11 de yatsin sabah 10 da kalksin istiyorum ama ne yaptiysam olmadi ogle uykusu yatirmadim yine ayni oldu
(151 puan) tarafından
Ayniyiz canim valla peki kac aydir böyle benimki de 10da 11de bile uyusa gece uykusu saymaz kalkar 3 e 4 e kadar yine oturur
(590 puan) tarafından
9 ayliktan bu yana boyle oncesinde uyku duzeni cok guzeldi dedim boyle devam eder disleri cok zorladi hepsi bir anda cikinca simdi aliskanlik haline getirdi duzelmiyor simdi ikincide geliyor bakalim zombi gibi gezicem :))
(1,169 puan) tarafından
Evet bende denedim onu az uyutuyum gece uyusun dedim ama olmuyor
0 oy
(151 puan) tarafından
Canim ben napiyim oğlum gece 3ten 4ten önce yatmaz yattığı zaman da 1 saatte bir uyanır ben seninki gibi 11de uyuyup 3 te falan kalksa varya göbek falan atarim yani distendir illa dis goreceksin diye bisey yok yerleri hazirlaniyordur damaklari kasiniyordur aciyordur daha küçük de zaten elbet buyuyecekler napalim
tarafından
Aynen öyle canım benim kızımda yarın 1 yaşına girecek 11  12 de uyur 2 de kalkar 3  3 buçukta uyur 6da kalkar 6 buçukta uyur 7 buçuk 8de kalkar bidaha uyumaz öğlen 1 buçukta fln uyur 3te kalkar bidaha uyumaz akşam 11  12 ye kadar valla gece 1  2 kez tek kalksa yeri öperim o kadar ki uykusuz kalıyorum. Her çocuk farklı işte Rabbim tüm bebeklere uyku versin inşallah.
(1,169 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çok zor öyle de benim kız düzenli giderken böyle olunca çok kötü olduk. Bi tek diş dönemlerinde bide ilk 3 ay sabahlardık şimdi 1 aydır geçmedi
tarafından
İnşallah biran önce düzelir canım valla biz 12 aydır aynıyız kolik süt alerjisi yumurtalıklarında kist çıkması diş dönemi hepsini yaşadım halada yaşıyorum inan çok yıprandım tek isteğim biran önce inşallah iyileşir uykusu fln düzelir yemek fln yer bende rahatlarım yapacak bişey yok Allah yardımcımız olsun inşallah.
0 oy
tarafından
Benimkide bir ara öyleydi dönemsel bsey kendini sıkma ben oğlum kalkınca kalkardım kendi kendine oynardı o bende yarı uykulu yarı uyanık evin ortasında uyurdum sonra uyku egitimi verdim kendi kendine uyuyor ama ben zorlamıyorum ne zaman isterse kendi uyuya kalıyor 
(1,169 puan) tarafından
İnşallah dönemseldir nasıl verdin eğitimi

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 84 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kertmeyenkele (1,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 331 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 282 göst.
7 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,521 soru

12,448,845 cevap

46,230 kullanıcı