0 oy
557 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İzmir bayraklı da yaşıyordum memleketime geldim depremden sonra. Bebeğim ek gıdaya geçecekti internetten kitap almıştım ek gıda tarifleri diye turuncu bebek sitesinden neyse apar topar çıkınca evden alamadım pek birşey  az önce yazdım siteye alamadım tekrar gönderir misiniz ben evime döndüğümde hiç açmadığım kitabı size iade edeyim dedim hemen adresi aldılar ve yarın kargolayacaklaeını söylediler çok hoşuma gitti insanlık ölmemiş teşekkür edeyim burdanda turuncu bebek sitesine paylaşmak istedim sizlerle 
notu ile kapatıldı: Başlık seçiminizi konunuzun içeriğini yansıtacak şekilde yapınız.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnsanımız çok duyarlı. Allah razı olsun. Size de çok geçmiş olsun inşallah durum nasıl orada 
tarafından
Öyle gerçekten. Ben döndüm ama eşim orada maalesef sitede pek kalınacak gibi değil sanırım
tarafından
Yapma ya. Çok korktun mu evde tek miydin? Allah yardım etmiş ki birşey olmamış
tarafından
Çok şükür bir önceki postumda yaşadıklarımı anlattım bakmak istersen bebeğimle tek başımaydım korktum çok dün gece hiç uyumadım neredeyse
-Reklam-
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Hayret şaşırdım kız :) 
0 oy
(13,616 puan) tarafından
Halam da İzmir Bayraklı'da yaşıyor apartmanları bugün tahliye ediliyor oda yanımıza geldi eskişehire çok etkilenmiş çok vahim durumda diyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 580 göst.
2 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 733 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eslemmm (2,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
7 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Rna.y (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 679 göst.