0 oy
564 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
6aylik kızım var sma 2ye geçtik biyandan da emziriorm ek gidya da başladim yoğurt patates havuç kabak verdim şimdiye dek daha birşey vermedm başka vericm ama ve gecen sağlık ocgna gttgmzde kilosu biraz fazla dedi mamayi azalt dedi ama benim cimcimem doymuor ki :) masalları var. sütüm desen ne zaman çoğaldığı ne zaman az olduğu hic belli değil :( mesela nrmlde mama uzun zmn giderdi ama bu seferki 1haftada fln btmek üzere okdr az emzirebliormki :( bi geceleri sbha kdr emior uyandkca okdr gün içerisinde açıkinca genelde önce mamayi sonra emmek istiyor bu şekilde hem kilosu fazla artacak diye korkuorm hem de maadi açıdan zorlanicgm diye .s ben ne yapicm bilmiorm nasıl bi beslenme düzeni sağlanan lazim bana yardim edin fikirlere çok ihtiyacım var ilk ccgm tcrebszm :(

6 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Sorunu okudum ama yazicak cevabim yok. Hayirli gunler:) 
(2,483 puan) tarafından
+1 bendeeenn :)))
tarafından
:))) :)) saol canım
tarafından
Teşekkürler☺️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Canım zaten sütünü içiyor ek gldaya da geçmişsin mamayı azalt kuzum 
tarafından
sütüm herzmn yetmiorki kuzum :( gün içinde emziremiorm yetmiyor yani genelde :( ek gıdaya geçtik ama ek gıda doyurucu olur mu mamayi nekdr vermememe sebeb olur
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Bence mamayi kesmen lazim oncelikle

Ilk once ek goda ardindan sutunu vericeksin 

Ek gidayida eger doymuyosa sabah öglen ikindi ve aksam olmak uzere

Ne yapicagini bilmiyosan bu cocuk ac diye bi kitap var ben ordan tarifler yapiyorum oneririm cogu seyi yiyiyo benim oglum bi muza alerjimiz cikti doktorumuzda onu 3 ay sonra tekrar dene dedi suan normal dedi 

Hem yazda geldi artik atze taze yedirebilirsin canim 
tarafından
ek gıda ile doymaz diye korkuorm çünkü çok yemior mama kadar yemior mesela versemde AC kalıyor yani .s sütümde yetmiyor gün içerisinde neredeyse hic :( doyurck kdr olmuor
(2,483 puan) tarafından
Sutunun olmasi icin istek olmasi lazim sen ne kadar emzirirsen gogusler beyne mesaj yolluyo bak burda bi cocuk sut bekliyo sut salgıla diye ;)
Neden doymasin canim guzel besleyici seyler yaparsan
Ornegin tarhana
Sehriye corbasi
Ondan sonra benim oglum mesela sarma ici ve yogurdu cok sever
Havuc
Brokoliyi haslayi onune koyardim cok seviyodu
Yavas yavas ogrenceksin ama sen basindan oes ediyosun o yuzden olmaz
Birazcik istek lazim
tarafından
yoğurt havuç patates kabak verdim hvucu ve kabağı pek sevmedi icmedi
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Bence 6 aylık olmuş mama verme canim evde kendin kuymak falan yap ver çorba yoğurt cicibebe falan ver mamalar boş şişiriyor cocugu
tarafından
yani hep yemek mi yedirwym cnm ?
(3,456 puan) tarafından
Ben öyle yapicam en sağlıklısı o canim
0 oy
tarafından
Canım artık ek gıdaya başlamışsın zaten bebek maması içmesi şart değil kaşık mamasida alıp verebilirsin pirinç unundan sen de mama yapabilirsin ister köyü kıvamlı ister cıvık şekilde yapıp verebilirsin bu şekilde hem de daha tol olacaktır sütünü de yine gittiği yere kadar vermeye devam edersin 
tarafından
kati verme sıvı şekilde ver diolr hep hemşireler neden acaba snce
tarafından
Kabızlık olmasın diye öyle diyor olabilirler canım ben veriyordum kızıma kaşık maması koyu kıvamlı bir sıkıntı yaşamadık ama senin bebeğinin yapısı nasıl bilemem eğer varsa öyle bir sıkıntısı sıvı şekilde ver biberonla içsin lıkır lıkır:)
tarafından
yok şükür:) olmazda inş hic. hergn yapamıyor ama yapıyor :) birde birşey merak ediyorum orda aklıma gelmedi.s kakasi boyle çamur kıvamında glior snce neden sdce anne sütü ve mama alıyor suan
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Yeme düzeni sizin elinizde mama alan çocuklara önce anne sütü sonra mama verilir kural budur iki kizimda da öyle yaptım 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 573 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,113 soru

23,981,564 cevap

326,523 kullanıcı

...