0 oy
428 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (805 puan) tarafından

Bu besik nasıl siz ce alan varmı kullanışlı mi

image

10 Cevaplar

0 oy
(7,126 puan) tarafından
Cok guzel ben cok begeniyorum amaa 6 aydan sinra kullanilmaz diyolar canim
(805 puan) tarafından
Ya ben dün civilimde sordum da 1 yaşına kdr kullanılır dedi bi tanıdık da almış kızı 2 yaşında falan hala içine sığıyor çok sağlam dedi. Benim yatak odam dar olduğu için bunu alayım diyorum ama karar veremedim
-Reklam-
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Gorunusu cok guzel ama kucuk uzun sure kullanmak istiyosan alma park besikler en iyisi
(805 puan) tarafından
1 yaşına kdr düşünüyorm sonra oda yaptrcm. Park beşikten sağlam değil yegenime aldık çöktü hemen
(2,172 puan) tarafından
Sen bilirsin canım ben taşıması kaldırması kolay olur uzun surede kullanır diye park besik aldım oncesinde baya bi arastirdim buyuyen besik alcaktim vazgectim
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Cok guzel hatta bende alicaktim ama iyikide almamisim 3 aydan sonra kullanilmaz cok kucuk ici
(805 puan) tarafından
Ben baktım da o kdr küçük değil di 1 yasinà kdr kullaniliyoms çok sağlam mis
(5,055 puan) tarafından
Cocuk ayağa kalkmaya baslayınca düşüyormuş bundan ya. Arkadaşımın bebesi bi kaç kere kafa üstü düştü:(
(2,483 puan) tarafından
Sen bilirsin canim gordugumu ve etrafimdan duydugumu soyluyorum
(805 puan) tarafından
Ayyy Allah korusun ya
0 oy
(553 puan) tarafından
Normal de 1 yaşına kadar kullaniliyor ama genelde kullanan yok çünkü 6 aydan sonra kalkmaya  dönmeye başladıkları için çok sakıncalı. Bende kullanıyorum ama şuan 3 aylık .. ilerde büyük beşiğe gecicem.
(805 puan) tarafından
Anladım. Ben de çocuk odası yaptrcm diye şimdilik bunu düşündüm ama bilemdm
(553 puan) tarafından
Bana hediye geldi o yüzden kullanıyorm normlade almazdim iki iki masraf yapamam. Hem sepet hem büyüyen beşik hediye geldi karliyim bu konuda :)
(805 puan) tarafından
Evet gerçekten oyleymissiniz :) bnm de abim alicak hediye olarak sağolsun hangisini istersen alalım dedi karar veremedim işte
(553 puan) tarafından
Bu beşikler gerçekten güzel kullanışlı heryere götürüyorum köye falan giderken koyuyorum arabanin bagajına götürüyorum ama işte bir süre sonra bebek kalkcak dönecek sıkıntı
0 oy
tarafından
Benim oğlum 9 aylik ve park yatagin bile alt kademesini kullaniyoruz cunku kenarlardan tutup ayaga kalkiyor Allah korusun bu besikler 6 aydan sonra teklikeli olabilir
(805 puan) tarafından
Yaa bilemedim şimdi teşekkür ederim yinede:)
tarafından
Rica ederim  canim
0 oy
tarafından

Aynısını aldım bnim kide bu :D 

image

(805 puan) tarafından
Çok hoşuma gitti aslında görünüşü ne kdr à aldın canm:)
tarafından
Civilden aldım Bn cnm 600 TL benim için 1 yaşına kadr yatması önemli yNımda ondna sonra zaten oda takımı alıcm tayinimiz çıkıyor çğnkğ taşıması kolay olsun diye teyzem de bundan almıştı yaşına kdr çok rhat yatırdım dedi
tarafından
SLlanıyor ama aparatı var yani duruyor istersen daha almadıysan içini fln net çekip atarım Biz kurduk
(805 puan) tarafından
Bizde dün eşimle civile gidip baktık hoşumuza gitti yaşına kdr kullanlr dedi sallanmasida güzel dün gördüm icinı de canm çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Canım mavisini aldım bunun.içi de baya derin  Henüz kullanmadım ama tutunup kalkmaya başladığı zaman ayak kısımları çıkıyor beşiğin ayak kısımlarını çıkartıp yerde kullanırsan düşmez  1 yaşına kadar yatar ben öyle yapacağım sonra normal oda takımı alacağım  
(805 puan) tarafından
Yaa. Teşekkür ederim bende böyle düşündüm aslında çıkıyorsa çok güzel
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Ben aldım çok da severek kullanıyorum.her odaya götürüyorum çünkü hantal beşik sevmiyorum boşuna yer kaplıyor benim gözümde.onun yerine bu beşikten aldım ve genç odası yaptırıyorum kargolasin etrafında çit olacak büyüyünce o çıtı de çıkartır. .ama ileriki zamanlarda kullanımı nasıl olur bilemem.
(805 puan) tarafından
Evet benm de hoşuma gitti bende çok büyük sevmiyorum. Hayırlısı olsun
0 oy
(771 puan) tarafından
Çok kısa bi süre kullanılıyo canım çocuk içine sığıyo yalnız hep dümdüz yatmıolar sonuçta kenarlara asılıp düşme ihtimali çok yüksek canım
(805 puan) tarafından
Yine kararsız kaldim:))
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Bende çok seviyorum bunları ama sanırım bebek biraz kalkmaya başlayınca tehlikeli oluyor düşebiliyor içinden o yüzden almadım 3 -4 ay için gereksiz masraf olur diye dusundum
(805 puan) tarafından
Bilemedim şimdi

İlgili bir soru bulunamadı

410,472 soru

12,346,501 cevap

40,171 kullanıcı

Kategoriler

...