0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Gezmeye gidince ya da arkadaşlarımla buluştuğumuzda sıcak basıyor, ayaklarım üşüyor, başım ağrıyor. Nedeni ne olabilir anlamıyorum. 

Yıldızım mı düşük acaba,hasta oluyorum gezmeye gidince, evden çıkasım gelmiyor artık ya. 

Bekarken de böyleydi. 

7 Cevaplar

0 oy
(1,467 puan) tarafından

Bende öyleyim hep başım ağrır migrenim tutar eşim çok fazla dışarı çıkarmaz beni bende tek çıkmam çıktığım zaman oksijen temiz hava çarpıyor zannediyordum meğer tek değilmişim :D

tarafından
Üst kata çıktım kızlar gelmişler zaten olabildiğince geç çıkmaya çalıştım.
3 saat falan durduk ateş bastı,midem bi kötü oldu halsizlik gibi nasıl desem enerjim düştü.
Başım ağrıdi neden böyle oluyor anlam veremiyorum ki.
(1,467 puan) tarafından
Bende bilmiyorum valla canım
-Reklam-
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Bence çok pimpiriklisiniz kayın validemde sizin gibi keki kabarmasa nazar der 
tarafından
Benim aklıma nazar olabileceği ihtimali daha yeni geldi tam aksine
(3,036 puan) tarafından
Yıldızım düşük demek ne oluyor peki onu acıklarmısınız ?
tarafından
Işte yeni aklıma gelip söyledim daha önce bu ihtimal pek aklıma gelmemişti olan olayları pek nazara bağlamam yani
(3,036 puan) tarafından
Canım bende demek istiyorum ki aurasi düşük insanlar daha cabuk nazar olduğunu düşünür bu psikolojikte olabilir
tarafından
Işte ben de diyorum ki psikolojik olması için buna inanmam lazım bu olay sürekli bu şekilde oluyor nazar olma ihtimali ise henüz 1 saat önce aklıma geldi.
Yani anlata bildim mi
0 oy
(2,477 puan) tarafından
kesinlikle yıldız meselesine inanırım. Bı yere gidince esnerim uykumgelir enerjim düşer basım ağrır konuşamam hemen eve dönmek isterm.
tarafından
Aynen o dediklerinden oluyor aynen sırf bu yüzden bi yere gidesim gelmiyor
0 oy
tarafından

İlk defa duydum böyle bişey ya :D valla ben evden çıkınca dünyayı satın almış gibi oluyorum :D hatta eve gidesim gelmez böyle evde 1 hafta çıkmadan durdugumu bilmem ama şöyle bişey var sizin bu olayiniz normal değil psikolojik en çok da geçim derdi olan insanlarda oluyomus ben yengemde böyleydi tedavi gördü iyi şimdi ama bı görün derim böyle hayat geçmez hep evde 

tarafından
Benim de bi tedavi görmem lazım ama nereye :)
tarafından
Psikiyatri bölümüne gut valla bak ben çok şey için gittim faydası oluyor :))
tarafından
Işte referanslı bi yere gidebilsem bende istiyorum gitmeyi ama iyi bir sonuç elde etmek istiyorum daha önce gittiklerimden pek bir sonuç alamadım bol bol ilaç ve uyku.
tarafından
İlk 3 ay öyle ama sonrasında rahat edersin canım
tarafından
Inşaallah ya hayırlısı ile
0 oy
tarafından
Ben de buna benzer yaşıyorum bulndgm ortamda rahatsız oluyorm eve dönmek istiyorm zaten lakablgi hiç sevmem insnlar üstüme üstüme geliyor gibi olur başıma ağrılar girer o yüzden genelde evde olurum ancak insanların az olduğu yerlere gidersn rahatlarm ormana yuruse pikniğe vs 
tarafından
Ay çok kötü ya
0 oy
tarafından
Kız seni bı görmek isterdim enerji sıfır ya
tarafından
:) valla gorme daha iyi
tarafından
Benimkini varya ful.tavan;))
tarafından
:D benim çoğu arkadaşım öle bi ben böle
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Aynı ben de öyleyim hiç sevmem o yüzden biyere gitmeyi
tarafından
Hahaha aynı benden çok kişi varmış:)

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 620 göst.
21 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 632 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
+1 oy
2 cevap 170 göst.

410,138 soru

12,332,178 cevap

39,264 kullanıcı

Kategoriler

...