0 oy
544 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (26 puan) tarafından
Soru yukarda tesekur ederim cevap verenlere

10 Cevaplar

+1 oy
(7,094 puan) tarafından
Valla benim ilk dogumum daha kolaydi ikinci dogumum daha zordu kisiden kişiye degisiuor tabi
(26 puan) tarafından
Bi yasinda oglum var k
Eşim istiyor korkuyorum ben
(7,094 puan) tarafından
Oglun kucukmus azcik daha buyusun sende kendini hazir hissedersin hem ondan sonra dusunursunuz
(25 puan) tarafından
Ya bende sınav çalışcam atancam diye 2.yi hemen yaptım kıızm 10 aylkken düşünmüştüm ama kızımın daha bebekliğinin çıkmıycanı ihmal olablceni hesaba katmamıştım.  İkizler olacak bide. Benmde büyük şuan 19 aylık ama daha bebek sana tavsiyem 2 yaşından sonra düşün gebelk çalışmalarını 3 yaşna felan gelnce yine bi nebze daha aklı erer. Kızımın şuan pskolojisi bozuldu resmen.  Eskisindn daha fazla ilgi istiyor.

Bence meme kestikten  uykusunı düzene soktuktan sonra kaka denemelerne başlarken en ideali şuan anladm.
(25 puan) tarafından
Ve bence sevda ser , en mantıklısı işte 2yi doldurduktan 2.5 gelirken gebe kalmak en erken.fazlasıda zarr ama ben ikisi beraber büyür aradan çıkartırım çocuk faslnı diye düşünmüştüm

Hayat yaşantılar plana uymuyor lafla olmuyomş bebiş daha küçük bira daha korun yani en erken 2 yaşına dek korun gebe kalma. Büyük cocuk ihmal oluyor ve ilgi beklediğü için gebelkte yeternce koştutamıyrsn peşinde  ve anne bebek ilişkn zayıflıyor hata etmişim atama sımav çalışma vs yüzünden.
 sen etme

Yani sana şöyle söyleyeyim ben ilk kızım 10 aylıkken gebe kaldı mı şu an 19 ayının içinde ve ben doğum yapmak üzereyim ama kızım hâlâ kucağımda gezmek istiyor özellikle yemek yaparken sütün hazırlarken Ne bileyim kakaya giderken elini yıkarken hep kucağına gelmek istiyor yatarken yani düşük tehlikem e rağmen rahim sarkması başlangıcı mı rağmen Ben 9 ay küçük kızımı kucağında taşıdım kollarımda düşün ne kadar zorlandığın sana anlatamam gece uyandığında yatağına koyması yataktan kaldırması Yani tamamen bir durumdu karnındaki çocuğu ya kaybedeceğim ya işte kucağındaki ne ihmal edeceğim diye yani Kendim o kadar hırpaladım ki bedenimve psikolojim çok zayıfladı çok kötü oldum
Hakir daha büyük kızım da öyle Mesela yeterince peşinden koş duramadığım zaman oldu kucağına isteyip de karnım çok ağrıdığında alamadığım olduğu çok morali bozuldu ağladı vesaire yani onu da binerse ihmal etmiş oldum gerek yok yani bu tehlikeyi almaya ve ihmalkarlığı almaya ani sonuçta karın Senin karnın Rahim senin rahimin İstediğin zaman yine yaparsın Allah verirse bir miktar daha büyüsün Yani en az 2 yaşını doldursun 2,5 yaşını doğru düşün gebeliğin mi o zaman daha rahat edeceksin emin ol ben 3'ü düşünürsem en erken 2,5 yaşını doldurduktan sonra düşünürüm 3 buçuk yaşında orada zaten doğum yapmış oluyorum Allah izin verirse
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimininki zor oluyo kjmininki kolay cnm bn cok zorlandim ikinci dogumunda
(26 puan) tarafından
Benim pskolojim bozuldu ya ilk dogumum iki gun suni sanci cekerek oldu dikislerim ayri dert simdi eşim istiyor korkuyorum bende bir yasinda oglum var
tarafından
Bn kendi sanckmla dogurdum ikinciyi cnm hastaneye yattiktan 24 saat sonra aldim kucagima
(26 puan) tarafından
Bilemiyorum ki
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Benim 2.ci ilkten kolaydi
(26 puan) tarafından
Hadi isallah benimde oyle olur
0 oy
tarafından
Benim ilk ikisi çok kolay oldu 3.de normal diye gittim sezeryana aldılar apar topar yani pek belli olmuyor canım 
(26 puan) tarafından
3  . Kac yasindasin kiz
tarafından
33 ocak gelsin 1 yaş daha büyüycem ben çok zevkli :) :)
(26 puan) tarafından
Ahhhgaga
0 oy
tarafından
2.hamılelikten korkuom bende :(
(26 puan) tarafından
Bende
0 oy
(343 puan) tarafından
Benim üçüncüsü bile ilkinden daha zordu öldüm öldüm dirildim
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Doğum sayisi arttıkça rahim zorlanır diye biliyorum canım ilk doğumunu yapan kadınla 3 veya 4. Doğumunu yapan aynı kadın  bir olmaz 
0 oy
tarafından
Benim 2. Daha zordu ya

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 331 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,597 göst.
25 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 793 göst.