0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (3,767 puan) tarafından

4 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Bu adamı hiç samimi bulmuyorum mustafa Karataşı dinliyorum genellikle 
tarafından
düzenlendi
Zevkler ve renkler tartışılmaz siz sevebilirsiniz ben hoşlanmıyorum benim hoşlandığımıda siz sevmek zorunda değilsiniz böyle yani :)
(29,037 puan) tarafından
Bende ayni tartismayi biriyle yaptım bitmek bilmedi cok dogru didiniz zevkler ve renkler farkli
(5,401 puan) tarafından
Bunun zevk ve renk ile alakasi yok hak ve batıl ile alakası vardır. Söz konusu iman.
tarafından
Parayla imanın kimde olduğu belli olmazmış ben nereden bileyim dili Allah kalbi yallah demediğini bana itici geliyor siz sevebilirsiniz ben sevmiyorum nokta
(5,401 puan) tarafından
Sev ya da sevme ben bunun için demiyorum mustafa karataş ehli sünnet değil diyorum ehli sünnet olmayanı dinlersen sende o yola girersin adam zaten dili ile bunu söyledi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Konuyla ilgisi yok ama videonun altından bunlar cıktı tik tokta hep böyle çıplak kadınlar mı var?image

tarafından
Günah bingil bingil orda
tarafından
Tezgahın üstüne çıkmış napiyo orda anlamadim yani
tarafından
*** yiyo terbiyesiz
0 oy
tarafından
Tek bir kere dinlemedim zaten ne dediğini de anlamıyorum bazen dikkatimi çeken sorulara ne cevap vermiş diye bakiyom ama ben bir çok hocadan bakarım 
(3,767 puan) tarafından
Olabilir doğrudur

Ben severim ve o hocaya inanırım başkaları bana okdr samimi ve güzel anlatmli glmior
0 oy
(29,037 puan) tarafından

Hayat müşterek hocaciiim :)

(3,767 puan) tarafından
Bunu sadede biz saf kadinlarnditoryz :)❤️saf i yanlış anlama cnm iyi anlamda ddm

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 372 göst.
+1 oy
9 cevap 750 göst.
0 oy
12 cevap 394 göst.
9 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yasemin Beyza (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 689 göst.
28 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,258 soru

12,263,961 cevap

37,410 kullanıcı

Kategoriler

...