Kizlar bura belki bilirsiniz derdlermu cok yazdım . Allah rzı olsun cevaplandırdınız coğu kisi pskolokk yardımı al dedi. Aslı da maddi durumum iyi deyil. Yai kocacama söylesem bir turlu göturur beni pskologa ama kendime sıöıştırmıyorum kocamdan gizlın. Pskolok aradım yani onlayn para vermeden. Googlede aradım yazdım bil edim olacakmı anlayan varmı bana yardım etsin Allah hatrına. Onlayn pskologla kinusayım maddi durumda bir sey yapamam ama dualarım var yalnız
Ne problemin varki baci. Yazibda o sureni da internetden niye axdarirsan. Screen ele ekrani oxuda. Ayetul kursu oxu. Ixlasi feleq nes surelerin oxu. Allaha sigin namaz qil dua et. Haminin cetliyi olur. Ele problemleri olurki. Her problemde deyirsen bu neter olacaq goren duzelecek. Amma duzelir. Ozunnen agir veziyyetlerde olanlara bax şukur ele. Mendede olur maddi sixintini problem edirem sora bir xesde gorurem wukur edirem. Bu gunumuze. şukur etmeyi oyren Elhemdullah de tez tez.
Normal devlet hastanelerinde ki psikologlara görün canım. İlla profesyonel olması gerekmez. Şuan senin maddi durumun yoksa bunu dene canım. Neyin var ailevi mi
Psikolojik yardım için maddi durumunun iyi olması gedekmez devlette psikiyatri gidersiniz o gerekli görürse zaten psikologa yönlendiriyor
Canim benim Allah yardimcin olsun devlet hastanelerinde psikatri bolumu var
Hatirladim Gecende dogum sonrasi catlaklari kendine cok buyuk sorun edip burda yazmistin sanirim
182 den psikiyatra randevu alınıyor maddi duruma gerek yok ilaç tedavisi yapılıyor benim annem de babam da yıllardır kullanıyor raporlu ilaç bitince yazdıriyorsun
Buyuk devlet hastanelerinde de psikolog oluyor. Psikiyatr a git önce tatlım o seni psikologa yönlendirir ücretsiz.
Psikologa gitmek yerine kuranı kerim okumayı dene .
411,937 soru
12,401,180 cevap
44,429 kullanıcı