0 oy
1,023 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından
Doğum çantası düzenini nasıl yaptınız kızlar ben şu ağzı kapatılan plastik poşet mi denir onlara koyup yazmayı düşündüm ama saçma mı olur küçük tül keseye koysam hepsi koyulmsz tek tek süslü süslü  bebeğin ilk giyeceği yedek olan takımı vs hepsini ayrı üzeri yazılı yapmaya düşünüyorum da çantayı açan kolay bulsun diye aynı şekilde kendi eşyalarımı da siz nasıl yaptınız

8 Cevaplar

0 oy
(1,555 puan) tarafından
Guzel fikir canim. Ben tul keseye koydum hastane cikisini. Yedek takimi da tul seritle baglamistim . Tul keseye koyup üzerine yazabilirsin bence mantikli
-Reklam-
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Bende daha hazırlamadım canım ama dediğin gibi doğum anında acil lazım olanları ayrı koyacağım diğerlerini de normal canım 
0 oy
tarafından
ben bebeginkini kendi cantasina koydummm en ustede battaniyede sarili hemsireye verilecekleri koydummm kendimede kucukk bi valizzz yaptimmmm
0 oy
(2,176 puan) tarafından
ben iki tane hazirlamayi dusunuyorum bi oglana bi bana canta seklinde hem karismamis olur tonlarca hastane cikisi aldim cunku :) 
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Ben bildigin büyük boy buzdolabi posetlerine koymuştum cokda özenmene gerek yok alıp atıyolar zaten canm hemsireye verilicek ilk kıyafetini koy ayrı üstünede not yaz hemsireye verilecek diye cantanin en üstüne koy yakinlarin verir onu digerleri cok önemli degil takim halinde koy
0 oy
tarafından

image

Ben böyle yapmıstm

0 oy
(3,146 puan) tarafından
Valla ben takim takim ayirdim zibini corabi sapkasi eldiveni falan her takimi bi buzdolap posetine koyup bagladim ebeye verilcek olana yazicam sadece 'ebeye verilecek' diye digerlerini odada kendimiz acariz zaten.
0 oy
tarafından
Kucuk hurclara koydum ben hepsi ayni duzenli dursun diye .

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,522 soru

24,387,174 cevap

349,060 kullanıcı

...