Ben cumartesi dogurana kadar sorarımda sorarım artık idare edin bir ay once aynı hastane aynı doktor tanidıgımıza sezeryan yapti esi hastanede calisiyo acil bi durum olabilir eşi olarak orda olman zor olur bence girme demis vazgecirmis oyle anlatti. Bende sezeryan olcam esimin girmesini istiyorum nazımı ceksin bebegimizi aynı anda gorelim beraber resim ceksin. Sizcede bence mi ?
No ben eşlerin girmesine karşıyim canm hic gerek yok girmesin bence
Doğum da dahi naz yapabilme özelliğine sahibiz girsin girsin izin verseler bnde sokucam da özel olduğu halde almıyorlar eşimi
Ben esimi sokmak istemistim ama hijyen nedeniyle alamiyoruz dediler yoksa sokardim. Bence girmeliler. Ne cektigimizi o cocuklarin dunyaya nasik ne zorluklarla geldigini gormeleri gerekiyor dogunca sonra atip tutuyorlar bi yek sen mi dogurdun ne var dogurmaya vs vs. Bide yaparken varlarda cikarirken niye olmasinlar bu is ortak sonucta yola beraber girilmisse cikisa da beraber gitmeli bence
Bende bu kafayla eşimi aldım doğuma o gördü ben görmedim
Uyuşma olmadı bende genel aldım narkozu hayaller hayatlar oldu
İzin verseler bnde istiyordum girmesini girsin valla öyle bi şansınız varsa ne güzel benim eşim sancı odasına girdi sadece ama oda iyi oldu nasıl sancı çektiğimi gördü )normal doğuma istemezdim tabiki de ama sezaryene istiyorduk :))
1,492,253 soru
24,382,857 cevap
348,861 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın