0 oy
608 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir kac kisiden duyduğum dohum yapinca polikistik over de düzeliyormuş. Öyle bir sey var mi? 

Birde dogumdan sonra muayene olunca eger duzelmediyese tedabiye mi başlanıyor.  Ben hamile kalmadan once doktora gittiğimde tedavi olarak doğum kontrol hapi öneriyoruz ama sen bebek istiyorsun sende başlamayalım demişti.  

Yani kısacası nasil bir yol izleniyor 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende pko vardı ve doğum yaptım inan bende merak ediyorum  ama bi fikrim yok bi arkadaş yazıyodu ikinci çoduk için tekrar tedaviye başladım diye ben doğum yapalı 8 ay oldu hiç doktora gitmedim doktorumda hiç demedi doğumdan  sonra geçer diye kısaca bilmiyorum canm 

tarafından
Ben dogumdan hemen sonra  kontrol amaclı gitmeyi düşünüyorum. Eger dogum kontrol hapi ile duzelecekse korunma yöntemim o olur yani doktor tavsiyesi uzerine ilerlemeyi düşünüyorum.
tarafından
Doğun kontrol hapı adeti düzenliyo cnm uzun zaman kullandım ama geçmedi yine tedaviye gittim
tarafından
Inşaallah doğumdan sonra normale döner ya.
-Reklam-
0 oy
(2,462 puan) tarafından
benim bi tanıdığımın kızı oldu bu şekilde tedavi gördü ama polikist hastalığü geçmedi ikinciyi istedi kendi kendine bu sefer hamile kaldi ama dusuk yapti kurtaj olmak zorunda kaldi simdi tekrar istiyo ama tedavi goruyo mu bunun icin bilmiyorum tek bildigim diyetisyene yonlendirmis kadin dogum doktoru kilo sana yaramaz demiş yumurtalıkları yağlanıyormuş
tarafından
Benim ilk hamileliğim ve cok şükür bir tedavi görerek olmadi polikistik over olduğumu ogrendim 3 ay adet görmedim sonra suphelerim vardi test yaptım pozitif çıktı 6 aylik evliydim.  Ama doğumdan sonra tekrar eder mi o kafami karıştırıyor
(2,462 puan) tarafından
hiç bilemiyorum canım yaşayan varsa onlardan öğrenebilirsin belki
0 oy
tarafından
Canım bende vardı doğum yapalı 10 ay oldu bu hafta gittim kadın doğuma PKO varmış hâlâ.

Ben dedim doğum yapınca geçmiyor mu ömür boyunca geçmeyen bir şey dedi.
0 oy
(145 puan) tarafından
Kist gidiyor pko geçmiyor hic ömür boyu
0 oy
(4,873 puan) tarafından
Benim kuzenim de pko var 2 dogum yaptı hala zor adet olur ama kilo verince düzeliyor pko kiloyu sevmiyor cannm

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 690 göst.
22 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 452 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ceren Durgun (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 529 göst.
0 oy
1 cevap 4,870 göst.

Kategoriler

1,502,426 soru

24,531,771 cevap

359,996 kullanıcı

...