0 oy
691 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (37 puan) tarafından
Kızlar oglum 2 yaşına girmek üzere 1 ay falan kaldı 8 haftalk hamileyim yaş aralagı nasl sizce bni zorlar mi? Bazıları küçük zor olur bazıları tam iyi diolar 

15 Cevaplar

+1 oy
(704 puan) tarafından
Iyi canm dogurana kadar 3e gelir
(37 puan) tarafından
2 bucuk oluyor cnm slnda oglumun evde sürekli bi yaramazlgı yok dışarı çıkıbca biraz skntı olur gbi ikisni bir idare etmk
-Reklam-
+1 oy
(2,788 puan) tarafından
Bence gayet ideal zorlanmazsın pek 
(37 puan) tarafından
İnş cnm
+1 oy
(2,462 puan) tarafından
gayet iyi canım fazla zorlancağını sanmam Allah sabrını verir hem korkma :)
(37 puan) tarafından
İkisine yetebilme korkusu var ilk 6  ayı atlatsam sonrasına korkmuyorm
(2,462 puan) tarafından
yetersin canım hiç korkma,cesur ol. pozitif düşün, pozitif olsun :)
(37 puan) tarafından
Can saglıgı olunca her iş kolay olur inş :)
0 oy
tarafından
Benim kızımda 22 aylıkken hamile kaldım şuan doğuma 1 ay var kızımla arası tam 2buçuk yaş olcak. Valla kara kara düşünüyorum bende nasıl olcak diye 
tarafından
İşte meğer korkudan yapmıyormuş beze yaparsa acır poposu sanıyordu. Bi defa yapıp acımadığını görünce yine beze devam etti ve hiiç kakadan falan rahatsız olmuyo bile
(37 puan) tarafından
Bnmkide öyle ya alıştrm dedim 4 gün falan ugraştm hç gtmek istemiyor vc ye bnde bahara bıraktım
tarafından
Valla en iyisi öyle çünkü kışın zor oluyo kat kat kıyafet çıkar giydir baya yorucu. Ve yazın lazımlık kullanmıcam ona alışınca dışarda başka tuvalete gitmeye korkuyordu direk klozete alıştırcam inşallah
(37 puan) tarafından
Bnde kullanmayı düşünmüyorum bi de onu bıraktrmaya çalılcm
tarafından
Aynen hiç gerek yok valla
0 oy
tarafından
İyi doğurana kadar 3 yaklaşır
(37 puan) tarafından
İnş iyi olur
tarafından
İnşallah biraz daha bekleseydiniz büyüyünce ikinciyi düşünseydiniz
(37 puan) tarafından
Bn 3 yaş bırakmak istiyordm ama oglum kış ayında dogdu ya 2 bucuk ya 3 bucuk bırakacaktım yaz ayına gelmesi için bnde ikisi bir büyüsün Allah büyük dedim
tarafından
Tabiki Allah büyük ama çok zor
0 oy
(4,856 puan) tarafından
Gayet iyi bi 9 ay da öyle geçecek benim arkadaş doğumdan 3 ay sonra kaldi o ne yapsın:)
(37 puan) tarafından
Allah yardmcısı olsun cok zorlanmştr ama bi şekilde geçio zmn unutulup gidio
0 oy
tarafından
İnan ileride iyiki yapmışım dersin iki kere delirecegine bir kere deliriceksin cikicak aradan :) ikiz gibi büyürler işte kuzum bebeği üç aylıkken hamile kalanlar var hiç korkma :)
(37 puan) tarafından
Eşim keşke bı ikiz olsa diye dua ediyodu dedim ikiz olsun bmi tımarhane den toplarsın artk :)
0 oy
tarafından
İyi iyi maşallah Allah kolaylık veriyor canım korkma 
(37 puan) tarafından
İnş cnm amin
0 oy
tarafından
Aşkım bende tam iyi ikisi büyür gider bende bu ay spiral cikarttiracam bebek düşünüyorum isallah hemen olur oğlum iki yaşında tam 
(37 puan) tarafından
Aynı fikirdeyiz Allah sonumu hayretsn :)
0 oy
(2,005 puan) tarafından

Benim kizim 3.5 yasinda suan 10 haftalik hamileyim gecen kaynana korkuttu beni kiz kiskanir tek cocuk buyudu her istedigini yaptınız dedi ama kiskancagini sanmiyorum cunku gelio karnımi opuyo simdiden alistirmaya basladim ben bakalim ne olcak :)

(37 puan) tarafından
Bnimkide alıştı kardeş diorm karnımı öpüyo
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bence gayet uygun tam istediğim aralık
(37 puan) tarafından
Sıra snde o zmn cnm
0 oy
tarafından
En iyisi 10 yaş Aralık olması bak ben temizlik yaparken ablası oynattı sonra karnını doyurdum banyosunu yaptırdım ablası sallayıp uyuttu çok şükür ☺️ bu aralar azı dişleri ağrıyor sürekli ağlıyor Allah yardımcımız olsun inşallah :/
(37 puan) tarafından
Yaş olarak baya küçük evlenmek lazm cnm bnce onun için
(37 puan) tarafından
Yaş olarak baya küçük evlenmek lazm cnm bnce onun için ama 10 yaş da çok bnce
tarafından
Valla 2 küçük çocuk zor olur ya mesela bebeğim hasta alerjisi var yumurtalıklarında kist var sürekli hastanedeyiz en azından kızımla gidip geliyorum ama bi küçük daha çocuk olsaydı napardım bu hastalıkta nasıl taşırdım 2 çocuğu çok şükür ki büyük kızım zaten bebeğimden sonra töbe ettim bidaha çocuk istemiyorum ☺️
(37 puan) tarafından
Kosmt cnm o biraz bn çok şükür oglumda saglk problmi yaşamadm inş ikinci de öyle olur
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Valls olan olmuş zor olsa da yapcak bşy yok :D
(37 puan) tarafından
Haklısn :)))

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 289 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sevgi bulut_79b3c (181 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 589 göst.
0 oy
17 cevap 693 göst.

Kategoriler

1,493,870 soru

24,407,047 cevap

350,606 kullanıcı

...