0 oy
679 göst.
Diğer kategorisinde (1,137 puan) tarafından

benim güzel annem unutamıyorum. Rabbim affetsin beni ama kabullenmekte çok zorlanıyorum. Annem 3 hafta önce vefat etti kabullenmekte çok zorlanıyorum kafayı yicek gibiyim. Bu günleri viran önce atlamak istiyorum çünkü sanki ben bu acıyla ölüp gidecekmişim gibi hissediyorum. Ne olacak bu halim bilmiyorum :(

image

25 Cevaplar

0 oy
(6,305 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda soguklugunu wersin basin saolsun canim 
-Reklam-
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Allhim sabır versin:( 
0 oy
(463 puan) tarafından
Allah rahmet eylesimin..ne yazıcağımı inanki bilemedim. Acını içine atma, üzül, ağla ama içine atma kuzum, hasta olursun yoksa. Annen için bir şeyler dağıt, yasin oku, ya da yasin okut başkalarına. Geçicek bugünler de. Başın sağolsun
0 oy
tarafından
Allahım içine ferahlık versin canım hepimizin gideceği yer orası sende bende bir gün öleceğiz ölümlü dünya şöyle düşün sonsuz bir hayat orada seni bekliyor annenle sevdiklerinle olacağın bu yalancı dünya ilelebet kavuşacaksın vakti zamanı gelince anneciğine üzül elbette annen vefat etmiş acını yaşa ağla dök içini sıkma kendini 
0 oy
(946 puan) tarafından
Başın sağ olsun canım, çok zor bir acı ama alışıyorsun  biliyor musun. Hani hiç birşeyin acısı ilk gün ki gibi kalmaz ya bu da öyle bir şey eksiklik hep var, ama alışıyorsun . Allah dayanma gücü versin 

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 930 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 376 göst.
0 oy
4 cevap 67 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde AseLimm06 (2 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 998 göst.
4 Eylül 2024 Aile kategorisinde Gizemkorkmaz5 (30 puan) tarafından soruldu