0 oy
948 göst.
Aile kategorisinde (505 puan) tarafından
Kizlar dun esimle bankaya gittik neyse sira geldi esime esim gitti bnde oturup bekliom ilgilenen kadindi kiskanc biriyim normalde zaten esimle konusurken biyandan goz kirpiyo tel numaraniz bu muydu diyo goz kirpiyo guluyo gozune bakio esime guveniyorum tabiki basini egiyor o ole yaptikca en sondada islem bitti neyse goz kirpti bn izliom bunu bni heralde arkada musteri sandi sinirden kalktim tikinmi var isini goz kirpmadanda hallet dedim cama kafani sokarim dedim guvenlik falan geldi neyse boyle boyle dedim siz olsaniz naprsiniz isterse bankaci olsun devlet yeri olsun

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pislik şirpintiii nolcak her yerde var valla 
(505 puan) tarafından
*** sandi kendini ama uzun surmedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sadece tikin mi var göz kırıp duruyon desen o anlardı zaten gerisi fazla olmuş gibi boşver eşin de kafasını eğmiş zaten bişi dememiş 
0 oy
tarafından

Ay kiz   kafani cama  sokarim

:)

(505 puan) tarafından
Virus korumalik cam takmislar masaya cam iste cnm iyi dedim valla ;)
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Hahaha kusura bakma cnm sesli güldüm ama iyi yapmışsın vala cnm agzına saglık öyle insanlara haddini bildirmek lazım..
0 oy
tarafından
Kız kocana da fırça at bence oda ses etmemiş enazından hayırdır hanfendi diyebilirdi yada hayır numara eşimin deseydi mahsus. 
(505 puan) tarafından
Banka bilio numarayi cnm sistemfe vardi suzinmi dedi
(505 puan) tarafından
Normalde sessiz esim cmm
tarafından
Hm anladım neyse ağzının payını vermişsin iyi yapmışsın bende olsam terslerdim oynak karılardan nefret ederim insan biraz edebini bilmeli..
(505 puan) tarafından
Aynen bildir cnm *** saniolar knfilerini calision namusunla calis parmaktada yuzuk eve gidip kocasina bise olmamis gibi surtuk

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 321 göst.
4 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Hamzammm (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
23 Mart 2024 Aile kategorisinde Fatmabcoskun (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 298 göst.
23 Haziran 2022 Aile kategorisinde Syma (757 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 281 göst.