0 oy
611 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (135 puan) tarafından
Kızlar ben bir kaç ay önce tam altın almıştım. 7 tane aldım ama bir tanesinin rengi farklı diğerlerinden. Adama bu neden böyle diye sordum adamda kulplari altın olmadığı için kulpları birlestiriken verilen ısıdan rengi değişebiliyor dedi. Ama aklıma takılıyor sürekli az para değil sonuçta. Bankada kasa da durduğu için de bir kuyumcuya soramadım. Küçük çocuğum var bankaya da gidemiyorum uzakta biraz. Bu konuda bilgisi olan var mı?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yesil altin bile var kiz 
(135 puan) tarafından
İnternetten araştırdım da aynen öyleymiş canım. Bunun rengi daha turuncumsuydu. Kendinin de değil annem yemeyip icmeyip biriktirmis. Bana demişti su paraya altın al diye. Valla iyice huzursuz oldum
tarafından
Altindir buyuk ihtimalle cnm
(135 puan) tarafından
Ayy inşallah canim
-Reklam-
0 oy
(30,403 puan) tarafından

Baska kuyumcuya gösterseydin

(135 puan) tarafından
Aldığım gün göstermedim sonra da bankaya koydum canım. Şimdi de bankaya gidemiyorum biraz uzakta kucuk kızım var. Ama düşünmekten de kafama ağrı giriyor
0 oy
tarafından
Canim tam bilmiyorum ama aklini karistirmak istemem bir tanidik altin almisti ayni turuncu gibiydi onlarda korktular ama islenmemis daha hic islem gormemis kulplari takilirken bir isi daha goruyormus zamanla rengi doner demis kuyumcu bizde sasirdik yani normalmis 
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Benim kayinpederim gil kuyumcular az çok bende anlıyorum adam doğru demiş ama görmeden bisey diyecem bi mıknatıs deneyebilirdin mıknatıs tutmazsa gerçek altındır 
(135 puan) tarafından
Şimdi bankada canım gidip bakamıyorum da uzakta biraz banka ama içim rahatladı biraz yorumları okuyunca
(1,270 puan) tarafından
Bence için rahat olsun işlenmiş altınla işlem görmemiş altının rengi farklı olur
0 oy
(966 puan) tarafından
Bazılarının rengi kızıl yada sarı olabiliyor canm .bide kasada ise bence onlar bakmıştır sahte mi degilmmi diye.esim mesela gram altına çevirmişti bankaya verip orada kontrol ediyormus bir sarrafçi verilen altınlar gerck.mi sahte mi diye.daha dün arkadaş da çeyrekli bileklik yaptı bende de var karşılaştırdı ikisinin rengi farklı .hemen aldığı yere gitti adamlar istersen o rengi verebiliriz dedi yaptılar da yani sahte değil için rahat olsun dediler :)
(135 puan) tarafından
Çok şükür canım :) kasada ne koyduyunu kimse bilmiyor canım yani ordakiler kasaya altın koyduğunda haberleri yok. Biz altın hesabı actirmadik direk kasa kiraladık. İçine ister altın istersek başka şeyler de koyabiliriz
0 oy
tarafından
Bence sahte değildir 

6sı normal 2 sahte olamaz die düşünüyorum 
0 oy
(402 puan) tarafından
Bankadaki hesabınızla alakalı bilgi verir misiniz nasıl açtınız nasıl oluyor istediğinizde alıyor musunuz vade geliyor mu üzerine yoksa sadece kasa gibi mi
(135 puan) tarafından
Kasa canım. Gidip kasa kiralamak istiyoruz dedik. Hem eşim hem benim adıma açıldı. Soruyorlar zaten sadece birlikte mi kasaya gideceksiniz yoksa ayrı ayrı da gitmek istermisiniz diye biz ayrı ayrı da gidelim dedik. Yıllık belli bir kira ücreti ödüyoruz. İçine ne koyduğunu da kar bilmiyor. Bankadan bir gorevliyle gidiyoruz kasaya bendeki anahtarı veriyorum bı tanede bankada anahtar var kasa ikisiyle birlikte açılıyor başka türlü açılmıyor. Sonra adam işiniz bitince çağırın beni diye çıkıyor. Yani ne koyduğunu kimse bilmiyor

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 1,976 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 666 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde yenibiben00 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 250 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,914 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 202 göst.