0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde (682 puan) tarafından

Kızlar böyle olmuş bugün sağlık ocağina görürdük normaldir hastaneye götürsende doktor bişi vermez dedi hemşire 10 gün oldu hala düşmedide büyükler bu göze sürülen toz sürmeden dökelim diyorlar ne yapsam bilemedim geçen hafta hastaneye gittiğimde daha söyle olmamıştı ama doktor olabileceğini söyledi başına gelen varmı 

image

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kurutulup düşer değişik bişey yok merak etme canim
tarafından
Göbek bağı düşmeden yaptırma bence canım
(682 puan) tarafından
Tamam cnm çok saol
(8,548 puan) tarafından
Kız doktorlar yaptırın diyor banyoyu çocuğa yazık günah doğum seysi üstünde ona ağırlık verir yapsa rahatlar
tarafından
Yani şimdi bende yaptırın diyecekdum ama göbek bağını koruyamazlar bişey olur diye çekindim.acikvasi sona vebal almak istemem ben olsam yaptırirdim dikkat edip
(8,548 puan) tarafından
Basında annesi var bir şey olmaz sadece sudan çıkınca orayı kuru tutsun yeter . Benim kız ikinci gün yaptı banyoyu 6 saat kesintisiz uyudu valla oturdum ağladım bu çocuk neden uyanmiyor diye  çünkü doğduğu andan beri hiç susmamisti sağolsun dördüncü ayına kadar da susmadı :) dip not hiç sarılık olmadı o sebeple uyuduğunu düşünürsek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuruyup dusmesini bkle krem surme yumusatir daha da uzar dusmesi
tarafından
Kanarsa gotur cnm kanamazsa dokunma dikkat et uzetini degisirken bez takarken
(682 puan) tarafından
Dikkat ediyorum canım açık kalmasını sağlıyorum ilk bebeğim çok acemiyim
tarafından
Bnmde ilk sayilir cnm ustunu degisiyodum  bi baktim yok gobek bagi etrafada dustugunu gormedim donunun icene dusmus iyice kurumustu. Kuruyunca dokunma kendi kendine dusecek :)♡♡
(682 puan) tarafından
Annelik çok zormuş gerçekten çok saol canimm ❤️
tarafından
Ilk olunca insan korkuyo ustunu bile degisirken
0 oy
tarafından
Bişey surmeyin bizimkide aynı böyleydi 14 gün sonra düştü düşer bişey olmaz kuru tutun ve bişey dokmeyin
(682 puan) tarafından
Temizliyimmi etrafını filan dokunmaya korkuyorum ve hep zıbınına nemli su gibi bişi geliyor yapış yapış
tarafından
Normal canım ben sargi bezleri varya ondan koymuştum ama yapıştı pişman oldum çıkarırken zor oldu elleme bence canım ip gibi kalıcak ora düşucek dusdukten sonra da sarı sarı şeyler geldi ve ucunda et gibi bişey kaldı doktor bı küçük çubukla yaktı orayı sarı leke de gitti korkma
(682 puan) tarafından
Anladim canim teşekkür ederim
0 oy
(2,462 puan) tarafından
canım biz göbek bagi icin sprey kullanmistik 10 gunde dusmustu ama dustukten sonra zibinina sari sari lekeler yapisiyodu gobek drliginden geliyomus doktora goturduk gumus krem surdu kapatti orayi sonra gecti
(682 puan) tarafından
Benimde aynı zıbınına sarı yağış yapış şeyler geliyor enfeksiyon olur diye korkuyorum bide sizde koku varmıydı
(2,462 puan) tarafından
kokuyu hatirlamiyorum canim istersen bir doktora gotur
(682 puan) tarafından
İçim rahat etmiyor en iyisi götürüyim
(2,462 puan) tarafından
tabiki aklında kalcağına öğren ne olduğunu en azından için ferahlar
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Canım  benim  kiziminda  öyle olmuştu  12 güne  falan  düştü  sakın  büyüklerin  dediğini  yapma  bizim  doktor  alkol vermişti  günde  iki kere  pamukla temizliyordum 
(682 puan) tarafından
Bende baştan beri direttim bişi sürmicem diye banyoda yaptırmadım ama bu akşam annem sen bizi dinlemedin diye böyle oldu dedi kendimi çok kötü hissettim acaba ben bebeğime iyi bajamıyırmuyum
(5,941 puan) tarafından
Hayır  canım  bakıyorsun  tabi  bebegine  o kurucakki  düşecek kendini  hiç  kötü  hissetme  ıslanırsa kuruması yavaşlar bizede doktor kuruyana  banyo  yaptirmamisti
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Zeytinyağı hakiki döktü annem 5 günde düştü belki buna da faydası olur 
0 oy
tarafından
Normal canım      
0 oy
(8,548 puan) tarafından
Canım banyosunu yaptır yazık günah bebeğe orayı güzelce kurula banyodan sonra ve hiç bir şey dokmene gerek yok. Bana doktorum dökme dedi o alkoller de bir zarar veriyormuş 7.gunun sabahı düştü
0 oy
(156 puan) tarafından
Cnm hastaneye götür sanki yeşil yeşil iltahap var gibi koku varmı 
0 oy
(352 puan) tarafından
İki günde bir yıkadım ben bebeğimi hatta ilk iki gün peşpeşe yıkadım sütümü sağdım arada bi iki damla göbeğine 7 günde düştü düşünce de enfeksiyon vs olmasın diye batikon sürdüm elhamdülillah hiçbi şey olmadı 
0 oy
tarafından
Hayır düşer kendiliğinden birkaç güne merak etme sen 
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Sana hemşireler vermedimi düşüne kadar düzenli kullanman gereken bir sprey vardı? Ayrıca kimseye kanıp hoc birşey sürme enfeksiyon kaptirirsin
0 oy
(310 puan) tarafından
Sütünden damlat çabuk kurutur 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
21 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,598 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 218 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde yolunyolcusu (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 274 göst.
12 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Princess_s mother (725 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 290 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde busra2170 (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,371 soru

24,459,481 cevap

354,532 kullanıcı

...