0 oy
1,198 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yoksa sadece ben mi çok aşırı gerilip rahatsız oluyorum

5 aydan beridir eşime bile gostermemisim.karnim bı sekikde hep kapalı çok rahatsız oluyorum birden geriliyorum bebek kendini topluyor kasıyor taş gibu oluyor bu benim çok canımı sıkıyor dogurcam.hala eşim görmemiş karnımı açık

Görümcem geldi iki gündür sürekli karnıma dokunuyor izinsiz ben çok geriliyorum bide aniden yapıyo bı benmi böyleyim :angel:

24 Cevaplar

+1 oy
(1,469 puan) tarafından
Valla bence tuhaf ben çok seviniyorum biri karnimi sevince çok mutlu  oluyorum eşim sevsin diyede can atıyorum  hatta bazen evin içinde göbek açık  gezerim :D  bayilirim sevdirmeyeee
tarafından
Yok kız benim.izinsiz.olunca benim.esligumde olabilir ki eşimin elini hep ben götürürüm.ama.kendi aniden dokununca çok kötü oluyorum hele başkasına hiç dokundurtmam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yakın ailem annem kardeşlerim eşim kızım dışında bende rahatsız oluyorm ve açık açık da söylüyorm dokunma diue
tarafından
Ben eşim bile.dokunsa öyle.oluyo ya
0 oy
tarafından
Bi tek kuzenim dokundu sevdi onu çok sevdiğim için izin verdim yoksa hayatta dokundurmadim ben hatta sürekli yelek kazak giyiyodum onun kapansın kimse görmesin die 
tarafından
Aynen ya çok degisik
0 oy
tarafından

Kaynanam dokunuyor hiç hoşlanmıyorum:angry:. Ama eşim dokunursa mutlu oluyorum 

tarafından
Ya aniden dokununca mutlu olmuyorum kasiliyorum.ben ancak onun elini götürebilirim.oyle
0 oy
(4,235 puan) tarafından
Esin gercekten gobegini hicmi gormedi☺ benim esim bebe yagigla hafif hafif.masaj yapardi ogluma hamileyken gobegimi severdi hicmi merak etmiyo esin ☺☺ benim.is arkadaslarim falan severdi gobegimi kizmazdim hosuma giderdi 
tarafından
Evet hemde aşırı ve göbeğim.hep kapalı ;)
(4,235 puan) tarafından
Evde rahat dolasirim ama baskalari geldigi zaman bnde ceket yelek giyerim mutlaka kendim.rahatsiz oluyorm cunku
tarafından
Kız ne bilim her türlü kapalı anlarsinya;))
(4,235 puan) tarafından
Allah seni☺☺☺☺
tarafından
Ahahahha:)))
0 oy
(7,874 puan) tarafından
Eşimin teyzesi daha 4-5 aylıkken bebek sağ da mı solda mi duruyor diye karnımı yoklamisti çok rahatsız etmişti beni . Bence birine dokunmak kendi tercihin olmamalı yani müsaade etmeden ne elliyorsn ki .. Su da var ben hamile karnı çok seviyorum öyle önümde dursun merhametle bakarım bir süre . İki ablam evli ikisininde karnı burnunda birer kere ya elledim ya ellemedim yani. 
tarafından
Öyle aynen öyle bende gerilirim cok rahatsız edici eşim.bile izinsiz.dokunmaz
(7,874 puan) tarafından
Yalnız iki ablam evli karnı burnunda niye yazmışım anlamadım evlilik detayı fazla olmuş :)
Bence sen kendini kasma direkt söyle hoşlanmadığını
tarafından
Bende bida yaparsa deyim acıyo falan deyim dokunmasın geriliyorum
0 oy
(3,520 puan) tarafından

Vallahi eşim her akşam karnımı açar sever öper konuşur bazen duygusal konusur kızımla ağlarım ben ağlayınca bırakır haha :D yengem filanda sever karnımı hiç rahatsız olmuyorum 

tarafından
Ben aşırı geriliyorum eşimde benden izinsiz dökünmaz başkası da aniden dokunuyor hiç istemiyom
(3,520 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım yapıla ilgilidir
tarafından
Evet bide dokunduklati an bebek kaskatı kesiliyor icimde
(3,520 puan) tarafından
Hadi ya senin huyun onada geçmiş demekki annesi :)
tarafından
Galiba oda hoşlanmıyor ;))
0 oy
tarafından
Kız ben tam tersi eşimin ellerini karnıma koyuyordum sevince çok mutlu oluyordum. Biri elleyince de cok mutlu oluyordum 
tarafından
Ben olamıyorum ya eşim.koyuyo seviniyorum.ama ben onun elini alıp.krndim koyarsam benim.kontrolumde olursa yoksa asla izin vermem
tarafından
Herkes aynı değil kuzu demek ki rahatsız oluyorsun
tarafından
Evet canım bu çok ilginc
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Ben hamileyken hiç karnımı belli edecek şekilde bile giyinmiyordum hele birisinin dokunmasından asla ama asla hoşlanmıyordum biliyordu zaten herkes,karnın büyümüş denildiğinde bile hoşlanmıyordum 
tarafından
Bazıları hoşlanmıyor demekki aynı bende valla
0 oy
tarafından

Benim gorumcemde gelip dokunuyodu sürekli bn cok rahatsız oluyordum :wassat:

tarafından
Çok sinir bozucu demi
tarafından
Oyle  vallah bide izin vermeyince lutfn lutfn demiyor muydu  offff aklıma geldi yine
tarafından
Sonucta özelim yani sevmem oyle vıcık vıcık
tarafından
Evet bende öyleyim
0 oy
(8,063 puan) tarafından
Yaaa seviyordur oda kız ☺
tarafından
Kız seviyor tabi can atiyoe doğsun diye ama.o kadar değişik bı duyguki aniden dokununca kaskatı oluyor canım.aciyor rahatsız oluyorum çok değişik
0 oy
(582 puan) tarafından
Kesinlikle  bende rahatsız oluyordum  karnima dokunulmasindan
tarafından
Evet baya kişi var ben tek degilmisim
0 oy
tarafından
Belki hoşuna gidiyordur ben hiç hamile kadının karnına dokunmadım ama biri benim karnıma dokunsa rahatsız olur muyum bilmem
tarafından
Ya o sevmek amaçlı dokunyor tabi ama ben rahatsız oluyorum çok değişik kuzum çoğu rahatsız oluyomus ama olmayanda var tabi eminim sende rahatsız olursun içimden bı ses öle diyo;)
0 oy
(10,432 puan) tarafından
Benimde sadece eşim kizim dışında biri dokunsa hoşuma gitmezdi istemezdim
tarafından
Evet çoğu kadın böyle.rahatsiz oluyor
0 oy
(138,071 puan) tarafından

Esin nasi gormedi kafamda deli sorular :angel:

tarafından
Sevdos göstermiyorum.gobegimi;))
Kiz nasi sakliyon
tarafından
Kapalı göbeğim kuzu ben çok kasiliyorum . Oda zaten baksa bayilabilir hemen içi kötü oluyor değişik
Hee kiz meltem ben hamisken darlaniyodum haa kic kapatamiyodum son 2 ay karnim meydanda dolandim kendi evime ciktim diye
tarafından
Doğru kuzum valla bende darlaniyom ama görünce karnımı ben bile kötü oluyorum bı çıksaydı:))
0 oy
tarafından
Benim hoşuma gidiyordu hamileyken cunku cok hareketli bebekti 
tarafından
Ben istemiyorum.heleki aniden dokunulmasini hiç ama hic
tarafından
Benim karnıma biri dokaninca oglum cok tekmeliyodu karnım sekil degistiriyodu resmen o yüzden benim cok hosuma gidiyodu ☺
tarafından
Benimkiler huylu biri dokunsa kaskatı oluyorlar bana çekmişler :))
0 oy
tarafından
Benim tam tersine hosuma gidiyo tekmesini hissetmek istiyolar acik olmasindan da rahatsiz olmuyorum rahat rahat giyiniyorum
tarafından
Ben istemiyorum.heleki aniden dokunulmasini hiç ama.hic istemiyorum
tarafından
Sormadan kimse dokunmuyo zaten de mesela tekme atinca elini koyup hissetmek isteyen oluyo bisey demiyorum herkesin dokunmasini zaten istemem genelde esim kayinvalidem vs dokunuyo
tarafından
Eşimde aniden dokunamaz her seferinde tembihliyorum dokunma.aniden diyorum ancak ben elini tutuo karnıma koyarım başka kimseye de dokundurtmam geriliyorum o an çok tuhaf
tarafından
Bilemedim benim hosuma gidiyo kendim de zaten icimde hissediyorum ama dokunmak daha bi farkli oluyo benim icin
tarafından
Herkes farklı demekki ben dokundurtmam karnıma heleki aniden asla
0 oy
(11,959 puan) tarafından
Bende geriliyorum hele ki bu donemde corona var karnıma yapısıyor.ikisi de geriyor beni. Bir tek kızım dokununca gerilmiyorum. 
tarafından
Aynen yaa valla bebek bide kaskatı olmuyomu içimde tuhaf oluyo
(11,959 puan) tarafından
Bir de dokunmakla kalmayıp sallıyanlar var. Bildiğin sallıyor karnımı calkalıyor. Soyle var ya tam kulak tözüne bir vurasım geliyor
tarafından
Yok o kadar değil öyle yapsalar kavga ederim zaten görümce ne de dokunma.irkiliyorum dedim
(11,959 puan) tarafından
Valla kim olursa olsun kendi kardeşim bile dokunsa hosuma gitmyor
tarafından
Ben kocam.bile aniden gelip dokunmaz asla
0 oy
tarafından
Ne kimse banà dokunsun ne de ben kimseye. Ama benim normal halimde bu. Uçakta mesela yanıma biri bindiğinde dikkat etmezse kadın erkek farketmiyor çok huzursuz oluyorum nerde olursa olsun yani bırak karnıma dokunmayı omuzuma bile biri degmesin 
tarafından
Aynı bende çok huyluyum canım yaa
0 oy
(6,387 puan) tarafından
Yabanci dokunsa rahatsiz olurum ama gorumcen sonucta belki yegnini hissetmek istemistir benim kardeslerim ewlense gelinimiz hamile olsa ay mutluluktan cildiririm halası dötünü yesin ☺ yanliz oglanlar daha bekar 
tarafından
Ben zaten neden dokunuyor demiyorumki benden çok seviyo elbet sevmek için ama huyum bu eşime bile izinsiz dokunun ca geriliyorum bebek katilasiyor birden taş gibi olup ssnki içime oturyor değişik oluyor
(6,387 puan) tarafından
Haa onu bilemeyecem canim demek ki huy olmus sag salim gelsin bebis
tarafından
Evet cokk hepsi öyle ;)) inslalah canım dört gözle bekliyoruz
(6,387 puan) tarafından
InsAllah ❤❤❤❤

İlgili sorular

+1 oy
48 cevap 1,177 göst.
0 oy
23 cevap 394 göst.
25 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde pikachu00 (46 puan) tarafından soruldu