0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar sert olanlar degil  bez gibi ama göğüs ucu belli etmicek bide boyle guzel toparlayici bisey lazım bana bi sutyenden cokmu sey istiyorum ki :D alistim emzirme sutyenine oda guzel onuda kullaniyorum ama azicik guzel dursun boylemmm anladiniz siz

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Desteksiz olanlardan kullanabilirsin 
tarafından
O desteksizler güzel toparlamiyor ki
tarafından
O zaman sporcu yarım atlet kullan :)))
-Reklam-
0 oy
(948 puan) tarafından
Kuzu ben baba anne kilerden takardim süngerli çok tahtı emzirdiginde çok rahat olurdu
tarafından
emzirme sutyenleride rahat ama cok uc belli ediyor dar şeyler giyiniyorum ucu cikiyo mermi gibi:D
(948 puan) tarafından
Hahahahahah Allah seni ne yapmasın karı kız Yok emzirme sütyeni değil bu normal süngerli babaanlerr takr
0 oy
(658 puan) tarafından
Yeni incinin toparlayicilari var ince süngersiz ve göğüs ucunu göstermiyor canım baleni var 
tarafından
Evet biliyorum onu canim buyuk ihtimalle alirim :) tessekur ederim
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Ablam almış kendine onda görmüştüm suwen marka sütyen dantelli falan ama tam senin tarif ettiğin gibi sert değil yumuşak göğüs ucu da belli etmiyor afilli de duruyor :D bak bı istersen ;) 
0 oy
(352 puan) tarafından
Valla ben sporcuların giydiklerinden giyiyorum yıllardır hem çok rahat kanca derdi vs yok hemde güzel topluyo tabi göğüs yapısıyla da alakalk ve fiyatıda uygun ön kısmı çift kumaş belli etmiyor ucunu
0 oy
(613 puan) tarafından
Sporcu yarm atlet der geçerim ben aldm 35 tl 2 sene olacak okadar rahat ki okadar kullanışli saglam ki vallahi bak pit diye topliyo
tarafından
Merhaba canım onların bedeni 90 olan varmı
(613 puan) tarafından
Ben 90 bedenim bana rahatlikla oluyo canm
tarafından
Dik tutuyormu canım
(613 puan) tarafından
Evet canm benmde göğüs ucum acaip belli ederdi kullanyrm sorun yok yani bunu tek giyip spor yapiyolar salonlarda gerisini sen düşün belli etse giymezler :))
tarafından
Hemmen alıyım o zaman çok saol canım
(613 puan) tarafından
Rica ederm canm resim atimmi ama hemn bak silim
tarafından
Marka ne modeli yaz canım
0 oy
(5,329 puan) tarafından
İçi boş altı telli  olan çok güzel oluyor ben kullanıyorum memnunum nbb nin 
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Pieere cardinin kataloğunda ve dagide falan var anladım nasıl istediğini emme 100 TL falan
0 oy
(391 puan) tarafından
Kesinlikle penti lotus 
0 oy
tarafından
Ben pek anlamam sutyenlerden 
0 oy
(135,811 puan) tarafından
Pentiden toparlayici olanlardan al
0 oy
(628 puan) tarafından

Canım emzirme sütyenindede normal sütyen kalıbı gibi olan var, ben kullaniyorum gayet güzel toparliyor memnunum. Bedeni küçük almışım ama:D şimdi sipariş verdim bekliyorum bakalım. Glingerie emzirme sütyeni yaz bak onu sipariş verdim. Bendeki de benzeri kalıbı güzel

0 oy
(12,961 puan) tarafından
Canim ben emzirmedede hep kullandim emzirme sudyeni almadim. Pentinin dikissiz sudyenleri var cok guzel. Demirsiz yumusak. Hemde topluyor
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Kesinlikle sporcu atleti ben cok memñnum cok raahât hem 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 178 göst.
30 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 484 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Oykulku (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 402 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (751 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 183 göst.

412,317 soru

12,411,862 cevap

44,877 kullanıcı

Kategoriler