0 oy
549 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (397 puan) tarafından

Eşim eve gelir ne yapsa yazık bende azar işitir telefonla oynar oynama yeter derim bulaşık yıkamaya giderim tvden film açar gelirim bensiz nasıl film açarsın derim uyur niye uyuyorsun uyuma derim bazen tepki vermez bazen kavga eder benimle ne yapsam sana batıyor der :D bugün kendisine ne yaparsan yap seni kendi haline bırakcam dedim bırakma dedi niye dedim benim hoşuma gidiyor dedi hem şikayetçi hem hoşuna gidiyormuş deli adam :D bende bu huyumu hiç sevmiyorum adam çalıştı yoruldu Bırak uyusun demi bu huyumu törpülemem gerekiyor var mı sizinde benim gibi tuhaf huyları :)

14 Cevaplar

0 oy
(454 puan) tarafından

Aynıyız valla :) 

-Reklam-
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Yorulmuş uyusun asla valla ben evde bütün gün yalnıztan patlayayım. O gelsin uyusun. En sinir olduğum konu. Üst üste denk geliyorsa kavga sebebi inan. 
(165 puan) tarafından
Aynen. Sanki biz yorulmuyoz evde.
0 oy
tarafından
Benim eşim evde olduğu gün akşama kadar bilgisayarda oyun oynar 1 buçuk 2 saatte bir çayını kahvesini götürürüm yanına karışmam sonuçta hobisi ☺️ ilk evlendiğimizde biraz rahatsız oldum ama baktım zararı yok neden karışiyim dedim kendine oynuyor bazen gece 3 e kadar oynuyor ☺️ arada gelir sarılır sever gider gönül koymiyim diye yada ben kahvesini götürünce biraz yanına oturur konuşurum öyle yani bence çok sıkmamak lazım. Allaha şükür evde sonuçta kahveye gitse dışarda gezse daha kötü o yüzden evde çok sıkmamak lazım ☺️
(121 puan) tarafından
Bende senin gibi düşünüyorum canım yanlız ben gece aynı anda yatmamaya karşıyım :))
tarafından
Benim bebek uyutmuyor canısı ya zaten bende 2 de falan yatıyorum oda sonra gelir sarılır uyur ilgi konusunda çok şükür ilgisiz değil bu yüzden sorun etmiyorum canım ve dediğim gibi evde olduğu için Bı sorun olmuyor çok sıkmakta iyi değil ☺️
(121 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Aynen cok sukur ilgisizlik olursa zaten  anlayışlı olmayiz boyle dusunemeyiz canim :)
tarafından
Aynen öyle canım ☺️
0 oy
(54,512 puan) tarafından
benimki her boslukta uyuduğu ve ben soylendigim icin monoton oldu artik alisti kaldirmalarima ☺️
0 oy
(489 puan) tarafından
Bizi anlattın
0 oy
tarafından
Karışmam yorgun gelip uyursa hiç ses etmem oğlumu uyutunca çay yaparım kalk çay içelim derim kalkar çayımızu içer TV izleriz telefon oynamasına da karışmam sadece mutfağa sigaraya gittiğinde oynar o kadar çünkü ben de aynıyım uyurum telefon oynarım 
0 oy
(164,072 puan) tarafından

Bendesin dostum <3

0 oy
tarafından

Ben tam tersi uyusun istiyorum yazık uyuyamıyor çalışmaktan.

0 oy
(1,306 puan) tarafından
Hahaha aynen bende uyumasina kiziyorum ama napim ben tek yani daha saat 8 uykum var diyo pcde oyn oynamasinada kiziyorum yanimda dursun istiyorum cocugu sallarkende hep yanimda dursun :D bide esela yatak odasindayiz ben cocugu salliyom oda telde takiliyo odada cikarken hep nereye diyom tuvalete gelcenmi diyo :D
0 oy
tarafından
Aynı valla bizde öyleyiz bende niye yapıyom anlamıyom adamda anlam veremiyor ama garibim idare ediyor :D
0 oy
tarafından
Ben öyle değilim ama eşim öyle eve gelir yerde uzanirim koltukta yanımda uzan der oğlumu yanımda uyuturum yatak odasında oğlumu alır besige koyar kalk kahve yaptım der gece kimi zaman işten 3 ge geliyor bağırıyor uagmuuur hatunnn şşş uyudunmi yagmuuur diye cinnet geçirerek kalkarım derim çocuk zor uyudu ne var diyor hiiiic uyudunmi diye merak ettim hadi salep içelim der ben yatağa girmeden girmez mutfakta ayakta başımda bekliyor hadi bitir uyuyalım diye sanki çocuğum deli ediyor beni boğucam bir gün 
0 oy
(165 puan) tarafından
Var canım tatil günleri ve akşam geldiğinde hemen uyumasına kızarım. 
0 oy
tarafından
Ben eşimi hiç uyanık görmüyorum ki ben onun kadar uyusam akşam uykum gelmez bugün işten geldi yemek yedik daha hala uyuyor 
0 oy
(325 puan) tarafından
benimde tam tersi. 10 saat calişiyor esim uyu dinlen derim gozleri gitsede zorla oturur uyumaz :)

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 2,192 göst.
0 oy
8 cevap 903 göst.
0 oy
30 cevap 1,933 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,800 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 851 göst.
22 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu

Kategoriler