0 oy
566 göst.
Aile kategorisinde (702 puan) tarafından

Her akşam gelini gelir cocuklariyla tak tak sesler sabah erkenden süpürge sesi bıktim valla

Benden onceeki oturanlar sürekli şikayet edermis bunlari bide teyze gelmş bana anlatyo eskiden senin yerinde oturanlar edebsizin gecimsizin tekiydi diyor hakliyms valla

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yöneticiye şikayet et kendiniz uyarın yada
(702 puan) tarafından
Zaten onlar yonetici
-Reklam-
0 oy
(4,857 puan) tarafından

:DTak tak mi aklıma kötü şeyler geldi çok fesadim :) 

(702 puan) tarafından
Beşik duvara vurur ya ayni oyle
(4,857 puan) tarafından
Bilemedim canım yönetici onlar demisin ama sırf yöneticiler diye o sesi çekmek zorunda değilsin esin guzel bı dille uyarsin
tarafından
Karyola başlığıdır o duvara vuran :)))
(4,857 puan) tarafından
Eheh :)) eski üst komşularım geldi aklıma :))
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Ahh komsu sorunsalı Allah yardımcın olsun canım 
(702 puan) tarafından
Amin canm bebek aglamalari tak tak sesler bktm her aksam ayni
0 oy
tarafından
Rahatsız olduğunu söyle canım 
(702 puan) tarafından
Teyze yaşli gecen sene söyledim kadin yeminler ediyo ben yapmyom diye ama onlardan gelyo ses
0 oy
(246 puan) tarafından
Aynı sıkıntı bendede var. Sabah süpürge taktak terlik sesi bıktım bende. Eşim bu sabah saat 6 buçukta çıktı dedi. Kusura bakmayın özür felan yine aynı değişmiyor. Öğlenden geldi kapıyı açtım. Canım o ses bizden gelmiyor evde yumuşak terliklerle geziyoruz felan diyor. Eee abla aşağıdakinden gelemez yandan gelemez kimden geliyor o zaman diyorum. Yok işte bilmem ne bilmem ne diyor. Bende. Bi daha gelirse direk gelir derim dedim. Ben kiracı değilim kendi evimde rahat edemeyeceksem nerde rahat edicem. Evde 2 kişiyiz eşim işte ben tek bi sesimizi duydunmu ettinmi ben hamileyim geceleri uyuyamıyorum gündüzleri de huzur vermiyorsunuz dedim. Birşey diyemedi yine aynı yani 
(246 puan) tarafından
Aman kuzum uğraşma eşin uyarsın yine sen birşey deme cingene gibiler zaten inkarda edebiliyolar sanki ***** var karşılarında
(702 puan) tarafından
Valla canm eşim gece12 de geliyor sabah 7 de gidiyor adam gelir gelmez yatyor sabahta 1 bardak cay icip koşturarak işe gdyo bişeyde diyemiyorum pazarlarida calsyo
(246 puan) tarafından
Hadi ya:(
(702 puan) tarafından
Evt canm çok bunaldim valla keşke tatili olsa sessiz yerlere gtsek dolassak ama yok
(246 puan) tarafından
Olsun can sağlığı olsun bosver :))
0 oy
(40 puan) tarafından
Bendede var aynı sorun. Tepemizde 3 çocuk sabah 9 akşam 10 deli dana gibi koşturuyorlar. Mahkemelik olcaz ondan korkuyorum. Artık evde durmak istemiyorum 
0 oy
(122,542 puan) tarafından
Ooooww post hortlamjs ben masumuuummm
(44,928 puan) tarafından
En sonki yorumlara bak tak tak sesmi kalmistir acaba:D
0 oy
(1,042 puan) tarafından
Onlar tak tak yapınca sende tak tak yap al eline oklavayi her ses geldiğinde sende tavana tiklat anlasınlar 
0 oy
(922 puan) tarafından
Canim birisi uyarsın olmaz ki öyle
0 oy
(510 puan) tarafından
Ah aynı dert bizde de var sabah 4 de kalkıp kanepe sandalye tarzı şeyler çekiştiriyorlar sanki koltuğu kaldırıp indiriyorlar çamaşır asarım halı sirkelerle balkon yıkarlar gecenin yarısı torunları gelir evin içini halı saha gibi kullanırlar defalarca kez kapılarına gittik artık usandık valla 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 375 göst.
12 Ekim 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 195 göst.
23 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hayal53 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.
15 Kasım 2022 Aile kategorisinde Oykum0 (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,231 göst.