Kızlar perşembe 3te Allah in izniyle doğuma gidiyorum Dünya halidir hepiniz hakkınızı helal edin. Dualarinizda beni unutmayın her daim duamdasiniz. Rabbim ilk başta olmayan herkese bu duyguyu nasip eylesin hayırlı evlatlar versin. Şuan okdar duygusal ve bir okadar endişeli sevincliyim duygularım karmaşık çok haliyle korku da var Dualarinizi esirgemeyin ne olur sizleri görmeden de olsa çok seviyorum. hepimiz uzakta olsa kta ortak yanımız annelik duygusu her daim Hayırlısıyla oglusumla geri donucegim sizinle paylasacagim bu duyguyu Allah in izniyle unutmayın beni Allah a emanet olunuz
Dualarım seninle Rabbim kolaylık versin ve sağlıkla yavrunu kucağına all
Hakkımız helal olsunn tabii sende helal et
Doğumdan sonra kendine gelince yaz bebişin durumu nu nasıl olduğunuzu
Rabbim e emanetsin ❤❤
Rabbim yardımcın olsun inşallah
Canm bnm dualarımız seninle insaAllah Rabbim kolaylık nasip eylesin sağa salim kavuşursun insaAllah bebisine
Hadi gözün aydın canım. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini Allah yardımcın olsun canım
Sen hallet gelde sonra sıra bende uyuyamiyorum heycan korku sevinç hepsi birbirine girdi ne dusunecegimi bilmiyorum. Allahım yardımcın olsun inşallah sag salim bebegini al kucagına bugunlerin tadını cıkar mutlu olmaya calış en guzel gunlerin başlıyo
1,492,961 soru
24,394,036 cevap
349,548 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın