0 oy
414 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (392 puan) tarafından
Neden böyle oluyor? Doğumdan sonra hayat enerjimi kaybetmiş gibiyim. 3 ay oldu. Lohusalıkta annemlerle eşim problem yaşadı ve hala tam olarak duzelmediler. Ve hiç evden çıkamıyorum korona korkumdan. Doğumdan sonra Benim durumumda olup sonradan kendine gelen var mı? Normal mi bu?

8 Cevaplar

0 oy
(352 puan) tarafından
Kendimi gördüm bian bende doğumda eşimin annesi ve ablasıyla sorunlar yaşadım eşimle aramız bi tuhaf oldu bu yüzden hiçbi şey eskisi gibi gelmiyor artık bana bilmiyorum İnşaAllah geçer canım 
(392 puan) tarafından
Çok üzülüyorum ama neye üzüldüğümü bile bilmiyorum ya. Herşeye ağlamak geliyor içimden. Eski hayat enerjimi istiyorum :(
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla daha doğurmadım ama simdiden o psikolojiye girdim insallah uzun surmez ya doguruncada:ermm:

0 oy
(6,978 puan) tarafından
Cok normal canim 3 ay cok kisa bir donem bende 9 ay sonra hersey normale donkeye basladi az sabir :)
0 oy
(628 puan) tarafından
  Ben de öyleyim, bu postu açmayı düşünüyordum. Bebeğim 3bucuk aylık, herşey yolunda. Uyku düzeni çok güzel sabaha kadar uyur, uslu bebeğim. Eşimle aram güzel, istediğimi yapar, alır, gezdirir. Bizim sıkıntımız da olmadı. Ama bi şey var ben de anlamadım, hayat enerjim yok gibi, iyi hissetmiyorum sanki.

Bence bebeklerimize bağlandık o yüzden gibi. Mesela eşim olmadan dışarıya çıkmadım bebek küçük diye arabayla gidiyoruz bi yere, çok oyalanmıyoruz. Bebeğim hep yanimda.Geçen kaban aldım mesela iki mağaza baktim hızlıca aldım. Bi de biz tayinciyiz yeni kuruyoruz düzenimizi, küçük bi yer gidicek fazla yer yok, esim olmadan burda çıkamam. Neyse ki arkadaş buldum inşallah samimiyet artikca geçer bu durum.

Sıkışmış hissediyorum kendimi. Enerjim yok, eskisi gibi değilim. Eşime de dedim gülerek psikolojim bozuldu diye:) Geçer inşallah bu durumumuz canım
0 oy
(2,679 puan) tarafından
Valla bazı şeyler psikolojik canm sen kendini bu şekilde şartlandırırsan böyle devam eder biraz hayatın gerçeklerini görün canm ne güzel evladın sağlıklı senin sağlık sorunun yok daha ne aileler kötü olmuş olabilir ama bunu illa lohusalık yok depresyon diye adlandırma senin şuan tek sorumluluğun bebeğin bu kadar da kapatmayın kendinizi 

Doğumdan önce hastalandım ameliyat oldum annemi kaybettim 13 saatlik uzaklıkta yaşıyorum ailemden bebeğim erken oldu kayınvalşdem hayvanlardan işten güçten bakamadı bana korona zaten Bi bela Bn tek başıma bakıyorum hiçde demiyorum yorgunum yok psikolojim bozuldu falan. Naz yapacak kimsem yok bnm.. 

Bak canm seni yargılamouorum ama beyinde bitiyo hersey sen annesin biraz dirayetli ol ağlasanda sızlasanda sana muhtaç evladın var onu bu duruma sokma silkelen kendine gel canm dışarıyı boşver sen evinde bebeğinle geçireceğin güsel günleri düşün.. 
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Aaa cnm benim hikaye:)))) kizim 21 aylik annem ile esim felaket tartistilsr annemin cenesi durmadi esim alttan almadi arada kalan ben hersey gecio inanki hayat bu uzulecezde seviemcez de herzmn iyi seylerini gostermio ki hicnsknti olmasin diorz ama oluo 1 sene de ancak duzeldik biz annemls arasi smdi iyi seytan kulagina kursun ins bozulmaz.sevmiorum gerginligi kizimin mevlut zamani tartismislardi esim nunsusler nolacak gosteris fln 3 4 ayda toparladilar tabi esim ve annem laf soylemeye devm ediolrdi yuzlerine degilde bribirlerinin bana diolar annen soype yapti yok kocan boype yapti bnde cok skldmm 1 

5. Haftadır  evdeym kucuk bebegimiz var smdi de 2 aylik evden hic cikamiorm
0 oy
(6,357 puan) tarafından
Hepimiz bi sure bocaladik ama su logusa durumunda problem cikaranlara kil oldugum kadar kimseye kil olmuyom ya bune 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Efe annesi (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 962 göst.
0 oy
9 cevap 1,079 göst.
31 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Evlataskacelyamhyt (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu

411,687 soru

12,393,449 cevap

43,999 kullanıcı

Kategoriler

...