Ikinci çocuk olunca evet hayat şartları daha zorlaşıyor. Peki hiç mi artısi yok bunun
Hanı ilkine göre daha kolay olan şeyler ya da ilk cocuga faydası vs vs
Evet iki çocuklu anneleri davet ediyorum
Büyük olana arkadaş oluyor
Birlikte yaramazligin alasını yapıyolar
Sürekli iş birliği içindeler
Biri döküyor onu halledip uyuyorken diğeri onun işini ele alıyor
Kıskançlık edip birbirlerinden çekiyorlar herşeyi
Annenin koynunda uyumak istiyor ikisi de
Baba eve gelince ilk beni alsın diye can atarlar
Ben sana bunları.saydim sem olumlu olan geriye ne varsa onu bul
Bende bekleyeyim şuracıkta
Daha 1 çocuğum var ama 2.cocukta özür dilemeyecem orası kesin kızımda ilk zamanlarda sürekli ondan özür diledim acemiyim diye çocuğu giydirene kadar patliyordu yazık
Şuan 3. Hamileyim
En büyük artısıni soylim. Arkadaş gibiler misal kızım tekken bazen ise güce daliyordum kizim tek evde sıkılıyor diye düşünüp vicdan yapiyordum ama smdi iki kız inan bazen beni bile unutuyorlar bazen mutfakta iş yaparken kendimi onların birbirine gulme seslerini duyup onları izlerken buluyorm iyki getirmisim olmuş diyorm
Sonra birlikte büyüyorlar ikincide daha tecrübeli oluyorsun güzel hani
Benim derdim 3 çocukla nasl olcak onu düşünüyorum 3 çocuklu olanlar gelin azıcık beni de teselli edin :))
Hayata bakış açımızı benzetiyorum sizinle iki çocuklu anne olarak olumlu yonlerini söylüyorum çok güzel oyun arkadaşı oluyorlar. Birşey yediklerinde hemen birbirlerini düşünüyorlar oda yesin diye. Sen yorulsan bile onların enerjisi bitmeyip oyuna devam ediyorlar. Sende zevkle onları izliyorsun. Birbirlerini koruyup kolluyorlar. Olumsuz yönlerini saymıyorum tabi
Bende bakiyim cevaplara haftaya 2 cocuklu bi aile oluyoruz Allahin izniyle insallah
Bir iki gün sonra cevapliyim bari
1,493,038 soru
24,395,274 cevap
349,698 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın