Kizlar 4 aylik bebeğim ve biz onun için doğalgazlı bir eve taşınmak istiyorduk.bugun tam istediğimiz gibi doğal gazlı hem de deniz kenarında bir ev bulduk hem de şu an ödediğimiz kira ile aynı fiyata. Su an ki evimiz kayinbabamlara yürüyerek 10dkesimin işine de 10 dk yürüme mesafesinde. Taşınmak istediğimiz ev ise araba ile 10 dk mesafede hem işe hem kaynanama. Bugün onlara gittik dedik ki taşınmayı düşünüyoruz kayinbabam yok olmaz orası çok masraflı olur falan dedi neyseki eşim ikna olmadı ona. Kayinbabam gözlerini doldurdu trip attı uzağa gidiyorsunuz diye. Sonra dediki siz gitseniz de 3 4 ay sonra alırım bazen torunumu. Ben de yok canım o olmazsa ben evde tek ne yaparim dedim.zaten haftada 1 görüşüyoruz taşınınca da öyle olacak hatta sabah 8de eşim bırakacak akşam 7ye kadar orda olacaz. Yok alırım torunumu kanuni hakkımdır diyor man yak dedim ki yok oylr bir şey 3 4 ay sonra bile süt çocuğu oluyir bu. Yok vallahi kanuni hakkımdır diyor. Bugüne kadar oglumdan hiç ayrı kalmadım kalmam da. Sinirlerim bozuldu ya