O KADAR DESTEGE GUZEL SEYLER DUYMAYA İHTİYACIM VAR Kİ..
sağlığım doğumdan sonra iyice bozuldu inanılmaz derecede zayifladim kas h. ve kaslarim zayıfladı en çok ben 24yaşındayim hiç bu kadar kötü çaresiz zavallı gibi güçsüz kuvvetsiz biri olmadan yapamayacak duruma glmemsdm herseyimi ne aynaya bakasim var ki bakmiorm ne giyinip suslenesm var vücuduma bakamiorm bile eski hallerimi o kadar çok özlüyorum ki aklımdan tonla şey geçip duruyor çoğu dsnmemeye clsiorm kimseye belli etmemeye çalışıyorum iyi olmaya iyi Hissetmeye çalışıyorum kızım için güçlü durmaya çalışıyorum ama yorulmaya gelemiorm dun dışarı cktm kizimla asi için gldm rhtszlandm kustum bas dönmelerimcogaldi her yoruldgmda midem bunaliyor kusuyorum tansiyonm düşük nabzın yuksek kızımla çıkıp dolaşamiorm bile tek başıma ağlamamak için çok zor tutuorm kendimi çoğu zaman doğumdan sonra boyle bu hale geldi GM bilseydm doğurmazdm ))) (( içimde kalsydi keşke diyecgmde o tatlı hayatım bana yasama sebebi oldu ikinci kez iyi ki de oldu ama artik normal insnlr gibi yasayamiorm ne üzüntüm nede sinirlenmelerm ne aglamalarm sevnclrm heyecnlrm ayni değil çünkü artik vücudum hepsine ayrı tepkiler veriyor :( eskisi gibi dgl
1,486,347 soru
24,299,931 cevap
343,998 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın