0 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde (1,840 puan) tarafından

image

image

Kızlar Genel temizlik yapıyorum sıra salondaydı ama bittim resmen☺ cam perde koltuklar kışlık halimi da serdim elimin değmediği hiç bir yer kalmadı sizde durumlar ne?

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Koltuk takimina biiiir suru +++++ :D sana da bir tane ++++ :D

(1,840 puan) tarafından
yaaa teşekkür ederim canim benim☺
tarafından
Ne demek kuzum cok guzeller rengi modeli bayildimmm
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından

Ne sen sor ne ben anlatayım. Evim şuan berbat halde Allah'ımmm. Oturdum tarlasi yanmış köylü gibi düşünüyorum:(

(1,840 puan) tarafından
ahahaha niye noldu kiz evine☺
(581 puan) tarafından
Vallaha kız mutfak ne halde diğer yerler ne halde ama topladım  aslinda butun evi indirip kaldirmam lazim ama 17 aylik bebegim var birde hamileyim tansiyon kalp carpintisi beni zorluyor. Yavrularimin cani sagolsun is hic bitmez zaten
0 oy
(702 puan) tarafından
2 gun once temizledim kuzum yarin kutfaga girisirim belki
(1,840 puan) tarafından
benimde yarin sira mutfakta canım
0 oy
tarafından

image

Allahin cezası adamlar tüpüde kapattılar hala daha gelecekler yemekte yapamıyorum kendimi doyurayim bari dedim 
tarafından
Sakin ol canısı doğalgazcı gelince önce sakin konuş işini yapsın bari iyice sonra tepki göster gaz tehlikeli :D
tarafından
Sabahtan beridir catlicam sinirden valla kuzum ya dün gece saat 12ydi geldi saat baglicam Ocak bağlantısı yapcam dedi saat 1de gitti sabah erkenden geliriz dedi bu vakit oldu daha yok ne yemek yapabiliyorum ne bişey onlar bı gelsin gorecekler günlerini dengesiz herifler
tarafından
Malesef öyle oluyorlar canım inşallah hemen gelirler bari.
tarafından
İnşallah canım sağol
0 oy
(182 puan) tarafından
Bende yeni doğum yaptım 1 ay oldu doğumdan önce dip köşe yapmıştım ama malesef ev berbat oldu gelen giden kalan derken yine sil baştan her yeri yapıyorum 
(1,840 puan) tarafından
ayy canım yeni dogum yapmışsın kendini zorlama hemen bırak öyle kalsin sen iyilesene kadar
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Kız o halımı bende zemin neden öyle diyom... Kızımı uyutuyorum
(1,840 puan) tarafından
1.resimdeki fayans parke desenli fayans
2.resimdeki hali canım
0 oy
tarafından

Afsfsfsffsfsf

image

(1,840 puan) tarafından
ayyy çok yakışıklısın bebegim :Ddd
0 oy
tarafından

image

durukuşumla yıyoz %)

tarafından
Evet yaa :)
A101 bim saolsun sartıolar:)
tarafından
Ohh afiyet olsun en sevdiğim tatlı gerçi ben tüm tatlıları seviyorum ama neyse :D insülin direncim var diye kocam izin vermiyor haftada bi kez anca tatlı bişey yiyebiliyorum :D
tarafından
Bende adet oldum aşırı tatlı çekti cnım evde hazır vardı attım fırına hemen :))

Ben senın yerine de yerım :)
tarafından
İyi yaptın canım aynen yerime de ye ☺️☺️
tarafından
Afiyet olsuuuun :)
0 oy
(3,563 puan) tarafından
Anlık bakmaya geldim
0 oy
tarafından

Oh ne güzel çalışkan hatun bende oturuyorum eşim kalkıp gidip tavuk alcak yemek yapcam hala bekliyorum birde gülüyorum ne insanlar var diye :D

(1,840 puan) tarafından
neden kuzum noldu niye gülüyorsun☺
tarafından
Canısı dün biri sinirlerimi bozdu ona güldüm :D ☺️☺️(^o^)

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 711 göst.
13 Aralık 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,061 göst.
4 Kasım 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 760 göst.
7 Eylül 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,044 göst.
29 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,840 puan) tarafından soruldu

412,617 soru

12,422,427 cevap

45,292 kullanıcı

Kategoriler

...