0 oy
561 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
......

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum lohusa psikolojisi bu üzülme sütün varsa emzir ayrıca mama da kötü bişey değil merak etme sütün azsa ver. Bol bol kuran aç ben yapabilirim de hatta kimse olmadan daha iyi yaparsın emin ol ilk çocuğun mu 
tarafından
Evet kuzum ilk cocugum sütüm akıyor kıyafetime ama yok gibi yumuşak cocuk çekiyor ama gitmiyor gibi gözüm sürekli boğazında doyuyor mu diye bide yumuşak ya cimcikliyorlar sanki yaraydı biraz biraz iyileşti taş gibi olmuyor ama hep yumuşak kendimi cok kötü hissediyorum sürekli aglasım geliyor uyumak istiyorum hatta ölmek bile istiyorum
tarafından
Yumuşamqsı normal kuzum zatem hep öyle sert olursa ağrı yapar. Çocuğun tırnaklarını kes cimciklemesin
-Reklam-
0 oy
(22,890 puan) tarafından
Sakin ol derin bi nefes al ve sadece sakin ol lohusasin hepsi gecicek inan bana hepsi sakin olmaya calis :/
tarafından
Bu yazıları okurken bile aglıyorum
0 oy
tarafından

Sakin ol canım geçecek hepsi lohusa şeysi bu kız :D sürekli uyumak istemen normal fırsat buldukça uyu zaten bişey yemek istemiyorum diye bişey yok mecbur yiyeceksin bebeğin için bol bol helva, tahin pekmez ye çok su iç sütün çoğalsın orda sıkıldıysan evine geç annen size gelsin istersen daha rahat edersin belki

tarafından
Uykum alsamda uyumak istiyorum normal mi canım yataktan çıkmak istemiyorum yiyorum tahin pekmez havuc yigurt demin bal kabagi yedim ama taş gibi olmuyor sütüm gitti artık sanırım:( annem gelmiyor canım ilk zaman geldi 1 haftaya yakın kaldi sonra ben geldim anneme rahat edemiyor kendi evinde daha rahat haklı kimseue yuk olmak istemiyorum
tarafından
Geçecek canım sen çok bunalmışsın bende oldum öyle ilk başlarda evine geçince rahatlarsın merak etme bide şükret bak sağlıklı bir evlat nasip etti rabbim beterin beteri var kuzum
tarafından
Beceremezsem eve geçince aklımda bu soru var:(
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Canım benim 5.ayım hala tek basıma bakamıyorum tek kalmaya korkuyorum elımde deıl annemle kalıyorum benimki mama yerken sureklı boguluyor panık oluyorum oyuzden annemde kalıyorum. Senin ilk zamanların gayet normal bole dusunmen bıde lohusa lık var uzulme 
tarafından
Hep mi böyle sürecek hic mutlu hissetmiyorum kendimi hamdolsun bebeğim yanımda benimle sağlıklı ama elimde deil çoğu kez ölmek geliyor aklıma
(1,038 puan) tarafından
Yok gecer canım 40 gun sonra kendine gelirsin ben sureklı aglıodum. Ben bogulmasın olmasa tek kalırım ama boguldugu an korkuyorum. Lohusalıktan aklına ölmek falan gelıo bence evinde kal anneni cagır yanına kalsın. Tek kalma zaten 40  cıkana kadar yalnız bırakılmaz. Yani su yasadıkların gayet normal. Sonrasında bebegını cok seveceksın ozman anlıcaksın tadına varacan bebegının. Üzülme sakın hersey gecıcı diye dusun herkes yasıo bunu
(1,038 puan) tarafından
Buarada benim bebegım kuvezde kaldı emmedı. Cok agladım emmedı diye ama kısmet ne yapalım mamayla buyuyor
tarafından
Annem gelmez canım ilk 1 hafta geldi rahat edemedi eşim  4 12 bu hafta tek kalırım belki diyorum düzen kurmak istiyorum ALLAH yavrularimza sifa versin saglik versin insallah
0 oy
(322 puan) tarafından
Emin ol çok iyi bı annesin herkes emzirecrk diye bı şart yok canım bnde yrni doğum yaptım 42 günlük bebeğim ilk zamanlar insan herşeye takıyor sanki herşey üstüne geliyo gibi oluyor derin nefes al ve sakinleş meye çalış patates ve tarhana çok güzel süt yapıyor eğer buna rağmen gelmiyorsa sütun zorlama canim mama ver bu bı eksiklik değil ki sn ona illa emzirirken değil sarılarak dokunarak severek de anneliğin i sevkatini gosterebilirsin sen ne kadar moralini iyi tutarsan bu lohusaligi o kadar çabuk atlatırsın sağlıcakla büyüt meleğini inşallah
tarafından
Sagol kuzum tahin pekmez yiyorum havuc üzüm yogurt bal kabago ama öyle tas gibi olmuyor penyeme akıliyor dururken ama yumusak cocuk emerken sanki bir iki damla gidiyor boğazına cok zor ben beceremedim şöyle mutlu olamıyorum çocuğumu doyuramamak daha cok canımı yakıyor onu giydiremiyorum bile düşün sanki bi yerini incitcem emzirirken bile bu korku var
(322 puan) tarafından
İlk oğlumda bende öyleydim canım ilk 1 ay boyunca adam gibi dokunamazdim bile annem kundak yapar öyle verirdi kucağıma düşün yani bir yerine bişey yapacam diye korkardım sonra herkes nasıl yapıyor beim ne eksiğim var diyip cesaretlendirdim kendimi salma kendini sen doğuma katlanmış o zorluğu görmüş kadınsın bunlar dokunmaz sana
tarafından
Aynen bende oyle canım annem kundak yapıyor ben bi yerini incitcem diye korkuyorum cok zorlanıyorum insallah atlatırım bu günleri
(322 puan) tarafından
İnşallah kuzum takma geçecek bu gunler sabret
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Tek tavsiyem 50 gün olana kadar annende kal. Ve mamadan korkma ben de birebir aynısını yaşadım. Burun tıkanmasını bile. Ve benim sütüm hiç inmedi. Lohusalık stresi. Bir müddet sonra normale dönüyorsun. Ve mama verirsen gece özellikle bir iki kere kalkıyorsun dinleniyorsun. Bütün gün ayağımda salladığımı biliyorum. Bugün de çok huysuz mesela. Ama insan bir zaman sonra alışıyor. Yarın 2 aylık olacak bebişim. 
tarafından
Masalah canım bilmiyorum bi yanim eve gitmeye korkuyor bi yanım duzen kurmak istiyor ama olmuyor beceremiyorum anne olmayı
(13,306 puan) tarafından
Az daha kal benimki kucağıma bile gelmedi.
tarafından
Neden gelmedi kuzum
(13,306 puan) tarafından
Memeyi reddetti sütüm yoktu. Eşimle kaynanam çok ısrar etti memede dursun diye. Beni komple itti hep kucağıma alamadım günlerce. Ne zaman memeye tutmaktan vazgeçtim ondan sonra ufak ufak alıştı.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,586 soru

24,018,672 cevap

328,114 kullanıcı

...