0 oy
586 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (815 puan) tarafından
Selam kızlar eşime sinir oldum ben lohusayım 7 günlük ama çok bunaldım bir türlü evimde yalnız kalamıyorum bebeğimle eşimle vakit geçirmek istiyorum olmuyor tam çocuğu uyutuyorum kaynım geliyor yok o gidiyor kayınpederim geliyor kaynanam hep başımızda bebekle ilgili hiçbirşeye yardım etmiyor hamileyken tarlaya gitmedim diye çok darıldılar bana şimdi evimden gitmiyorlar çok seviyorlarmış yahu tamam da bu kadar da olmaz ki kocam da ailesine minnet ediyor beni sürekli es geçiyor çok yoruldum napmalıyım bilmiyorum hayır ben doğurdum ben taşıdım bana hiç değer vermiyor varsa yoksa ailesi bu kadar da olmaz ki :(

6 Cevaplar

0 oy
(12,022 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Sen ne yapacaksın ki eşin soyleme li ihtiyacın yoksa gidin diye. 
(815 puan) tarafından
Amin canım inşallah çok yoruldum artık ruh gibiyim
(12,022 puan) tarafından
Haklısın ne diyim bacım anlıyabiliyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
E canim eskiden 40 çıkana kadar kadın yanlız birakilmazmis evde hem daha yeni doğum yapmışsın bırak sana yardım etsinler eşinle yanlız kalırsın illaki ama biraz zamanı var yani biraz kendini topla önce 
(815 puan) tarafından
Tamam da canım günde 5 kere kaynım geliyor 3 kere kayınpederim ben kapalıyım rahatsız oluyorum
(1,287 puan) tarafından
Yanı sonuçta hasta şuan bebek kendi rahatsızlığı insan biraz anlayışlı olmali
(815 puan) tarafından
Kesinlikle canım nerde o anlayış başta o anlayış eşimde olucak ta işte
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Ayyy aynı kaynana bizd me de var doğru düzgün evdekilere yemek yapmaz Eltim çekiyor garibim bende zamanında çektim allahtan ayrıyim artık çok yüz vermedim bi misafir gelse gelir her gün gelmez o rahatlığı vermedim her ..... karışır çünkü milletin herseyini över bize gelince niye böyle hepsi aynı tabiii boş ver bir an önce ayaklan gerek yok size de
(815 puan) tarafından
Yok canım öyle yatıyor bütün gün sobaya odunu bile ben atıyorum
(1,287 puan) tarafından
Sende de kalk bi işin ucundan tut ben ilk dogumumda yataktan çıktım anne sen evi supur sil bende tuvalet banyo mutfak yemek bebekle anca yetişirim dedim tmm dedi gönülsüz tabi 3 gün gelin kaynana ya iş yap diyorsa o gelin bu evde neye duruyor dedi aldım elinden yapma bisey dedim hani köy evi gelen giden çok kirli ev üstüne gelmesinler diye demiştim o da Sağ olsun 3 gün bıraktı sana yemin ederim Eltim yeni doğum yapmis güya kış temizliği yapmış gel evi gör ***götürüyor evi yalandan bi tek hali sermiş bende arada gittim elimi hiç birseye sürmedim ben yapınca kimse elini atmaz uzaktan izler sadece ben niye yapayım ki tabi karşısında eski gelini yok anladı yani
(815 puan) tarafından
Kız bak çekirdek yedik bebeği emzirmeye çekildim daha o sofra bezi yerde duruyor evde yemek yok ah ah sonra yardım ediyor bebek uyudukça oda uyuyor sanki o uykusuz kalıyor sinir oluyorum
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Kaynanan neyse de kayınbaba kayın saçma lohusa kadınsın biraz yanlız bırakmaları lazım
(815 puan) tarafından
Ah canım keşke çok bunaldım inan ki
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Post uste ciksin
(815 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Konusmadan cozulecek bir konu degil.. 

Keske kendileri anlayisli olsalardi da senin rahat etmen icin en azindan kayninla kayinbaban sen ayaklanana kadar gelmeselerdi
(815 puan) tarafından
Dimi maalesef öyle bir anlayış yok
tarafından
Aynen canim :( ama senin yerinde olsam esimle konusurdum veya kaynanamla bak rahat edemiyorum dinlenmem lazim diye
(815 puan) tarafından
Kız kaynanam daha bugün laf sokuyor bana bir bilsen ne fena derdimi anlatabilsem çoktan derdim diyorum en sonunda ama tartışıyoruz
tarafından
Allah akil fikir versin :(
(815 puan) tarafından
Amin canım inşallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 951 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Kvser (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 986 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy