0 oy
588 göst.
Aile kategorisinde (238 puan) tarafından
Bayanlar biraz özel ama hamileyim ve bulantolı dönemimdeyim aşırı bulantılarım var eşim bana yaklastokca bazen beni öptükce bile bulantım cogalıyo öpsün istemiyorum bu durum normal mi

Üzülüyorum cünkü 

15 Cevaplar

0 oy
(92 puan) tarafından
Normal, keşke benimde öyle olsa :) ben öperim eşim hiç opmez sevmez
(238 puan) tarafından
Normalde bende öyleyim ensesinden boğazından falan cok operim ama 10 gündür yok yani yapamıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Normal canim bulantilarin oldugu icin adamin teninin kokusu bile senin mideni bulandiriyo opme iliski vs hicbisey gozun gormuyo ama geciyo zamanla merak etme
(238 puan) tarafından
Aynen öyle sürekli git üzerini değiş kokuyorsun diyorum oysaki tertemiz kokuyo o kokuya gelemiyorum zaten ama normal olmasına cok sevindim
tarafından
Ben de oyle oldugum icin bu kadar rahat konusabiliyorum benim 3.aydan snra duzeldi suan iyiyim cok sukur ama herkesin ayni olur mu bilmem
0 oy
(903 puan) tarafından
Çok normal canım eşinin gönlünü kırmadan anlat anlayacaktır, yatağın bi köşesine kıvrılıp uyurdu garibim :) evden mutfaktan banyodan herşeyden tiksindim gittim 1 buçuk ay ailemde kaldım o dönem 
(238 puan) tarafından
Anlatmam lazım ozaman normal Bi durum muş sonucta ama nasıl anlatabilirim ne tepki verir bilmiyorum gerci cok anlayışlı ama
(903 puan) tarafından
Anlayışlı biriyse hiç korkma midem bulanıyor de rahat rahat tabiki dediğim gibi direk senden tiksiniyorum şeklinde söyleme yani
(238 puan) tarafından
Dicem artık yapıcak bise yok tesekkr ederim :)
(903 puan) tarafından
Rica ederim canım çok zor bi dönem o bulantı inşallah çabucak atlatırsın :)
(238 puan) tarafından
Amiin inşallah :)
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Çok normal 

Eşimle aylarca ayrı yattık :(
(238 puan) tarafından
Yaa bu durumun normal olması beni cok rahatlattı dedim acaba soguyormuyum hep morelim bozuldu
0 oy
tarafından
Ben  4 ay adama yaklaşmadım kuzum :) biraz toaprlandım kanamam oldu doktor ılişki yasakladı 9 ay asker arkadaşı gibi takıldık :))
(238 puan) tarafından
Hahaha hadi yaa sanırım bizde öyle olcaz :))
0 oy
tarafından
Normal canım 3  4 aylık olunca geçiyor 
0 oy
tarafından
Normal benim eşim 4 ay yanıma yaklaşamadı yatakta bile istemedim sölüyodumda senden iğreniyorum vs diye ama hormonlardan kaynaklı üzülme derdim ama alınırdı doktora sordu bu süreç nezaman bitcek diye oda zamana bırakmak gerek bir kadının 1 senede salgıladığı hormonu hamile kadın 1 günde salgılar ondan daha hassas bir dönem dedi eşim zaten anlayışlıdır 4 ay sonu öpmelere doyamadı beni ahhha
(238 puan) tarafından
Yaa ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Normal canim hamilelikte olur bende olmadi ama kaynanmda olmus baya tiksinmis kocasindan 
0 oy
tarafından
Çok normal ben dünyadan çok sevdiğim kocamdan nefret ettim.tiksindim.uc ay geçiyor inan
0 oy
tarafından
Normal ama sen eşine bunu belli etme seni anlamaz onu istdmediğini düşünür 
0 oy
(612 puan) tarafından
Normal canım biz 4 ay ayrı yatmıştık. Resmen kokusu bulantımı tetikliyordu. Sadece o değil hiç bir arkadaşımla dahi oturamıyordum herkes kokuyordu :) Geçiyor ama biraz sabır. 
0 oy
tarafından
Ohoo bırak öpmeyi ben eşimin oturduğu odada oturmak bile istemiyordm ilk 3 ay. Bana yaklasinca bildiğin adamın suratına öğğhh diyodm :D garibim evde mutfaktan çıkmadi yatakta sırtını döndü yattı da yavaş yavaş duzeldi. Geçecek merak etme eşine anlatman lazm anlatmazsan bulantı daha çok tiksintiye doner
0 oy
tarafından
Normal bişey
0 oy
tarafından
Çok normal gecicek kuzum az sabır :) 5 ay kustum eşimle olmadı şükür öyle bişey ama arada bir sabahları gerçekten çok zor oluyordu 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 255 göst.
21 Nisan 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 381 göst.
0 oy
19 cevap 1,046 göst.
6 gün önce Aile kategorisinde Kralice55 (5,944 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.

403,438 soru