0 oy
1,392 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben istanbulda evliyim 1 haftadır annemlere geldim gezmeye daha önce de post açmıstım hatta mama getirmelimiyim sizce diye neyse konuya gelelim. Annemler gelinle beraber oturuyo burda da bir tane bebek var 10 aylık ya şimdi tamam insanın yanında ki daha farklıdır belki ama benim oğlumu da 3 aydir görmüyo zaten daha şurda 1 hafta kalcam bir daha kim bilir ne zaman görücem kardeşim babam dengeyi ayarlıyo ikisini de seviyo ama annem resmen oğlumun üstüne bakmıyo diyebilirim hadi diğer bebek kıskanıyo diye uyanıkken sevmiyo ama diğer bebek uyurken de iki pış pış yapıyo o kadar az önce mesela oğlum acıktı ben mama yapıyorum başladı ağlamaya annem gidip ağzına emziğini verse durcak ama annem diğer bebeği hoplatıyo zıplatıyo çok zoruma gitti sizce haklı mıyım. Şeytan diyo durma daha bir hafta söyle eşine gelsin alsın seni

14 Cevaplar

0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ben bilinçli yaptığını düşünmüyorum 
tarafından
Bilinçli yapmıyordur ama insanın zoruna gidiyor 1 haftadır burdayım daha bir kere oğluma mama vermedi yada altını almadı iki pış pış yapıyo gidiyo o kadar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öyle dusunme kuzum ya nene sever torununu bes parmagin 5 farklidir ama bir köke baglidir birine bisi olsa hepsinin cani yanar oyle dusunme ailenle vakit gecir hem ilgilenmese sevmese neolcakki sen onu onu dunyalar kadar sev yeter baskasinin sevgisine ihtiyac kalmazki sen oyle bakma yani vaktini guzel gecir tatil icin ordasin sanirim keyfini cikar 
tarafından
Ya seviyodur illaki sevmiyor demiyorum zaten ama varsa yoksa burda ki torunu varsa gizem yemedi gizem böyle gizemin uykusu geldi annesinden çok o ilgileniyo gizem onla yatıyo annesiyle değil sabah kalkar gizemin altıni alir karnimi doyurur oynar ama daha benim oğlumun bir kere altini almadi doyurmadi.
tarafından
Kuzum simdi yengenle yasiyorsa eger alismislardir birbirine annenin rutini budur hem yani yanlis anlasilsin diye demiyorum o gelin ya belki seninkine cok dusse o uzulur hem sen kizisin canisin ya sen kizmassin kirilmazsin diye boyle rahat davraniyordur annen alismis ya hep onla ilgilenmeye belki ondandir sen tatiline bak kuzum annen fark etmemistir belki ona cok ilgilenmesini
tarafından
Bende fark ediyorum alışkınlıktan yapıyor ama ben daha 1 hafta burdayim sonra kim bilir ne zaman görcem 3 ay sonra mı 5 ay sonra mi belli değil
tarafından
O yuzden boyle dusunme kuzum ya annenle vakit gecir seytan vesvese vermesin kalbine kuzum ferah olsun icin :)
tarafından
Sağol canım :)
0 oy
tarafından
Canım valla genelde erkeğin çocuğu daha çok sevilir toplumda malesef torun diye onu bilirler kızlarının çocuklarını torun diye görmezler. Mesela benim kayınvalidemler benim kızıma ölüp bitiyorlar aşırı seviyorlar çünkü erkekten olan ilk torun. Görümceminde iki çocuğu var onlarıda Allah için çok severler ama benim kızıma ilk torun diyolar halbuki görümcemin kızı daha büyük. 
tarafından
Hayırr benim kız kardeşimin ilk oglu oldu ona da cok düşkündür ya benim oğlumu da sevmiyor diyemem illaki seviyodur ama diğer bebek var ona alışmış tamam ama ben burda 1 haftayım bir daha kim bilir ne zaman görcek nasil zoruma gidiyor
tarafından
Haklısın canım ama kasıtlı değildir illa ki gözleri ona alışmış ondandır
0 oy
tarafından
Bizdede oldu öyle birdahada gitmeyi dusunmuyom zaten
tarafından
Gözden ırak olunca demek ki gönülden de ırak oluyor doğruymuş
tarafından
Aynen de öyle oluyor ve bunu eşimde fark etti çok.uzucu
tarafından
Benim eşim şuan bilse böyle olduğunu bir daha yollamaz beni
tarafından
Çok üzüldüm şahit olmasına oda yollamicam dedi ama.ikna ettim.bi sekilde aklına kötü şeyler getirmesin diye
Ama ben gitmicem zaten
0 oy
tarafından
Bence annenle konuş açık açık. Anne çocuğa bakar mısın mama yapıyorum de. Farknda ol adan yapıyodur muhtemelen en azndan farkına varmasını sağla. Şaka yollu söyle aa ben kıskancam ama benim bebeğimle de ilgilen anannesi de ver eline çocuğu. Kendini yiyip bitirmemiş olursun hem oda farkına varır belki. 
tarafından
Söyledim bir kere gizem kıskaniyor dedi şimdi hic bırakmıyorum anneme
tarafından
Senin bitek gizem mi torunun deseydin keske tmam dha gelmeyiz kıskanmaz bitanecik torunun deseydn ben olsam derdim. Bebek o 10 aylık daha tamam kıskanır ama sen ilgilenirsin onla oda senşn bebeğini sever isteyen bulur çözümünü
tarafından
Hadi uyanıkken sevme kıskanıyo diye ama gizem uyurken de sevmiyor bu sefer de uyanmasın oğlum ses cıkarmasın diye emziği ağzına tıkıp duruyo benim oğlum sadece uyurken emerdi 1 haftadır uyanıkk3n de emmeye alıstı
tarafından
Çıkar ağzından canım emzik iyi değil zaten bide sürekli emmesin senin bebeğin bebek değil mi
0 oy
tarafından
Canım insan torununu sevmez mi o bebek sürekli yanında bide 10 aylık demişsin hareketidir şimdi kendini sevdirme zamanında seninki daha ufak hani ondan öyledir kötü düşünme 
tarafından
Ya seviyodur ben sevmiyo demiyorum zaten ama ben bir hafta daha burdayım bir daha yokum hiç mi özlemedin torununu sen üstüne bile bakmıyor
0 oy
(29,054 puan) tarafından

Taklima bence ya  bilincli yapsa neysede belki bilinçli yapmıyordur

tarafından
Ama insanın zoruna gidiyor tamam bilinçli yapmıyor da daha 1 hafta görcek oğlumi bir daha yok
0 oy
tarafından
Bebim annemde oyle ablamin oglu benim kizim var goruntulu hepberaber konusuruz kizimin yuzune bakmaz cagirdihimda gel bak torununa diye tenezul etmez gelsede iki sevip gider ama ablamin ogluna deli olur brnde bszen uzulurum ama takmiyorum eskisi gibi Allahi var kizima herseyu aliyor ama ablamin erkek doye mi bilmiyorum daha agir basiyo
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Yok ya duygusal düşünme..  Senin bebeginide savıyorlardır tabiki ama bak kendinde diyosun yanında büyüyen daha baskın olur...  ben şayet annem böyle bisiyapsa asla kırılmak..  sen mama yaparken bebeğin ağladığında anne ne deseydin ya anne çocuğa bakarmisin hemen geliyorum diye belki düşünmemiştir kadın.
0 oy
(9,685 puan) tarafından
Bu cok basit bir denklem senin cocugunla anısı yeterınce yok o sebebten senin cocuguna yaklasmıyo ama evdekıyle var

. HUYUNU suyunu bılıyo ayrımcılık degıl bu kuzum bana göre annendir hırs yapma fitne ye kulak asma. Yapmasını istediğin bişey varsa söyle güzelce anne bi altını alabılırmısın mamasını verebılırmısın gibi tabi senin bir işin varsa bunları söyle. 
0 oy
(1,319 puan) tarafından
Evlat ayırıyorlar torun ayırmışlar çok mu 

Kayınvalidem kızdan olan torun sevilmez diyordu anneme ağzı kopsun inşallah şimdi kızının bebeği var ölüyor 

Ben de hamileyim ne arıyor ne soruyor işine geldiği gibi davranıyorlar ayırdığı zaten bariz belli 
0 oy
tarafından
Sende ona ınat daha cok bebegının üstüne düş ilgilen sev yavrum kuzum de öp kokla üzerinentitre
0 oy
tarafından
Kusura bakma ama hic bir zaman yanlarinda büyüyen  bebekle uzakda büyüyen  bebek bir olmaz benim gorumcemin  oğlu hergun kaynanamda kayinbabam çocuğun çok ustune duser benimki oyle olmaz mesela tamam severler ama ayni sebgiyi veremezler biri heo yaninda her seyine sahit oluyorsun diğeri ayda yilda.bir gelir. bir de annem bunu bilinçli yapmıyordur.  
0 oy
tarafından
Bence ayrımcılık yapmıyor sana öyle geliyor yaaa 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 480 göst.
10 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 467 göst.
0 oy
10 cevap 926 göst.
4 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 426 göst.
23 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,538 soru

12,275,684 cevap

37,741 kullanıcı

Kategoriler