0 oy
482 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

SELM HANIMLAR HAYIRLI GÜNLER GÜNÜNÜZ SAĞLIKLI HUZUR DOLU OLSUN. BOL BEREKETLİ GEÇSİN. BİRAZ ÇOK  SAÇMA. OLABİLİR BANA SACMA GELDİ SİZEDE SORMAK İSTEDİM 

AZ ÖNCE.  ARKADAŞLA PARA MUHABBETİ OLDU. BEN MAAŞ KARTIMI EŞİME VERDİM LAZİM OLDUMU ONDAN ALIRIM AMA ŞU VAR EŞİMDE BOZUK OLMADİMİ BEN VERİRİM. ÖRNEK. BU SABAH 10 TL VERDİM AZ ÖNCE FAİZLE GERİ YOLLAMIŞ 150 OLARAK 10 LİRANA KARŞILIK DEDİ. ARKADASTA HARAM. OLUYOR DEDİ.  SİZCE HARAMMİ 

27 Cevaplar

+5 oy
tarafından

Eşin sana kendi parasından kendi maaşından fazl apara veriyosa tabikide  haram olmaz ama o parayı faize yatırır gibi iddia falan oynuyosa ordan geliyosa sana verdiği fazla para ozaman haram olur cnm 

tarafından
Kendi parasi ve asla iddia filan oynamaz
tarafından
Ozaman tabikide haram olmaz öyle saçmalık mı olur insanın kocasından aldığı para haram olabilir  mi boşver
-Reklam-
+4 oy
tarafından
Hayatımda duyduğum en saçma şey olabilir valla eşin bu yollamış olabilir banka kredisi değil ya gönlünden kopanı yollamış herkes de hoca oldu mübarek 
+1 oy
(1,860 puan) tarafından
Eşin sana para veriyor ne alakası var faizle bunun anlamadım:) eşimizden harçlık alınca da kredi mi oluyor :D
tarafından
Agsgahjagaha 12 taksit yapıyorlar falan
+1 oy
(6,920 puan) tarafından
Aman ağzı olan vaaz veriyor

G.otunden element uydurmuş olmaz öyle şey
0 oy
(28,608 puan) tarafından
Esinin parasi sonucta kendi paran var bilemedim beynim yandi 
0 oy
(162 puan) tarafından
Eşin banka olmadığına göre ne kadar saçma arkadaşının dediği 
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Eşin şaka yapmış canım seni sevindirmek istemiş faiz bu değil. Parasız kalma diye güzel düşünmüş. 
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Ne alaka yaaaa esin fazladan para vermiş sana arkadaşında sacmalmis yanii
0 oy
(4,853 puan) tarafından
Hangi mantıkla söyledi onu anlamış değilim olurmu oyle şey sanki yabancı birisi gönderiyor esin sonuçta 
0 oy
(4,083 puan) tarafından
eşin sana takilmis sadece niye harama olsun . 
0 oy
tarafından
Sen ona borç olarak vermemişsin ki ve aranızda böyle bir muhabbet geçmemiş 10 lora veirr 150 alırım vs gibi sana jest olsun diye içinden gelmiş sen bana 10 lira verdin ben sana 150 yolluyorum diye yollamış ben haram  olacağını düşünmedim yani :/
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Arkadaşının beyni yanmış :D 
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Hayır yaa neden haram olsun. Sonuçta kendi parasından yollamış. Belki de gırgırına 10 tl nin karşılığında demiştir. Çünkü eşimle benim aramda da bazen böyle muhabbet olur. 
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Ole şey mi olr canm elin kndi paradan katp vermş karı kocasnz sz niye faiz olsn tövbe tövbe başka Bi yerdn gelmedi ya
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Tövbe yarabbim bazen bu insanlar hangi kafa yaşıyor çok  merak ediyorum bende bazen 10 veririm akşama 50 isterim derim niye haram olsun 
0 oy
(30,395 puan) tarafından

Boyle saçmalıkmi olur misal ben esimden 100 isterim o 200 atar bu harammi oluyor saçma valla. Daha neler duycaz 

0 oy
(153 puan) tarafından

Arkadasın Cok biLmisLik yapmak istemis ama yapamamıs bu ne sacmaLıkk yaa.

0 oy
(3,033 puan) tarafından
Arkadaşın uydurmuş biyerinden esin yollamış bunda ne var eşim bazen sufle ister bende dışarda yeme pahalı 20 lira ver ben sana yaparım 2 tane diyorum 200 lira verdi daha yapmadim :Dd
(1,860 puan) tarafından
Ahahahah ay çok güldüm :D
0 oy
tarafından

Ne faizi ne haramı ne alaka Allah aşkına :D

0 oy
(2,631 puan) tarafından
Arkadasinda akıl var mı bir sorgula istersen. Kocan sana istediği kadar para verebilir, sende ona istediğin kadar para verebilirsin. Ve bunun ne faizle ne cartla nede curtla alakası vardır. Kari koca arasında faiz mi olur hahahaha ya güldürmeyin ya :D 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,413 soru

24,371,171 cevap

348,015 kullanıcı

...