Benim mide yanmalarım son aylar yavaş yavaş başladı şu son 10 gündür baya arttı özellikle gece yatınca başlıyor uyutmuyor beni gaviscon içiyorum.
Eskiler işte diyorum ne diyeyim başka benm kaynanamda siz hep kız kardeşiniz senin hep kızın olur diyordu bende benimle alakalı değil o eşimle alakalı diyordum inanmıyordu 4 tane gebelik yaşadım hepsi erkekti artık seninle alakalı demiyor vana
Walla kuzum benim kızımda aşırı mide yanması bardi öyle böyle değil kızımın başı aşağıda olduğu halde belki tesadüf denk geldi bilmiyorum ama kızım doğduğunda inanilmaz sacliyfi öyle böyle değil halen öyledir gür kalın sacları maşallah bu resimde 7 aylık falandı:))
Sen bilmezsin. Saçtır o saç, bebek döner durur kafasi midende saçı degiyordur
Benim midem beni öldürdü bitirdi dedik tamam çok saçlı bebek olacak allll çok saçlı bebek kel kızım oldu
Aynen hurafe çünkü ben hamileliğinin 2. Haftasında başladı yanmam doğurama kadar yandı aralıksız ortada bebek yok daha pıhtı gelmişler saçlı olacak diyolar ama saçlı doğdu benim kızım hep yukardaydı midem çok baskı uyguluyordu
Mesela karın şekline göre kız oğlan diyolar ya oda saçma oda bebeğin pozisgonuyla alakalı
Bebeğin saclanmaya başladığı ay büyüme ve migdeye baskı yaptigi aya denk geliyor ya bence onu ordan bağlıyorlar
412,570 soru
12,421,381 cevap
45,242 kullanıcı