0 oy
995 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Hiç eltim yok ama olcak yakın bi zamanda fakat kayınpederim istemıyo kızı kızın ailesi kötüymüş bilmem ne kaynanamda cok istiyo kızı bu arada kaynımın 6senelık konustugu birisi kaynanam diyokı ben o gelini alsam 4 4 lük gelin olur bana dıyo baakalarının yanında bende ister istemez kıskanıyorum halbuki her dediğini yapıyorum laf sokmuyorm kırmıyorm bana inat söylüyo gibi geliyo böyle yaptıkları için eltilerle arada bi kıskanclık bı sogukluk oluyo sizcede öyle değilmi ha birde ben kac kere hediye aldım kullanmadı o gelini olacak kız igne oyası yazma işlemiş onu hep takıyo

13 Cevaplar

0 oy
(7,131 puan) tarafından
Bence oylee mesela benim eltimle bi problemem yoj ama kaynanam her geldiginde o soyle yapiyor biyle yapiyor derdi sinir olurdum
tarafından
Bende öyle daha kızı tam tanımıyorum bu kaynanam yüzünden sinir olmaya basladm artk bu kadar övülmezki yani
(7,131 puan) tarafından
Bunkadar ovmeye yakimda afedersin ama kiz scmaya baslar yani scan yaranir
tarafından
Sıcan yarancak gibi gözüküyo bu hayat böyle
(7,131 puan) tarafından
Bosversene bazi kaynanalar hal ediyor
tarafından
Kesinlikle
-Reklam-
0 oy
(370 puan) tarafından
Merak etme canim bi evlensin agzina scar kaynananin kaynanab mum gibi soner ;)
tarafından
Bende görmezden gelmeliyim sanrm yoksa hayat zindan olcak herşeyi kafama cok takıyorum cünkü
(370 puan) tarafından
Bencede canim genclimize yazik ediyoruz kafaya taka taka hastaliklar basliyor sonra bosver
tarafından
Öyle valla 1aydır kaynanamla yaşamak zorunda kaldm hala suan onlardaym sinir küpü oluyorm kocama söyleym dıyorm gene kötü ben oluyorm bana abartıyosn diyo içim şişti artk
(370 puan) tarafından
Ay kiz benim esimde oyle annem boyle yapior desem yasli diyor ama cenesi masallah 10 yasindaki cocuklar gibi car car konu benim anneme geliyor hemen o yuzden hic konusunu bile acmiyorum
tarafından
eşim arkasımda olsa zaten kaynana maynanayı bi tarafıma takmazdm sevsin gelinini banane derdim görmezden gelirdim
0 oy
tarafından
Yok bizimkisi tamamen eltimin fesatlığı yüzünden bozuk 
tarafından
Yazık tabi büyük kızı ordan laf alıp oraya laf taşıyan biri küçük kızıda hırsızlık yapan biri büyüğü 8 küçüğü 5 yaşında eşimin cebinden çok kez para çaldı küçük kızı telefon almış saklamış benim telefonumu benim çantamı karıştırır
tarafından
E işte cocuk annesını örnek almıs pekı kaynanan hangınızı sever
tarafından
Çocukları olduğu için eltimi eltim çocukları göstermem anneme giderim diye tehtit eder kaynanamı samsunda oturuyor eltimin anası oraya giderim diye tehtit ettiği için kaynanam da mecbur eltim ne derse onu yapıyor eltimin yanında mecbur onu iyi gösteriyor eltimle bir yere giderlerse mecbur eltimi övmek zorunda kalıyor yoksa eltim kaynimin başının etini yiyor boylece yuvaları bozulur diye korkuyor
tarafından
Ha kaynanan bnce senı sevıyodur o zmn kac yıllık evlisin cnm
tarafından
Eltim 13 yıllık ben 3 yıllık evliyim
0 oy
(5,914 puan) tarafından
aynen kaynanalar istemior eltilerin iyi anlasmasini duysa ben eltime gitmisim kudurur arkasindan birseuler soyler bnimde arkamdan soyluor ama biz birbirimizi savunuoz eltiler olarak ona karsi 
tarafından
İnşallah bende eltimle iyi olurum kaynanam öylece kalır ortada
(1,287 puan) tarafından
Aynı biz  konuşmasına fırsat bile vermiyiruz
0 oy
tarafından
Valla benim ki eltiden kaynaklı şeytan 
tarafından
Hımm dmeekki seninkinin kendınde arıza
0 oy
(3 puan) tarafından
Benim kayınvalidem eltimi bana beni ona övüyor. Ben açık oynarım. Söylerim eltime böyle böyle yapıyor rekabet le en iyi hizmeti bekliyor haberin olsun diye gülüsürüz. Ama yakın değilim yakın olsam mutlaka bir ara aramızı bozar. Yeni doğum yapmışım ban diyor ki senin kucağına yakışmıyor eltinin kucağına yakışıyor çocuk bir sinirlerim fırladı eltime hiç derdim Yok o da yapsın o zaman diyiverdim çok üzüldüm ama lohusalıgin verdiği bir fevrilikle çıktı ağzımdan. Yanisi fesat tohumlarını KV de ekiyor genel olarak...
tarafından
Dimi canım aynen öyle ve şu sözüne katılıyorum kesınlıkle en iyi hizmeti alabilmek için gaza getiriyolar gelinleri onlarda kaynanaya yaranabilmek için yarışa giriyolar
0 oy
(7,676 puan) tarafından
Eltimle iyiyken kaynanam ile kotuyduk,kaynanamla iyi oldum elti bu sefer kötü oldu anlamadim gitti
tarafından
:))) nasip mi diyelim ne diyelim
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Eltim yok olursa da kaynanam öyle saçmalıklar yapacak birisi degil
tarafından
İnşallah yapmaz keske benımkide öyle olmasaydı aklınca beni kıskandırıyo
0 oy
tarafından
Benimde eltim yok canım en az on yıl sonra olur onada o zaman bakarım artık;)
tarafından
O zaman sen kaynana gibi olursun kız baya kıdemli oluyosn
tarafından
Aynen
0 oy
(3,282 puan) tarafından
4 4 lük  olur  demesin bence ummadık taş baş yarar mış senin yapmadığını o yaparsa o zaman görür ayrımı bu kaynanalarda var ara açma
tarafından
Canım laf sokuyo ses etmıyorm her işini yapıyorum agzım var dilim yok herkes benim gibi ***** değil lafını sokar oturur kenara
(3,282 puan) tarafından
Aynen canım gerektiği  yerde lafını söyliycen söylemesende zaten senden kötüsü yok gelen lafını sokar otutturur merak etmesin
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Uzun sürmez meraaaak etmeeee döner yine sana  
0 oy
tarafından
Bencede kaynana bozuyor
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Ay bugün bu konu aklımdan geçiyordu inan benim de eltımle aramda bişey yok aslında  ama gel gör ki kaynanam işte onu idare etcez dediği şeylere çok takılmayalım bide yeni işe başladı işte çok yorucuymuş işi nasıl dayancak gidiyo evinde işlerini yapıyo her böyle konuşmamızda ılla bi lafını ediyo böyle yapınca da beni sinir ediyo daha bisürü buna benzer seyler :angry: kadın kendisi açıyo aramızı resmen...

tarafından
Aynı benim kaynanamda öyle. 2.çocuğu benle birlikte doğurdu. Surekli bana 2 çocukla hem ev hem iş nasıl yapacakta edecekte soylenirdi. Şimdi ikisinede o bakıyo eltim çalışıyo. Ve birarada oturuyorlar. Bende sanmıyorum zaten sevdiğini. Gıcık oluyorum kendisine
(3,159 puan) tarafından
Anlamıyorum ben niye böyle yaparlar benimle konusurken bi kerede bahsetme ya ama yok olmaz eltim bunun yüzüne karşı mal mısın demiş bu hala onu düşünüyo kötü olcan demek :)
tarafından
Kötü olunca yaraniliyo zaten :D ben mesafelyim ama. Güler yüz gösteririm ama bi adım uzak dururum ondan.
(3,159 puan) tarafından
Bende mesafeliyim baştan beri canım zaten yakın da değiliz ev olarak biz tayin nedeniyle başka bi ildeyiz iyi ki de böyle olmuş diyorum çünkü yakın olsak hep delirirdim heralde arrık o anlatırdı ben dinlerdim:D..yo bende surat asıp kötü söz söylemem asla sonuçta büyük yinede...
tarafından
Aynen oda bende yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 101 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Panikanne (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 753 göst.
10 Haziran 2023 Aile kategorisinde Annne3 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
0 oy
8 cevap 165 göst.
11 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu

406,355 soru

12,184,194 cevap

36,687 kullanıcı

...