0 oy
776 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşinizle birlikte oldunuzmi boz gündüz ailemin yanında ayrı odaya giremezdik gece herkez uyur bizim evin oraya gelirdi yatağa yastık koyar onun yanına çıkardım gece sonra kimse uyanmadan geri girerdim sar sor ilişkiye girmedik  sizin ne maceralarınız var

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Biz söz kesildiği akşam dini nikahımız kıyıldı o yüzden gezme etme konusunda sorun yaşamadık rahat rahat gezdik farklı şehirlerdeydik zaten bir araya gelince de hep gezerdik bazen akrabaları ziyaret ederdik güzel günlerdi
tarafından
Niye dininnikah yapıyorsunuz anlam veremedim cnm Yanlış anlma
tarafından
Yapılmaması uygun değil geziyoruz el ele tutuşuyoruz göz göze bakıyoruz bunlar nikahsız zina
tarafından
Sağol cnm bilgilendirdigin için
-Reklam-
+1 oy
tarafından
1.5 sene nişanlı.kaldim bizde öyle babam izin vermezdi gezmeye falan köydeydik zaten 3 veya 4 ayda bir gelirdi eve görüşürdük giderdi 

Nişanlı iken ilişki olmasına NET KARŞIYIM !

Ya o adam sana sahip.olduktan sonra bırakır ise insan oğlu güven olmaz o yüzden herşey zamanında güzel 
tarafından
Haklisin kuzum
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Biz çok güzel gezdik de öyle maceralarimiz olmadi tabiki ilişki olmadi
tarafından
Bizi hiç gezemiyorduk cnm anne baba sıkıydı
(2,368 puan) tarafından
Biz gezerdik eşim bize gelirdi salon bize aitti sürekli başbasa kalirdik o zamanlar çok güzeldi
tarafından
Ne güzel cnm
0 oy
tarafından
Hayır tabıkı nişanlıkn olmadı 
tarafından
Görücü usulünü
tarafından
E vet canım
0 oy
tarafından
10 dakika baş başa oturdunuzmu desene yok bacım bir kere gizli sinemaya gittik o kadar 
(1,054 puan) tarafından
Aynen bizde iki 3 kere buluştuk
tarafından
Bizde aynıydık gece bulusurduk
(1,054 puan) tarafından
Babam çok sinirli biri hiç rahat görüşmedik
tarafından
Bizde valla kendinize giderdinnisanlisi gelirse ayrılmayın yanından derdi cnm
0 oy
tarafından
En güzeli şehir dışına çıkmaktı annem ve kiz kardesimde vardi teyzeme gitmiştik beraber sonra bas basa dışarı çıkıp gezmiştik doyasıya:))
tarafından
Ohhh ne güzel cnm
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Ah ahh ne güzel günlerdi:))) bir buçuk yıl nişanlıydık 4 ayda bir izne gelmesini beklerdim :))) sonra evlendik bulunduğu görev yerine geldim vay anam vayy nişanlı kalsaydık daha iyiydi 
tarafından
Güzel bi nisanliligin olmuş demekki cnm
(5,404 puan) tarafından
Yok kız bura çok kötü:)) çok ücra hicbir şey yok merkeze 4 saat hamileyim doktor yok
0 oy
(1,461 puan) tarafından
7 ay nişanlı kaldık Bi kere görüşebildik onuda zaten doya doya gezmiştik kızkardeşim de vardı tabi, ya evlenmeden önce dini nikah olmadan ilişki asla doğru değil 
tarafından
Ne güzel cnm haklisin
(1,461 puan) tarafından
Dinimiz öyle emrediyor canım ❤️
0 oy
(1,032 puan) tarafından
Biz 9 ay nişanlı kaldık her pazar çıkardık bazen haftaici akşam da çıkardık güzel günlerdi . Bize gelmezdi ama abimlere teyzemlere felan misafirliğe giderdik :) 
tarafından
Size niye gelmiyor kiz
(1,032 puan) tarafından
Utanıyordum ailemin yannda ondan. :)
tarafından
Himmm şimdi gidiyor mu Annen gile kiz
(1,032 puan) tarafından
Evet simd 1 buçuk senelik evliyiz . Birlikte gideriz yada ben gidinc almaya gelince oturrz felan. Eşimb utangaç deqil zaten ben çok çekingendim ama şimdi eşim sonuçta :)
tarafından
Doğru cnm
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Evlenmeden iliskiye girilmez zaten 
(20,616 puan) tarafından
Rahat gevşek ne diyelim demekkki sülalecek genisler :)
tarafından
La sus bize ne ☺️☺️☺️☺️
(20,616 puan) tarafından
:D buda hic beni konusturmuyo
tarafından
Sus la şimdi görür şikayet eder uyarı yirsin sjsjsj
(20,616 puan) tarafından
:D yimem bisey olmaz
0 oy
(1,157 puan) tarafından

4 ay nisanli kaldik genelde hep birbirimizi goruyorduk ayni sirket adi altinda calistigimiz icin ya esim benim magazama gelirdi ya da ben giderdim oyle is cikislarinda ya ben alirdim onu ya o alirdi cikar gezerdik kafamiza gore gezmekle gecti bizim nisanliligimiz :D

tarafından
Ayyy ne güzel valla biz hep ev evin onu
0 oy
(29,322 puan) tarafından

Sjsjs macera okumaya geldim 

(29,322 puan) tarafından
Ozel özel sjajajja
tarafından
Aman özel okuyanda opusmusundur ya da sarsılmışsındır hiç olamadı birlikte olmuşundur cnm zaten evlendim yani
(29,322 puan) tarafından
Tövbe sjsjjsjs nisanliyken iliskiye karşıyım
La ne olacak sanki her nisanli gibi sohbet muhabbet fln filan
tarafından
Hım özel deyince inceledim kuzum yanlış anlma
(29,322 puan) tarafından
Biliyim :))))
0 oy
tarafından
Çok gezdik gelir giderdi benim ailem hep çalışırdı tek olurdum evde sabah kahvaltıya gelirdi akşam yemeklerine gelirdi her izin gününde dışarda yerdik gezerdik anımız çok dolu dolu bı nişanlılık süreci geçirdim annem sorun değildi ama babam laf ederdi onuda annem hallederdi bide eşim dinlemez pek kimseyi onlara gittimiz zaman mutfağa felan sokmazdi babalar olmazdı çünkü alırdı beni ya dışarı çıkardık yada başka odada otururduk eltim yapardı herşeyi:)))
tarafından
Ohh ne güzel mis
tarafından
O günler geri gelse keşke ama öyle daha mı güzelmiş ne
tarafından
Bizim bu halimiz iyi cnm biz nişanlıyken rahat degildik
tarafından
O ayrı ozaman kuzum Rabbim bozmasın:)
tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından
Nişanlıyken ilişkiye girilecekse düğünün ne anlamı ne manası kalır. Heyecanda olmaz. Haftada iki defa görüşürdük ama ilişki olmadı teklifte etmedi bende kabul etmezdim tabiki
tarafından
Doğru cnm haklisn
0 oy
tarafından
Bizde çok gezdik ama ilişki falan olmadı nisanliyken aslada olacak bişey değil 
tarafından
Doğru cnm
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Evlenmeden iliski ne ya tovbe yarabbim evlenmenin dugunun dernegin ne anlami kaliyor o zaman 
tarafından
Gelde anlat cnm etrafında var burdaaf yazan olmuş silmiş ama
0 oy
tarafından

Benim esimde kirikaleden Ankara geliyodu her pazar geziyoduk gelmese kızıyorum düğün alışverişi için Kırıkkale'ye gidiyordum 45 dj bizim evle orası sabah bı cikiyoduk akşam 9 dan önce gelmiyodum eve babam kiziyodu tabi ama mecbur bişey demiyodu bizde imam nikahının erken yaptık 6 ay nişanlı kaldık 2 ay öyle durduk 4 ay imam nikahı oldu sonra 1 ay önce resmi nikah oldu ama eşimde ilişkiye evlenmeden karşıydı ama çok zorladigim oldu bilerek olsun bişey olmaz evlendikten artık falan diye :D sonra yok dedi açmadım bidaha konuyu 

tarafından
Senmi sorladinnnn allah seni
tarafından
Ahahah bilerek yapmıştım kız yoksa bende yapmazdım tabiki ama düşüncesini merak etmiştim :)
tarafından
Düşüncesi iyiymis ama  cnm
0 oy
(739 puan) tarafından

Nişanlıyken çok gezdim ankarada gezmediğim yer kalmadı sabah 10 akşam 10 ama maceram olmadı :D

tarafından
Ben güzel ailen izin veriyodu demekki cnm
(739 puan) tarafından
Aynn saolsunlar karışmıyorlardı
tarafından
Bizim herseyimize karisirlardi
(739 puan) tarafından
Benim eşim uzman olduğu için fazla görüşemiyorum görüştüğümüzde de eve girmiyorduk o hakkaride ben ankarada o yüzden bir şey demediler eşim bizde gelir yatardı annem babam baş başa otursunlar diye erkenden yatıp uyurlardı
tarafından
Ayyy ne güzel
0 oy
(5,568 puan) tarafından
11 ay nişanlı kaldım.. akrabam olmasına rağmen sadece iki defa gördüm .  O da bizim eve geldi  . Annem babam o diğer akrabalar birlikte oturduk . Ilişki nedir ya yüzüne bakmaya utanıyordum.. 
tarafından
Doğru cnm bizde aynı ailenin yanından hiç cikamazdik
(5,568 puan) tarafından
En iyisi yani
0 oy
tarafından
Cinsel iliski mi?
tarafından
Yessssss

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,615 göst.