Canım benim dediğimi yap gerçekten pişman olmazsın. Ben yenidogan yoğun bakım hemşiresiyim. Bizde de pişik olan bebekler oluyor maalesef. Crystalin diye bir sprey var onu mutlaka al. Yara yanık morluk pişik aklına ne gelirse herseye çok iyi geliyor. Sprey şeklinde zaten. Önce Crystalin i sıkıp üstüne pişik kremi sür. Gece yatarken bez kullanma. Yatak koruyucular var ya onu ser altına. Biraz hava alsın daha çabuk iyileşir. Altı açık sabaha kadar uyut bir iki gün. Ve masa lamban varsa eğer pişik yerine ışık tut. Eğer yoksa bebeğinin gözüne gelmeyecek şekilde telefonunun flasini aç sabaha kadar ışık alsın pişik yeri. Biz pisikleri ışık tedavisiyle geçiriyoruz. Gerçekten ben ilk kez hastanede öğrendim böyle birseyi. Uygula inanamayacaksın hemen geçecek. İstersen internetten araştır pişik ve ışık tedavisi diye. Ayak bileklerine kadar pişik olan bebek sabaha iyileşti bu ışık tutma yöntemiyle. Bir dene istersen canım. Yorumlarda gördüm yemeklik ya filan yazmışlar. Bana kalırsa zeytinyağlı ve kantaron yağı sür ama kahvaltılık yağı kullanma. Umarım bir an önce iyileşir bebisin