0 oy
449 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (59 puan) tarafından
Supurgem hiç çekmiyor bekonun toz torbasız bir supurgesini almıştım 5 yıl önce hazneyi yıkayınca cekmemeye başladı acaba torbalı olanlar daha mı iyi?Kullanıp memnun kaldığınız süpürgeleri yazarsanız sevinirim

13 Cevaplar

0 oy
(8,080 puan) tarafından
Philips maraton kullanıyorum dolunca poşetedöküyorum çok rahat çok da güzel çekiyor 
(59 puan) tarafından
Gönlüm ondan yana ama fiyat 2500 civarı
-Reklam-
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Torbasız al benimki torbâsiz ve çok memnunum ..
0 oy
(4,313 puan) tarafından
canim toz torbali kesinlikle. Toz torbasizlarin emiş  gücü  bir süre  sonra azalıyor.  Ama torbalida torbayi değiştir  haliyi kaldiriyor yerinden. Benimki siemens 1200w toz torbali cok memmunum. Anneme de aynısını  alacağım.  Anneminki de roventa toz torbasiz 1400 w ilk aldigimizda haliyi sa cekiyordu ama ilk yılında  daha düştü  emis gücü  şimdi  kırıntıları  bile almıyor.  Ne sulu ne toz torbasiz... toz torbalilari tek geçerim. 
(59 puan) tarafından
Aynen bnmkide öyle yerdeki en ufak şeyi bile çekmiyor süpürmek zulüm resmen
0 oy
tarafından
Benimkide phillips marathon tavsiye ederim canım 
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Kuzum bn alirken bi yil oldu satıcı torbaliyi onerdi digerlerinn motoruna toz kaciyo dedi v omurleri kisa oluyo dedi
0 oy
tarafından
Sulu almada nasıl alırsan al bacım 
0 oy
(47 puan) tarafından
Ben torbalı kullaniyorum süpürgem bozulunca bir kaç ay önce aldım çok memnunum çekiş gücü çok iyi 3 kademeli 1.kademe de bile halıyı kaldırıyor. Fiyatı da digerlerine göre çok uygun link atayim bak canım  model ismiyle hepsiburada trendyolda dahabuygun bulabilirsin 

https://www.profilo.com/urun-listesi/elektrikli-supurgeler/elektrikli-supurgeler/PSU5B111
(59 puan) tarafından
Tskkurler
0 oy
(13,608 puan) tarafından
Şarjlılardan al çok iyi çekim gücü var torbasız her zaman daha iyi ay da bir yıka makinanın aparatlarını mis gibi oluyor
0 oy
(326 puan) tarafından
Beko 1325c süpürge makinası bana hediye geldi kullanimi çok rahat toztorbali dolunca değiştiriyorum odadan odaya geçiyorum çok rahat hafif elektriksüpürgesi ama toztorbasiz alayim dedim pişman oldum süpürge makinasi ağır çekmesi kaldirmasi birde büyük olunca beni zorladı ben toztorbasiz kullanmaktan yanayım tozuyla uğraşmayı sevmiyorum 
0 oy
(771 puan) tarafından

Benim elektrik süpürgem Philips FC8727-09 650 W A Sınıfı Hepa Elektrikli süpürge ewlenirken almıştım 4yıl önce 790 tl gibi bi fiyata almıştım çok ama çok memnunum nasıl olduysa iyi bişi seçmişim emiş gücü ve ses seviyesi gayet iyi :D bence torbalı al yani torbasız olanı bence bahçeli fln bi ewin varsa al çünkü torbalıda torbasını çıkart at toz olmuyo etraf ama torbasız olunca çöpe dökerken toz oluyor bide sulu olanlr varki bence ewlerden ırak her süpürmekten sonra suyu dökmen lazım ki kokmasın en iyisi eski usul toz torbalı 

0 oy
tarafından
Hijyen olarak sulu daha hijyen miş ama bence torbalı çünkü sulu olunca suyu lavaboya döküyoruz ve içinde ekmek kırıntısı falan oluyor günah o yüzden torbalı kullanıyorum 
0 oy
(144 puan) tarafından
2 yıldır torbasız kullanıyorum dolunca boşalt yıka tak çok rahat 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 162 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Emel12 (1,585 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 163 göst.
15 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul34 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 68 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
20 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu

411,025 soru

12,369,986 cevap

42,360 kullanıcı

Kategoriler

...