Kızlar eşimle ayrıyız zaten biliyosunuzdur bazen mesaj atiyo kendi kendine ailemle yaşamak istiyosan bakıcaz bi çaresine diyo bende istemiyorum ailenle yaşamak dedim oda ben başka evde babalık yapmam senin olsun çocuğun dedi bi insan nasıl böyle bisey söyler anlamıyorum kendi çocuğuna doktor kontrolüne gittiğimde karşılaştık kardeşi de hamile kendi çocuğunu arayıp sormuyor kardeşinin çocuğunu görmeye hastaneye gidiyo ben yanlız gidiyorum ilk bebegim daha öğrenince o kadar sevinip özenmiştim alacaklarımı listelemiştim hep doğmasını bekliyodum ama şimdi ayrıyız hamile olduğum için çalışamıyorum bebeğime özendiğim hicbir şeyi alamiyorum bütün hevesim içimde kaldı babası yanında olsaydı böyle olmazdı ama o kendi çocuğuna değil Başka çocuklara babalık yapiyo napicagimi şaşırdım sinir üzüntü bi yandan hevesimin kırılması bi yandan sürekli ağlıyorum benim bebegim bunları bunları hakedicek napti ki
Böyle postları okuyunca icim gidiyor ya kıyamam o zaman boşan al çocuğunu git sen değil o pişman olsun seni kaybettiği için unutma gelen gideni arttırır dewlet çocuğu sana verir zaten göstermezsin olur biter önce o adam olmayı öğrensin babaymış iskele babası böyle adamların allah bin bir türlü belasını versin madem ailene sahip cikamican uckuruna sahip çık ******** olan çocuklara oluyor işte keşke elimden bisey gelse
şartını kabul edersen günlerin daha karanlık olacak o seni sınıyor bence kabul ettirmek için ama şurada eşinin karşısında güçlü durabilen iki lafa yelkenleri suya indirmeyen sayılı kisilerdensin helal olsun tavrını bozma o eve gidersen şimdikinden iyi olmaz nasıl dolduruluyorsa şart koşmalara başlamış
Nasl insanms bu adam ya . Sknti yasadgni bile bile hala sni o ecemi sokmaya calisiyo , nasl babalk yapamazms , acep señi siniyor mu? Bilerekmi gidiyo kardesinn yanina ? Kardesi dogrunca hicmi o bebegi gornce kendi evladi glmicek aklina , mesaj ve konusmalari kaydet sen her ihtmale karsi karar zor bir karar Rabbim yardmcn olsn insallah
Canim üzülme sen bebegine ve kendine dikkat et başkalarina babalik yapacagina kendi cocuguna yapsin oda boşanma davasi ac nafaka iste herseyine ortak ol calismana gerek kalmasin ne demek babalik yapamam oh ne guzel iş ya yok öyle bir dünya
1,488,526 soru
24,331,711 cevap
345,688 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın