44 kaydedilen vardı buna ragmen kupon verilmedi bende bugün müşteri temsilcisine sordum ve bana bunları söyledi Zehra Hanım, öncelikle kampanyamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Kampanya koşulları gereği, ilgili ekiplerimiz tarafından gerekli kontroller bugün saat 14:00 itibariyle sağlandı ve kontroller sonucu hak ediş kazanan müşterilerimize hak edişleri kadar tanımlamalar yapıldı. Ancak hak edişin sağlanmadığı hesaplara
https://paylas.trendyol.com/ adresinde de belirtildiği gibi tanımlanma yapılmadı. Tanımlanma yapılmama sebebi olarak ilgili birimlerimiz aracılığıyla koleksiyonunuzu kaydeden bir ya da birden fazla hesabın aktif olmadığı, bot hesap olduğu veya kapanmış olduğu tespit edilerek buna bağlı olarak tanımlama yapılmış olabilir. Kontrol ettiğimde sistem üzerinde herhangi bir sorun bulunmadığını belirtmek isterim. Gerçekten o kadar kişinin koleksiyonunu kaydettim ama onlar koleksiyonumu sahte hesaplardan kaydetmişler hak yediniz hakkım helal değildir. Şimdi diyeceksiniz Bi 25 TL için bunları söylüyorsun, ama benim derdim 25 TL degil asıl derdim kandırılmak oldu çok üzüldüm gerçekten