0 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
Kaynanam oğluna çok düşkün beni sınır ediyor 30 yaşına geldi bana onu yap bunu yap sanki ben eşime bakmıyorum ve eşimde annesine çok düşkün napmam lazim 

13 Cevaplar

0 oy
(137,492 puan) tarafından

En İyi Cevap
Naparsan yap degismezki
-Reklam-
+1 oy
(2,005 puan) tarafından
E kuzu biz nasil annemize duskunsek annemiz bize duskunse onlarda birbirine duskun olmasi norml umursama bosver 
(50 puan) tarafından
Canım ayrı olsak bu kadar umursamam da aynı evin içinde olunca sinirlerim bozuluyor
(2,005 puan) tarafından
Bosver cnm aklina kendi evladinla olan iliskini getir anlarsin
0 oy
(81 puan) tarafından
Benmde ayni yapcak hcbisey yok sanki sdece kendi evladi degerli gbi davranir ilk bslarda cok zoruma gderdi artik umursamiorum
(50 puan) tarafından
esimin cani sıkkın olsun bana diyor neyi var sen mi birşey yaptın  Bazen sinirlerimi bozmuyor değil
(81 puan) tarafından
Kibarca soyle cocuk degilya oglun sanki de
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Bende oğluma düşkünüm 30 yaşında olsa da düşkün olurum yapacak bşy yok 
(25,196 puan) tarafından
Bende suan kayınvaldemdeyim eşim diğer odada uyuyakaldı kayınvaldem dedi üstünü örttün mü o oda serin üşümesin battaniye ver dedi, eşim köy ekmeği seviyor diye kalktı ekmek yogurdu.  Bunun gibi birçok örnek verebilirim bu benim sadece hosuma gidiyor. Görüş meselesi tabi ki
(1,318 puan) tarafından
Sen annesi değilsin bence alinman normal
Eşin seni annesi rolünde mı görüyor üstünü ort yemek yedir yok çorap giydir bunları eli ayağı tutan herkesin kendi yapması gerekiyor zaten kayinvaliden simartmaya bayılıyor demek ki.
Ben annesi değilim de karisiyim de çekil kenara kendi yapsın saçma sapan işler ya
(25,196 puan) tarafından
Ay sanane ya sana göre saçma sapan demek ki ben kocam uyurken zaten üstünü örterim bu insanlıktır şımartmak değildir kadında insan oldugu için söylüyo sen kocana bunu hak görmüyorsan o senin sorunun koltukta uyuyakalan bir insan nasıl üstünü örtsün. Yemek yedir çorap giydir mi yazmışım oraya iyi oku önce sonra saçma de. Bayılıyorsunuz insanların yorumuna salça olmaya
(1,318 puan) tarafından
Sana mı dedim ben , konu sahibine yazdım
Kocamın üstü açık kalırsa elbette öterim nereye çekiyor ya üsluba bak :)) salça olan asıl sensin
Bak bakayım yorumda seni anacak herhangi bir cümle var mi.
 Kinini başka yere kus
(25,196 puan) tarafından
Kardeş niye bana yazıyon o zaman git arkadaşa yaz hayret bişeysin ya bana yazdıgın için heralde üstüme alınırım benim yorumuma yazıyorsun heralde üstüme alınırım
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Öyle gelmiş öyle gidiyor. Benim eşim 4 yıldır değişmedi. Arada değişmiş gibi yapıyor ama yine aynı tas aynı hamam saldım gari ben umrumda değil.
0 oy
tarafından
Öyle bi eşim olmadığı için bilemicem 
0 oy
(924 puan) tarafından
Bigün kavga ettik anası bildi bize geldi. Dedim eyer oğlunun tarafını tutacaksan hiç konuşmayalım. Senin nasıl evladınsa ben de ana baba kızıyım evladıyım. Önce kendi oğlunun ağzından vurmasını biliceksin dedim. Kimse beni ezemez dedim. O günden sonra hiç bi zaman oğlunun tarafını tutmuyo önce sen diyo))
(50 puan) tarafından
Ne olursa olsun oğlunu tutuyor eşim  içer bazen eve gece geç gelir sarhoş o halde bana diyor ki evlenmeden önce bilmiyor muydun  seni dövmüyorsa sesini çıkarma
(924 puan) tarafından
İçkisini mi savunuyo yazık ya günaha ortak oluyo. Önüne alıp konuşucağı yerde ki içmesin diye
(50 puan) tarafından
Oyle düşkün oğluna yaptığını gözü görmüyor
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Ben böyle yapıyorum de içine atıp kanser olamaktan iyidir
(50 puan) tarafından
Kendime değilde karnımdaki bebeğime üzülüyorum
0 oy
(877 puan) tarafından
Ne gibi düşkün canim yani neleri batıyor gözüne benimkide öyleydi bir zamanlar
(50 puan) tarafından
Icer gelir evlenmeden önce bilmiyor muydun der yemek yaparım beğenmez der kıyafetlerini yıkarım ütülerim beğenmez bana üstünü ört uyusun elleme konuşma vs vs bir anne 5 yaşındaki çocuğuna nasıl bakar kaynanamda oyle ilk zamanlar beni kıskanırdı şimdi alıştı allahtan bir karisi olduğunu anlıyor
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Bu Kaynanalar hep aynı galiba aynı tornadan çıkmış gibiler aman boşver ben duymazdan geliyorum yokmuş gibi davranıyorum kocam da ben ses etmeyince ortayı buluyor sakin karşılamak lazım yoksa kaynanamla kocama katlanmak zorlaşıyor 
(50 puan) tarafından
Hamile olunca daha bi duygusalım eşimde önce annem dediği için üzülüyorum
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Çok zor bi durum  canım değişmez  ama sanmıyorum 
0 oy
(598 puan) tarafından
Aynı benimkide öyle ama annesini hiç kötüleme valla kavga oluyor sonra
0 oy
(406 puan) tarafından
İstediğini yap değişmezler canım öyle gelmiş öyle gider sinir bozucu

İlgili bir soru bulunamadı