0 oy
577 göst.
Diğer kategorisinde (878 puan) tarafından
Hanımlar bana sağlık ocağı 5 aylık olunca kan damlası verdi ama ben araştırdım iyi yorum pek yok icregide iyi değil dediler bende vermemeye karar verdim 6 aylık olduk ek gıdaya başladık üzüm pekmezi veriyorum kan damlasi yerine sizler veriyir musunuz veriyorsanız bile adı ne bana söyler misiniz vermeyince huzursuz oldum bebeğim kansız felan olur diye şimdiden sağolun 

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bende vermiyorum ama üzüm pekmezi verebilir miyim ? 
tarafından
Bize de verdiler ama çok yan etki yaptığı için vermedim çocuğum kabız oldu kakası simsiyah oldu onun acı çekmesini istemedim tadimlar bitti o zaman kahvaltı ya geçelim
(669 puan) tarafından
Kaka rengi koyulasabilir canm kan ilacı öyle yapiyo zatende kabız olduysa o kötü :(
tarafından
Canım 3 hafta oldu kaka yapmadı çocuk çok zorlandı tadı da çok kötü bende ıctim bakmak için ama yok yani
(669 puan) tarafından
Aa kıyamam ya kabız çok kötü kardesimden biliyorum nasi agliyodu yapamiyo diye :( yaramamış size demekki aynen
tarafından
Farklı bi ilaç alacağım onun yerine malum virüs var durumlar belli eşim de işten cıktı maddiyat biraz düzelene kadar pekmez versem bende için rahat etmiyor
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ben de vermedim sağlık ocağının verdiği damlayı, bi iki verdim sonra yan etki oldu bıraktım. Ben de keçi boynuzu pekmezi veriyom

(878 puan) tarafından
Pekmez daha sağlıklı ve içim rahat ediyor onu verince çünkü damla hakkinda hiç iyi yorum yoktu zaten sağlık ocağında dediler yan etkisi olur bırak felan diye ben hiç vermedim
+1 oy
tarafından

Sağlık ocaginin kan damlasını vermedim bestiron diye birsey veriyodjm doktor kanı iyi kan ilacını kes deyince bıraktım yarim kaldı yani ilacı bitirmedim. 

(878 puan) tarafından
Bende alıyım olmazsa ya tesekku ederim
tarafından
Icerigini araştırmıştım güzeldi bendeki  sana verirdim yakın olsak :)
(878 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım düşünmen yeter :)
tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(669 puan) tarafından
Burda okumuştum dha önce biriside vermemiş sonra bebeği rhatsizlanmis oda pekmezle flan hep desteklemiş ama değerleri kötü çıkmış vermemezlik yapmayın sakın yazmıştı.bnde vermiyordum o yazıyı okuyunca vermeye başladım paraben içeriyor vermek istemiyorum bende ama bisey olur diyede korkutma veriyorum :(
(878 puan) tarafından
Bende bundan korkuyorum işte yanlış mı yapiyorum diye bende vereyim olmazsa sağolun tesekkur ederim
0 oy
(121 puan) tarafından
Bestiron al canım içeriği temiz. Pekmez verme bebeye
(121 puan) tarafından
Çeşitlilik için olur ama instagramda güncelanne önermemişti pekmezi. Ama bende ek gıdaya geçince veririm az az
(669 puan) tarafından
Aa nden .ben veriyorum valla ne bileyim 6.ayda ne verilir diye baktığımda okumuştum veriyorum şimdi.seker kullanamıyoruz malum pirinc unu mmaa yapıyorum tat tuz yok bnde katıyorum tatlandırın diye içine muzda eziyorum çok seviyor kizim
(878 puan) tarafından
Bende okuduğum da ek gıdaya geçtiğinizde verilecek şeylerin başında pekmez vardı bende ondan vermiştim aslında
(121 puan) tarafından
Valla canım içinde Bi madde birikiyormuş kanserojen olabilir VS yazmış postlarına bak daha iyi olur yanlış bilgi vermiyim şimdi
(878 puan) tarafından
Tamam canım saol
0 oy
(59 puan) tarafından
Benim kizim 9 bucuk aylik ben d vitaminini duzenli olarak verdim ama kan ilacini sabah ac karna icmedi bende zorlamadim ek gidaya baslayinca hergun bir cay kasigi pekmez vermeye basladim gecen hafta ici kontrolu vardi kan tahlili felan yapildi herhangi bir sorun cikmadi degerleri gayet iyiydi 
(878 puan) tarafından
Hep iyi olsunlar inşallah tesekku ederim cevabın için
(59 puan) tarafından
Amin insallh
0 oy
(303 puan) tarafından
Biz ferrum kullanıyoruz cnm devltte karşılıyor hiç bir yan etkide görmedik.. 
(878 puan) tarafından
Öylemi bı qrastirayim bakalım canım biriminalaxam artik
(303 puan) tarafından
Tamm canım araştr uygn olanını size kullan
(878 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Ben vermiyorum hic vermedim 10 aylik keci boynuzu pekmezinin ozunu aldim onu veriyorum her gun bi tatli k.veriyorum
(878 puan) tarafından
Ben düzenli vermiyorum ama genelde günde veriyorum
0 oy
(3,700 puan) tarafından
Bende vermeyi unutuyorum ilk aldığım da iki kere verdim sonra unuttum 
(878 puan) tarafından
Aynen insan bazen unutuyor ya
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Ferrum kullandik iyi gelmedi bestiron kullanioruz simdi 4aylikken basladik 5 aylik suan l
(878 puan) tarafından
Bende almayi düşünüyorum saol canım
(5,910 puan) tarafından
Pekmezde veriosan bir iki damla limon sık oyle icir yada portakal suyuna karistir veriosan boyle seyler
(878 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Kızım 22 aylık 6aydan beri sabahlari bir tatli kaşigi pekmez veriyorum şuana kadar hiç bir şey olmadi 
(878 puan) tarafından
Aynen bende veriyorum pekmez
0 oy
tarafından
Bestiron damla kullanıyorum. İçeriği temiz zeytinyağlı ve ç vitamini içeriyor. C vitamini demir emilimini kolaylaştırıyor. Microfer damla da aldım ama o kabiz yapti bu yapmıyor. Dün aldım hatta 3. ŞişeYi suan 11 aylık. 
(878 puan) tarafından
Bende Alaçam inşallah baya kişi önermiş bu damlayı saol canım sanada
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Başka bir kan ilacı yazdira bilirsin doktora canım ben vitaminde de sağlık ocağının verdiğini vermedim doktor daha bitkisel temiz bir vitamin önermişti onu kullandık şuan 4 aylık ama öyle bişey olursa başka kullanırım 
(878 puan) tarafından
Başta acemiydik onu verdik arastirmadanda bunu araştırayım dedim hiç hoşuma gitmedi vermedim arastirsam d vitaminide vermezdim
(3,679 puan) tarafından
Malesef ilk çocuk olunca hep öyle oluyor bende burdan görüp vitamini kullanmamıştım
(878 puan) tarafından
Aynen canım malesef ama Allah'ım korusun bebislerimizi
0 oy
tarafından
Benim çocuk doktoru zaten vermenizi tavsiye etmem dedi 
(878 puan) tarafından
Kan ilacını mi
tarafından
Devlerin verdiği kan ilacını canım
0 oy
(13,448 puan) tarafından
Ben dışardan aldım mıcrofer temiz içerik
0 oy
(107 puan) tarafından
Ben kan damlası veriyorum ama sağlık ocağının verdiğini değil bestiron kullanıyorum 
(878 puan) tarafından
Aynen bende Alaçam inşallah yeni 6 aylık olduk fazla geç kalmadan basliyim bende
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Dün doktorum a sordum dediki ilk önce kan tahlili ne göre verilir
(878 puan) tarafından
Hiçte öyle birşey vermediler walla direk kullan kabız felan olursa bırak biraz dur felan dediler kafama yatmadı zaten vermedim şimdide kötü oluyorum acaba hata mı yapıyorum diye
(6,857 puan) tarafından
Kuzum yeni Dr. Gittim ben c.tesi özele.. 3 ayımız bitti. Kan ilacını sordum.bebegin kan değerlerine göre verilir dedi. Sağlık ocakları felan 4. Ay olunca tutusturuyo eline.. tahlil yaptir ona gorr basls
(878 puan) tarafından
Tamam canım 2 gün sonra zaten sağlık ocağına gidrcem tahlil istiyim ona göre alıyım onzaman teşekkür ederim
(6,857 puan) tarafından
Aynen cnm öyle yap
(878 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(451 puan) tarafından
4.ayda başladık bestiron a yan etkisi olmadı. 6.ayda kan testi yapıldı ve kan seviyesi iyi olunca doktor bıraktırttı. 1 yaşında tekrar test olacak, eğer eksiklil varsa ben kullanacağım
(878 puan) tarafından
Bize yapılmadı bile yaa kan testi
(451 puan) tarafından
Biz kendimiz yaptırdık siz de yaptırabilirsiniz doktora gidip
0 oy
(3,898 puan) tarafından
Bizimkinin icerigi temiz sidefer kullaniyoruz biz..kan degerlernde düşüklük bar oyuzden hala kullaniyo 14 aylik
(878 puan) tarafından
Saol kuzum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 313 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Merveee3427 (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 329 göst.
0 oy
4 cevap 239 göst.
12 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melekkk34 (6,857 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 51 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aylinece (212 puan) tarafından soruldu

412,570 soru

12,421,391 cevap

45,242 kullanıcı

Kategoriler

...