Kızlar sinirden patlıyacam eşim köye gittiydi geldiğinde elinde Bi poşet kabuklu ceviz bnde bune dedim oda anneme 2 tepsi baklava yapacakmışsın dedi çok şaşırdım yapabilir mide yok yapacam mecburum neden küçük çelebim İstanbul'da kursta okuyor hem o hem kızı gelecek onlar için bnde bu halimle yapabilirmyiim ki dedim sinirlendim ama eşime belli etmedim oda gıcık olmuş ama birşey demiyor annesine bu halimle diye de 35 haftalık hamileyim o yüzden dedim yaa kızlar normal Fatma sana zor olmassa hafif Bi tatlı yaparmısın dese yapmam mı geçen kendi kardeşimde davet vardı ona ağırlık olmasın diye tatlımı ben yapıyım dedim tatlısını yaptım götürdüm kaynanama istese yaparım ama bu halimle Baklava istiyor ağırlaşmamış olmasam neyse kurban bayramında iki tepsi yaptım o zaman çok ağırlaşmamışyım ama şimdi Bn nasıl yapıyım zaten o zamandan Bi canım sıkılıyor söylemiştin kirli Baklava tesisini yolladı diye sizce iki tepsi baklava yapıyım mı yoksa Bn yapamam mı diyiyim yada kolay Bi tatlı yağıp mu götürüyüm lütfen akıl verin yaa sinirden ağlayacam
413,868 soru
12,457,588 cevap
46,545 kullanıcı