Neyse canım sıkma canını daha
Ama ne güzel demişler 1 sadaka bin belayı def eder diye başımıza da geldi hatta böyle bisey o yüzden asla çevirmeyiz bende esim de
Büyük kızım işitme testine götürdüm duymuyor 2 yere gittik mayıs Ay i erzurum buz gibi yağmur çamur sonra gün verdiler yine gittik duymuyor çocuk tepki vermiyor 1 haftayı geçti neyse otobüse bindik 2.5 sene önceydi arkada 4 tane suriyeli kadın muavin yol ücretlerini alıyor kadın bozuk çıkardı bi avuç adam başı 6.5 tl adam bi kızdı erzurum merkeze araştırma hastanesine gidiyoruz çocuk duymuyor çünkü kadınları indiriyor yol ortasında ve acayip yağmur var hava buz kimse demiyor ki yazık ben kızdım ayıp değil mi dedim napsın kadınlar bu halde kendi karın kızım olsa dedi herkese böyle yaklaşır isek biz ne kazanacaz inanır mısın eşimin cebinde 100 tl var sadece çıkardı 20 tl verdi kadınların bozukları da var di elinde 5 lira geri verdi al oda senin yol paran olsun dedim
Gittik ve doktor neyse uğraştı makine cihaz falan getirdi çocuk da sorun yok dedi biz şok ayağına iğne yaptı çocuk bi feryat etti esim dedi kesin o kadınlarım duası cunki dil bilmiyoruz onların öyle dua ettiler ki kızımı sevdilerpuset içinden fkn