0 oy
465 göst.
Diğer kategorisinde (1,166 puan) tarafından

image

image

top olan hareket ettirildiğinde ve vurulduğunda farklı ses çıkarıyormuş. Ses çıkarması iyi mi acaba.. Gitarda da türkçe şarkı söylüyormuş hangi şarkılar biliyor musunuz... Veya fiyatı 50 tlyi geçmeyen şarkı söyleyen oyuncak önerisi alabilir miyim. Bebeğimin dikkatini çeksin istiyorum 8 aylığız

8 Cevaplar

0 oy
(918 puan) tarafından
Canim ürün altındaki yorumlara bak onlar faydalı oluyor
(1,166 puan) tarafından
Kuzum çok yorum yazan olmamış o yüzden bilemedim bende. Trendyoldaki kuponumu kullanmak istemiştim. Şarkılı sesli bi oyuncak istemiştim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bak bunu dolap uygulamasından kargoyla birlikte 40tl ye aldım geometrik şekilleri diyor  renkleri diyor müzik söylüyor piyo

image

na moduda var
(1,166 puan) tarafından
Ay evet ya çok pahalıymış 114 lira diyor :( trensyoldan alıyım başka bi oyu cak olmazsa desiğiniz gibi dolaptan bakıyım böyle şeylere
(44 puan) tarafından
Bence de canım ya da bu marka olmak zorunda değil buna benzer bak yorumlari iyi olanlar çok olanlardan bakabilirsin
tarafından
Dolapta çok fazla oyuncak var canım
(1,166 puan) tarafından
Ama canım bu dolapta havale ile mi para yatırılıyor. Nasıl güveneceğiz
tarafından
Ürün sana geliyor canım bakıyorsun bozuk kırık degilse onaylıyorsun para o zaman satıcıya aktarılıyor
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın 
0 oy
(1,909 puan) tarafından
İkinciyi  bilmem ama birincinin  sesi illallah ettiriyo
0 oy
(855 puan) tarafından
Ece ve Efe sesli kitapları var e bebekte tavsiye ederim. 
0 oy
(815 puan) tarafından
Gitarın altında duman yazıyor ama Rock grubu duman mı acaba :) çok gürültülüdür o topada daha çok var canım oynamasına piyano tarzı müzikli birşey bakabilirsin
0 oy
tarafından

Oğluma piyanolu davul aldım tavsiye ederim eliyle pat pat vuruyor hem ışıklı hem sesli. 3 tane masal 2 tane de şarkı söyluyor ses ayarı da var. Bende 8 aylıktı aldığımda suan 11 é girecek halen severek oynuyor birde balık var ona bayılıyor 

Ben aldığımda 50tl idi

image

image
(1,166 puan) tarafından
Bu çok hoşuma gitti ama 80 liraydo canım ya
tarafından
Ben aldığımda 50tl idi. İstersen takibe al belki düşer fiyatı. Bide şu balıkla aşırı oynuyor ama sanırım bazı bebekler sesinden korkuyormuş. Öyle çok kaliteli bişey değil ama oğlum çok sevdi ilk bitane aldım sonra kuyruğunu kopardı. 2 tane daha aldım. 1 tane alacaktım 10tl kargö parası vereceğime 10 daha veririm 2 tane alırım diye düşündüm. Şimdi ilk aldığımı da biraz tamir ettik oynuyor onlarla kuyruğundan tutup salliuor parmağını tekeriné sokuyor :)
0 oy
tarafından
Birinci vae cok guzeldı taki kafama vurana kadae canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 208 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (748 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 434 göst.
7 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde -srn- (13,050 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 217 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 708 göst.
19 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mesude (2,533 puan) tarafından soruldu

413,466 soru

12,447,720 cevap

46,206 kullanıcı

Kategoriler

...